Nehody....:(
Moderátor: Dave0401
Re: Nehody....:(
dnes kolem 10 hodiny na lutynske nehoda,hyundai coupe vs Golf IV ..borec v coupecku skoncil mezi kraky s rozsypanym aute a golfik rozsypany predek...nechapu co se tam dělo,fotku bohuzel nemam
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R
Kawasaki ZX10R
jeste porad tam jsou.. ale blizsi info nevim...
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- Tommek2604
- Kontaktovat uživatele:
nebylo to nahodou tam u toho našehoy výjezdu na novou cestu???? zkratka mezi zbytkama a novou cestou???
Realizace a údržba zahrad - kompletní realizace zahrad, včetně dlažeb a jezírek
Výkopové práce - kanalizační přípojky, obkopávání základů RD apod.
http://www.zahrady-wojcik.cz/
KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
jj bylo ... jako vzdy
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
bych tam jebnul 6 kruhacu a 8 retarderu a bude klid
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
no nevim.. lidi jsou jak je*li... beztak i pak by se stavaly prusery... staci se podivat na "rondel" ve skreconu, kolik lidi tam slajfuje pred kruhacem, kdyz si na posledni chvili vsimnou ze jim tam neco vjelo od zablataku...
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
v rádiu hlásili nehodu 3aut v D.Lutyni ,ted jsem ji projížděl a nikde nic
Beztak volal někdo z Lutyňských. Už tam dlouho nic nebylo, tak se chtějí zviditelnit.
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tommek2604
- Kontaktovat uživatele:
Nevi někdo z Vas co se stalo pod mostem v Dětmarkach? jel jsem tam kolem 20:00 a bylo tam plno lidi, policajti a na cestě samej laminat z narazniku a v křokach nějake rozšrotovane auto.
Realizace a údržba zahrad - kompletní realizace zahrad, včetně dlažeb a jezírek
KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
jel jsem kolem ted.... na odtah nakladali cerveny fiat bravo a u cesty stala cervena felda s lehounce promacknutyma dverma. jeste tam lezelo detske kolo, ale nevim jestli bylo soucasti nehody.
ten maník ve feldě nedal přednost bravu a to tam prý pokosilo schody atd. údajně se nikomu nic vážného nestalo
jak tu píšete že tam bylo lamino...a jestli to bylo červené bravo v tjuningu tak borce jsem viděl nedávno jezdit po Ká...je to 5tivál ...moc krásný zvouček
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
stalo tam par aut ... mely nalepky TKDL .. takze kluci budou vedet vice
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Jak sem jel do Lutyne vecer, tak sem si toho Brava taky vsimnul pod mostem, ze vsech stran rozbite .. kousek dal felda a u ni chranici. To Bravo melo cerne zadni svetla, takze to bude nejspis ten co jezdi(l) po karvine,,
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
ja jel kolem tak tam stala i nějaká motorka,tak jsem myslel že to jsou plasty z ní
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
tak to bravo dopadlo http://profil.lide.cz/profile.fcgi?akce ... ser=Kretad" onclick="window.open(this.href);return false;
Blboni, měli štěstí, že se jim nic nestalo.
Live4Ride Syndicate
jn..ještě že se fakt nikomu nic nestalo..kurňa...jediné auto co tu mělo pořádný zvuk a už nima...kupte někdo motor...a do una s nim
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
jn to měli štěsti, ještě jedno tu je.. Banys
no s tim motorem do una, nebyl by ten motor těžky? Spiš by měl filip něco udělat s charade 1,0 v turbo V3
no s tim motorem do una, nebyl by ten motor těžky? Spiš by měl filip něco udělat s charade 1,0 v turbo V3
.. no uz vime jak to dopadlo, ted by me zajimalo, co tomu predchazelo???
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
.. no to je jasne.. ale co konretne?
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- F.l.a.n.e.l.
