Nabidka/poptavka pracovnich mist
Moderátor: Dave0401
Re: New job!
no to je taky napad ........jezdit v nedeli do shopingu.
ja tam byl ve ctvrtek a stacilo mi:-(
ja tam byl ve ctvrtek a stacilo mi:-(
- F.l.a.n.e.l.
VYVI: a proč to jezdíš tak když jde jezdit po rudné ???
ALL: jo jo VIVA HYUNDAI
PS: jsem rád, že ty mé výhružné dopisy pomohly k získání pozemků v nošovicích
ALL: jo jo VIVA HYUNDAI
PS: jsem rád, že ty mé výhružné dopisy pomohly k získání pozemků v nošovicích
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
2Flanel: Právě,že já jel po rudné !!!!!! Ta kolona začínala od Vítkovického stadionu ....
das Auto
Programatori
Umi nekdo programovat (jedno v cem, pascal, vb, java) ? Pokud jo, tak by prace byla
Ja umim ve vsem co je od Officu....FrontPage, PowerPoint,... nebo v Corelu, ale to ty asi neshanis
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Bohuzel fakt je nutne aby umel alespon nejaky poradny programovaci jazyk, je opravdu jedno jestli je to JAVA, PHP, C++, C#, PASCAL.remix píše:Ja umim ve vsem co je od Officu....FrontPage, PowerPoint,... nebo v Corelu, ale to ty asi neshanis
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Re: Programatori
Ladis píše:Umi nekdo programovat (jedno v cem, pascal, vb, java) ? Pokud jo, tak by prace byla
vidim, ze nestihas kdyz shanis pomocniky
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
je to tak, mame malo lidi takze nabirame ... co Subarko, uz mas spojku OK ?tomoking píše:vidim, ze nestihas kdyz shanis pomocniky
Co umis? Jestli jazyky - nemcinu, anglictinu, tak pribiraji. Uz jsem to pri zalozeni tematu psal. Jen mala zmena. Verizon Wireless and MCI now operating as Verizon Business.smile4me píše:Mno, já už nevím, co by, tak to zkusím asi u cajtů. Nevíte náhodou, jestli nepřibíraj v Ostravě?
Live4Ride Syndicate
K policajtům berou, ale prvně ti určitě řeknou,že ne a že je místo jen v Praze...
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
Ze střední jsem toho dost zapomněl, ale anglicky bych se myslím ještě domluvil a němčinu jsem měl 7let na základce, tak z té už moc nezbylo.
Asi se fakt půjdu podívat k švestkám, pač fakt netuším, co bych momentálně mohl dělat. No snad bych dal fyzické testy, pač jsem takový povaleč.
Asi se fakt půjdu podívat k švestkám, pač fakt netuším, co bych momentálně mohl dělat. No snad bych dal fyzické testy, pač jsem takový povaleč.
And what that means for me?Sly píše:Jen mala zmena. Verizon Wireless and MCI now operating as Verizon Business.
Alfa Romeo 145 1.6TwinSpark 88kw
Je treba plynule nemecky a zaklad anglictiny. Vim, ze momentalne nabiraji lidi, pro nemecky tym. Pripadne jako standard pokrocila anglictina + dalsi jazyky vyhodou. Pokud by jsi mel zajem, muzu ti poslat e-mail, na ktery posles sve CV v anglictine + pruvodni dopis.smile4me píše:And what that means for me?Sly píše:Jen mala zmena. Verizon Wireless and MCI now operating as Verizon Business.
Co se Verizon Business tyce, pro tebe nic duleziteho, nic se tim nemeni. Jen nazev firmy. Doted jsme byli MCI, nedavno nas koupil americky Gigant, fy. Verizon.
Live4Ride Syndicate
Jo je to tak...oni nemají lidi pro Prahu,tak se snaží lidi nahrnout tam. Pak jak nechceš a furt je otravuješ,tak tě přijmou i tady... Možná, že teď už to je jinak...
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
Tak plynule německy ani náhodou, takže děkuji za nabídku.Sly píše:Je treba plynule nemecky a zaklad anglictiny. Vim, ze momentalne nabiraji lidi, pro nemecky tym. Pripadne jako standard pokrocila anglictina + dalsi jazyky vyhodou. Pokud by jsi mel zajem, muzu ti poslat e-mail, na ktery posles sve CV v anglictine + pruvodni dopis.smile4me píše:And what that means for me?Sly píše:Jen mala zmena. Verizon Wireless and MCI now operating as Verizon Business.
Co se Verizon Business tyce, pro tebe nic duleziteho, nic se tim nemeni. Jen nazev firmy. Doted jsme byli MCI, nedavno nas koupil americky Gigant, fy. Verizon.
Jinak kde má PČR v Ově centrálu, kde bych se šel teda informovat?
Alfa Romeo 145 1.6TwinSpark 88kw
Dnes jsem nastoupil na ten rekvalifikační kurz..od rána do půl druhé paní doktorka žblechtala anglicky a kupodivu jsem ji vše rozuměl, tak jsem zvědavý...2 týdny to takhle bude každý den...to budu hovořit jak rodilý mluvčí...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Tak to budem mluvit anglicky ne.How do jo dow. Anglicky umim paradne )))
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
Mno C++ by šlo, ale jak dalece? Umím základy, ale nic světoborného.. Stejně je to s Javou, ale tu jsem už rok neviděl Dělám 2.ročník VŠB FEI...Ladis píše:Umi nekdo programovat (jedno v cem, pascal, vb, java) ? Pokud jo, tak by prace byla
Hehe, tak to mnoho zdaru a pozdravuj kluky na katedre ElektronikyHans píše: Dělám 2.ročník VŠB FEI...
a telekomunikační techniky.
Live4Ride Syndicate
a neznas Adamka a Pindaka kdyz jo tak je pozdravHans píše:Mno C++ by šlo, ale jak dalece? Umím základy, ale nic světoborného.. Stejně je to s Javou, ale tu jsem už rok neviděl Dělám 2.ročník VŠB FEI...Ladis píše:Umi nekdo programovat (jedno v cem, pascal, vb, java) ? Pokud jo, tak by prace byla
- F.l.a.n.e.l.
anglicky umíš parádně... ale není to náhodou How do you do ... ???Mr. Favo píše:Tak to budem mluvit anglicky ne.How do jo dow. Anglicky umim paradne )))
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Tak to ti bylo receno spatne. Ne snad, ze by tva english nemohla byt very good, ale pokud ti pani anglictinarka rekla doslova: "Your English is very well, no bad", potom pochybuji, ze ma vubec opravneni ucit Nic proti barryho anglictine
Live4Ride Syndicate