pokud máš strojní prumku (předpokládám maturitu) a chceš řídit.. zkus AWT a.s. vypisovali kurz strojvedoucích.. za zeptání nic nedáš. Jen nevím,jestli ted už není pozdě. chce jim to poslat mejla nebo zavolat. Pokud by nabírali ještě i ted a měl bys otázky,klidně mi napiš SZ.rostaVR6 píše:Taky hledám práci, kdyby náhodou někdo věděl. Mám pouze papíry na "B" a maturitu na stroj.průmce. Nejraději bych dělal řidiče nebo nějakou práci, o které po práci nemusím přemýšlet.KA a okolí, není problém dojet, auta mám. Kontakt tu veřejně dávat nebudu... Díky
Nabidka/poptavka pracovnich mist
Moderátor: Dave0401
Re: Nabidka/poptavka pracovnich mist
Nevite nekdo nahodou o nejake praci v okoli Havirova ? Muze byt i Ostrava, F-M, Ka atd k dispozici je svarecsky prukaz a ridicak sk. B. Nejlepe rozvor cehokoliv mensi dodavkou nebo prakticky cokoliv jineho. Kdyby nahodou pls info do SZ. Diky
Škoda Favorit 135L / VW Golf III Joker / VW Passat 3C
Sháním nějakého šikovného kluka do autodílů. Bude rozvážet díly a fungovat za pultem.
Pro bližší info mě kontaktujte...
Pro bližší info mě kontaktujte...
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
sháním servírku na víkendy
škoda,že tak daleko ..předpokládám Karviná..
kousek vedle
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- F.l.a.n.e.l.
Ještě kousek dál... louky
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
bejt to blíž,přítelkyně by se o to místo zajímala se zájmem
CHlapi chce někdo brigádu v pneuservise?
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
kdy, kde, jaka je pracovni doba a za kolik?
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
- Michal71717
nahod info )))
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
Hledám práci tady v okolí, pokud bude zajímavá, tak i klidně dál. Kdyby jste náhodou o něčem věděli, nepotřebuju nic světoborného. Díky kucí
Hledám práci i já. Zatím práci stále mám, ale rád bych se poohlídl po něčem jiném (lepším). V současné době pracuji jako frézař a obsluha cnc frézy a soustruhu, jinak vyučen jako elektronik, ale tu jsem viděl naposledy ve škole, ale po zaučení se naučím všemu . V naši firmě jsme v současné době bez zakázek a výhledově to nevypadá nikterak růžově. Dojíždění, vícesměnný provoz, práce o víkendu není problém. Případně i nějaká brigádička by bodla
Alfa Romeo 145 1.6TwinSpark 88kw
rostaVR6 píše:Hledám práci tady v okolí, pokud bude zajímavá, tak i klidně dál. Kdyby jste náhodou o něčem věděli, nepotřebuju nic světoborného. Díky kucí
dneska sem cetl na benzince na osp hledaji obsluhu lpg mozno prej i brigadne tak se tam zeptej.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
bmw e39 523i
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
nabidka prace na strechach, velke haly montaze svetliku plat cca 20. Kdyz budes fungovat jak mas tak plat i 30. Prace po cele CR Info na tel : 724 783 768
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Hledám automechanika nebo někoho šikovného kdo rád dělá s autama. do pneuservisu maxim. Je v areálu Chevroletu v karviné 7. bližší info u mě a následně u šéfa. kontakt na mě 774701072 nebo tady
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
co miso uz ses na to vysral
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
bmw e39 523i
- OndraS13
- Kontaktovat uživatele:
Náhodou jestli někdo neví o práci v Brně - kamarád se tam nastěhoval s přítelkyní která tam má školu a on tam nějak tápe - vystudoval školu která má něco společnýho s dřevěným nábytkem , dřevo ho baví ( má doma v krkonoších dílničku ) a teď jezdil něco přez rok s autobusem ale v Brně mu řekli že až v únoru a do tý doby neví jak to všechno bude platit ...
Můžu říct že je pracovitej , nebojí se práce a když se mu řekne ať to udělá tak to udělá pořádně .
Tak kdyby někdo o něčem věděl dejte mě vědět na meil : Ondra200SXS13@seznam.cz nebo tady SZ
Předem dík
Můžu říct že je pracovitej , nebojí se práce a když se mu řekne ať to udělá tak to udělá pořádně .
Tak kdyby někdo o něčem věděl dejte mě vědět na meil : Ondra200SXS13@seznam.cz nebo tady SZ
Předem dík
240SX S13 "91 & Fazer FZS600 "01
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
vysral , bo jsem chtěl přezut a maxim na sedmičce zavřenýMr. Favo píše:co miso uz ses na to vysral
weslo taky tak
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
bmw e39 523i
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
misa je indisponovan
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Taky bych bral cokoliv v okoli Havru,Ostravy
- Sova
i něco jako bokovku?Lukinho píše:Taky bych bral cokoliv v okoli Havru,Ostravy
Cléon & Fonte
Hele absolvent, takze budu rad za cokoliv, co me nebude nutit kvuli tomu autu zrat cinsky polivky
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Lukinho ty jsi koupil to sunny co jezdi po havru ?
myslim si,ze bude jeho Sunny. Kdyz mel nalepky, tak jsem ho i vizualne poznal a bylo mi jasne odkud auto znam. Ted se prozrazuje podle kravalu z vyfuku.
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
tak to budes asi ty,takze k veci. Nebre to jako nakou provokaci, spis radu. Cili pokud si myslis ze neustalym jezdenim nahoru a dolu a delanim kravalu po meste jsou z tebe kundy vlhke anebo nevim na koho cilis svou pozornost tak se hodne pletes. Kdyz pominu ze me sere to porad poslouchat, tak nejen ja, protoze uz to ignoruju, ale i lidi kolem se pouze smejou co to jede za xxxx (dosad si co chces ale slovo borec to neni) a prohodi o tobe par vet. Uvedom si ze nikdo neni zvedavy na 20let stareho nissana ktery je cely den otravuje kravalem i kdyz ty si asi ve svem veku myslis ze to je jinak. Naposledy kdyz jsem sedel v CK a ty jsi nas poctil asi 5x projizdkou kolem tak si vedle sedici holky ukazovali velikost a jeste 10minut potom se tomu smaly. Zkus se nad svym chovanim za volantem zamyslet, ve meste je 50kmh a neni to zavodni okruh
hned jsem si vzpomel na tohle video treba te to inspiruje k polepseni.
https://www.youtube.com/watch?v=fGFUSgPfJog" onclick="window.open(this.href);return false;
hned jsem si vzpomel na tohle video treba te to inspiruje k polepseni.
https://www.youtube.com/watch?v=fGFUSgPfJog" onclick="window.open(this.href);return false;
Asi tak, sorry ze misto chlastani v parku zabijim nudu v aute. A k tomu vyfuku, ja jsem z nej nestastnej, chci tam serii, ale nejdriv se musim zbavit tohodle.
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
tve zabijeni nudy obtezuje vsechny ostatni a kdyby te ten vyfuk sral tak jezdis jinym stylem.
Luke, proč se večer po parkovišti neprojdeš s montážkou??
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside