Nabidka/poptavka pracovnich mist
Moderátor: Dave0401
Re: Nabidka/poptavka pracovnich mist
to víš nejezdím jak ty furt autem a zajedu se na kole pokochat přírodou po grobli a to se dovíš věcí
- Michal71717
kdyby někdo věděl o trošku solidním místě byl bych mu vděčný momentálně makám od rána do večera a ve finále s tím co projezdím do těšína jsem skoro v mínusu
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
- F.l.a.n.e.l.
G4S hledají pracovníka na převoz peněz... žádná hitparáda to nebude, ale myslím si, že by to nemusel být špatný džob
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Kapku obnovím téma...nevíte někdo o nějaké nabídce práce (pro mě, takže žádný zedník atd..) Přes ty inzeráty je to na pytel, tak zkouším jestli po známosti to nebude lepší..Moc dík
mohnlicke zhaneji lidi do vyroby ženy .. a učetní ..
DRS Daihatsu Racing Service
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels
Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP
Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
no to je dobré,včera v mohnlicke propouštěli a dneska nabírají lidi...FilipGTti píše:mohnlicke zhaneji lidi do vyroby ženy .. a učetní ..
www.elecig.cz
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
No když už tady tohle téma je... Hledám schopného obchodního zástupce (obchodní zástupkyni) s alespoň dvouletou praxí na obchodní pozici. Pole působnosti - sledování vozidel, měření paliva.
Nafta & benzín
propoustí neshopne lidi prijimaji schopne ne kazdy na todle je ...Hanizz píše:no to je dobré,včera v mohnlicke propouštěli a dneska nabírají lidi...FilipGTti píše:mohnlicke zhaneji lidi do vyroby ženy .. a učetní ..
tak proč si ty neschopné lidi nechávali i rok,dva?firmy na Novém poli znám,vím jak to tam chodí...FilipGTti píše:propoustí neshopne lidi prijimaji schopne ne kazdy na todle je ...Hanizz píše:no to je dobré,včera v mohnlicke propouštěli a dneska nabírají lidi...FilipGTti píše:mohnlicke zhaneji lidi do vyroby ženy .. a učetní ..
www.elecig.cz
jojo ja treba delal v Shimanu presne tyden .... sel sem na nemocenskou a druhy tyden mi prisla vypoved nabrali lidi z pracaku, pak to pred koncem zkusebky povyhazovali
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
já zas vydržel v Gatesu skoro rok,sice jsem se špatně neměl ale i tak ten pracovní systém a buzerace byla šílena,každopádně v těhle firmách je zaměstnanec až úúúúúúplně na tom nejposlednějším místě.jednání s lidma v mnohém připomíná novodobé otrokářství...
www.elecig.cz
běž se zeptat do Mohnlicke
www.elecig.cz
proč musíš bejt z uplně opačnýho konce čr?djchrpa píše:No když už tady tohle téma je... Hledám schopného obchodního zástupce (obchodní zástupkyni) s alespoň dvouletou praxí na obchodní pozici. Pole působnosti - sledování vozidel, měření paliva.
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
no já taky hledám nějakou práci,nejlépe něco kolem aut.
- Přílohy
-
- g070.gif (16.26 KiB) Zobrazeno 1280 x
Přidavám se.alean píše:no já taky hledám nějakou práci,nejlépe něco kolem aut.
..::užrané quattro::..
nebreč, nemaš praxiBALI píše:proč musíš bejt z uplně opačnýho konce čr?djchrpa píše:No když už tady tohle téma je... Hledám schopného obchodního zástupce (obchodní zástupkyni) s alespoň dvouletou praxí na obchodní pozici. Pole působnosti - sledování vozidel, měření paliva.
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
když myslíšBIGPAPA píše:nebreč, nemaš praxiBALI píše:proč musíš bejt z uplně opačnýho konce čr?djchrpa píše:No když už tady tohle téma je... Hledám schopného obchodního zástupce (obchodní zástupkyni) s alespoň dvouletou praxí na obchodní pozici. Pole působnosti - sledování vozidel, měření paliva.