U toho camara co tam je na fotkách taky jsou popisy u fotek přímo kKoňas píše:tak to bravo dopadlo http://profil.lide.cz/profile.fcgi?akce ... ser=Kretad" onclick="window.open(this.href);return false;
Kamo , jsi to ty , kdo mi dodáváš adrenalin , si to ty s kým se nenudím , jsi to ty kdo mě nezradí , a jsi to ty který furt vypadá krásně kamo ! Ikdyž občas stávkuješ , nevyměnil bych tě za nic !
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
- Michal71717
člen silesian hmmmm že jezdí na motorce jak hovado to je předpoklad ale i v autě hmmm
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
to neni jeho prace, to je od jeho kamošeMichal71717 píše:člen silesian hmmmm že jezdí na motorce jak hovado to je předpoklad ale i v autě hmmm
- Michal71717
aha
- Michal71717
vyjádření spolujezdce(dotyčnému patří ten profil na lidech):
čau chlapi , tak s bravem to bylo tak , že nám felda jedoucí směrem z orlové nedala přednost , kamoš to strhnul , sestřelil ty schody co tam jsou , to nás vyhodilo do vzduchu , dopadli jsme na konec toho betonového mostku , a asi 5 ti kotrmelcema vletěli do toho lesíčka ze smrčků . Bravo je na odpis , motor možna pujde použít , policajti to uzavřeli jako vinu felicie , a ani řidič ani já nejsme zranění , je to štestí , a ponaučení do života . Jo a k tomu camaru v profilu ! Není to camaro ! ale pontiac firebird !
čau chlapi , tak s bravem to bylo tak , že nám felda jedoucí směrem z orlové nedala přednost , kamoš to strhnul , sestřelil ty schody co tam jsou , to nás vyhodilo do vzduchu , dopadli jsme na konec toho betonového mostku , a asi 5 ti kotrmelcema vletěli do toho lesíčka ze smrčků . Bravo je na odpis , motor možna pujde použít , policajti to uzavřeli jako vinu felicie , a ani řidič ani já nejsme zranění , je to štestí , a ponaučení do života . Jo a k tomu camaru v profilu ! Není to camaro ! ale pontiac firebird !
Dneska sem byl v Havirove svedkem nehody u ktere se smal snad kazdy kdo to videl.
Nevim jestli vite ale pčr ma ted ten nový karavan se kterym jezdi na ruzna mista. No tak před radnici na svetelne krizovatce jim karavan vyskocil z tazneho zarizeni a predjel policejni oktavku. Ihned vyskocili z auta a bezeli za karavanem ho zastavovat, jenze ten rozjety skakal od patniku na patnik, jezdil po stredovem travniku a zastavil se az o krizovatku dale na chodniku. Nestlihl sem vytahnout mobil a natocit to coz me docela nastvalo.. takove videjko by se jen tak nevidelo. No a na oktavce zustal kus kabelu od svetel.. Docela sranda jak za nim bezeli a kriceli at stoji kdo nevidel nepochopi.. Mozna se o tom nekdo nekde zmini tak mu muzete verit
Nevim jestli vite ale pčr ma ted ten nový karavan se kterym jezdi na ruzna mista. No tak před radnici na svetelne krizovatce jim karavan vyskocil z tazneho zarizeni a predjel policejni oktavku. Ihned vyskocili z auta a bezeli za karavanem ho zastavovat, jenze ten rozjety skakal od patniku na patnik, jezdil po stredovem travniku a zastavil se az o krizovatku dale na chodniku. Nestlihl sem vytahnout mobil a natocit to coz me docela nastvalo.. takove videjko by se jen tak nevidelo. No a na oktavce zustal kus kabelu od svetel.. Docela sranda jak za nim bezeli a kriceli at stoji kdo nevidel nepochopi.. Mozna se o tom nekdo nekde zmini tak mu muzete verit
Škoda Favorit 135L / VW Golf III Joker / VW Passat 3C
jmenem zakona stujte....
verim ze tohle byla hodne komicka situace...
verim ze tohle byla hodne komicka situace...
no ty woe
snad se nikomu nic nestalo...
snad se nikomu nic nestalo...
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI