Moderátor: Dave0401
jj ASUS a noční mě vyhobují.. lepší než odpoledne ráno.. furt vstávat brzo nebo se vyspat a frkat do práce(odpolední).. změna práce se plánujeF.l.a.n.e.l. píše:a to jako jenom noční jo?modry.neon píše:Ja bych rekl ze ASUS
Wesly: kdyby dělal pasáka, tak ve starletu nejezdí on, ale ty jeho kujwy
3 směnný provoz.. ještě aby se mě to točilo.. týden ráno, pak odpoledne další týden a týden noc.. nahovno.. totale dojebosF.l.a.n.e.l. píše:když tamanci málo platí, tak změna prácenavíc samé noční
Viking píše:Kdyby někdo věděl o brigádce za nějaký peníz, tak mi pisněte, jelikož se blíží termín zaplacení dalšího semestru školy a jaksi mi chybí 14 klacků na uhrazení+mrdlá baterka v Golfu+nedodělaný předek po tom ťukanci+Forman co škube z nejasného důvodu= K.O pro moji peněženku
Víš, že nepiju voleukrajinec píše:Přestaň chlastat, a uvidíš, že pak nebudeš vědět co s prachama![]()
Viking píše:Kdyby někdo věděl o brigádce za nějaký peníz, tak mi pisněte, jelikož se blíží termín zaplacení dalšího semestru školy a jaksi mi chybí 14 klacků na uhrazení+mrdlá baterka v Golfu+nedodělaný předek po tom ťukanci+Forman co škube z nejasného důvodu= K.O pro moji peněženku
Územní středisko záchranné služby Moravskoslezského kraje Územní odbor Karvinásotomaior píše:no to te pic, za vymysleni takovych zkratek by se melo zavirat
notypicoVerunka píše:Územní středisko záchranné služby Moravskoslezského kraje Územní odbor Karvinásotomaior píše:no to te pic, za vymysleni takovych zkratek by se melo zavirat
Co to je za firmu?Dan píše:- hleda se ridic skupiny C,E
- plat 80 - 100kc/hod
- nastup ihned
vice info na tel: 605735317