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
no to je dobré,včera v mohnlicke propouštěli a dneska nabírají lidi... [/quote]
propoustí neshopne lidi prijimaji schopne ne kazdy na todle je ...[/quote]
tak proč si ty neschopné lidi nechávali i rok,dva?firmy na Novém poli znám,vím jak to tam chodí...[/quote]
taktez nechapu...
propoustí neshopne lidi prijimaji schopne ne kazdy na todle je ...[/quote]
tak proč si ty neschopné lidi nechávali i rok,dva?firmy na Novém poli znám,vím jak to tam chodí...[/quote]
taktez nechapu...
jinak taky se pridavam k tem co schaneji praci..kdyby jste meli nejakej tip tak budu rad....jsem automechanik,ale beru cokoliv i brigadne,jelikoz doma sedet to je mazec
(kurvu delat nebudu )
(kurvu delat nebudu )
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R
Kawasaki ZX10R
tak nesmis sedet doma na prdeli, ale chodit po servisech a ptat se.. na pracaku na zadnou nabidku necekej.. ja kdyz sem shanel praci, ale opravdu shanel, tak sem rozposlal zadosti o praci do vsech geodetickych firem v okoli a behem tydne jsem mel praci, je treba se trochu snazit
..:: MB C-Klasse ::..
tak ty mas specifickou specializaci.... to mas vyhodu, ze potencialnich pracovniku na tve pozici je malo...
dneska byt zamestnavatelem tak si mnu ruce kua...
lidi co shani roboty je mraky... muzou si vybirat...
byl jsem ted svedkem vyberovky na prodavacku v knihkupectvi a prihlasilo se kolem 40 lidi.. no maras.. jak v dnesni dobe muzou absolventi neco najit?
dneska byt zamestnavatelem tak si mnu ruce kua...
lidi co shani roboty je mraky... muzou si vybirat...
byl jsem ted svedkem vyberovky na prodavacku v knihkupectvi a prihlasilo se kolem 40 lidi.. no maras.. jak v dnesni dobe muzou absolventi neco najit?
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
no, potenciálních zaměstnanců je hodně, ale těch, co splňují požadavky a mají potřebnou praxi je mááálo. Vybírám už tak tři měsíce, a to jeden měsíc inzerce na prace.cz stojí 5tis kč , tihle na tom balíkují nejvíce
Nafta & benzín
Jestli chcete práci, tak se zeptejte na převozce. Ale podmínkou určitě bude absolvovaný kurz DRNr.
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
Alean: u me to bude aktualni az tak za rok nejdriv, ale ozvu se pak kdyby nahodou...
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
- F.l.a.n.e.l.
jarisu, co to obnáší a tak? a vezmou mě třeba s podmínkou že si ho dodělám?Mr. Yaris píše:Jestli chcete práci, tak se zeptejte na převozce. Ale podmínkou určitě bude absolvovaný kurz DRNr.
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Dneska už tě bez kurzu nevemou. Stojí myslím 7 tis. a dělá se to na sesteráku v Ostravě. Pak je taky dobré mít praxi v řízení, jinak zapomeň na nějaké dobré prachy. I tak je to bída. Ale riskovat každý den na starých vracích za 9 tis. je v dnešní době spíš výsměch.
Live4Ride Syndicate
- F.l.a.n.e.l.
nechápu těch 9tis... Co obnáší ten výcvik nebo kurz? tak řízení mi snad uznají z vedlejší složky
jestli máš maturitu třeba z elektra,zkus to u dráhy.. dělali kurzy strojvedoucích tuším i letos nějaký chystají. Taky zkus OKD dopravu,netuším,ale jestli oni nějaký kurz otevřou letos.F.l.a.n.e.l. píše:jarisu, co to obnáší a tak? a vezmou mě třeba s podmínkou že si ho dodělám?Mr. Yaris píše:Jestli chcete práci, tak se zeptejte na převozce. Ale podmínkou určitě bude absolvovaný kurz DRNr.