barry píše:kuchy: Silná slova hned po ránu...nazývat kurvou někoho kdo nikdy tigru neměl ani neviděl...
každý se chová jak je zvyklý z domu a jestli tak doma normálně mluvíte tak to jo...ale i tak bych i příště radši 6x přečetl to co napíšu než to odešlu
chápu že si zřejmě zarytý fanda motorek tak proč lezeš na autařské forum abys napsal smrt tuningářům...taky nelezu na nějaké moto forum protože vím že by mě vypičovali
já uznám že je motorka rychlá a auto se jí nevyrovná...ale motorkář když slyší se autaře chlubit jak mu to jede se ironicku uchechtává a ještě říká, že si to s ním dá i o 10000,-
jsou to dva odlišné tábory které se nedokážou respektovat...oběktivně nedokážu říct kdo s tím má větší problémy, ale myslím si své...
Já to říkám svoje, vše má + a -. Motorka je motorka, auto je auto.
Nelituji slov, už nechci zažít tu bez moc a dívat se jetli mi ženu zabije nebo ne. Hële, nekecejte, vím že tady nějaká tigra byla. Pár roků už to bude. No, ale třeba to nebyl někdo z vás. Chtěl jsem to uvést jako příklad.
Já nejsem motorkář. Motorkář nemá rád auta, já jo. Bohužel nemůžu mít všechno a tak jde crx pryč, není čas.
Jinak moje bábovka je blond žádny nápis na crx nemám. Pouze org. stav.
Jo a když jsem u těch motorek přijďte se podívat
jako motorkář tam budu autem.