News Tuning Karviná
Moderátor: Dave0401
Re: News Tuning Karviná
No ty svetla nore, to je mega ufo tuzing. To jsem ti psal hned ze startu. Brekeke 

Live4Ride Syndicate
takhle sem fiestu ani neviděl ( ještě že tak
), a u Hypernovy vysavač zdarma
zatím i vysává

za 500 seženeš hned...třeba objet kolonie...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
nechci auto strkat někam do geta a taky mít garáž 3 kilometry od baráku, u reflexu ty garáže by byly fajn, nevíte o nějaké? Na autě můžu makat akorát někdy o víkendu u kámoše na zahradě a to fakt není vono
jo u reflexu mam ja a jeden dedula tam prodava svoji garaz, ale uz si nepamatuji cenu a nejmin to nebylo... ti pronajmu svoji az dodelam auto, litr mesicne 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
koupit bych nemohl, kde bych vzal peníze na auto, kdyby náhodou se někdo dozvěděl o šikovným pronájmu gáráže s elektrikou tak se mi ozvěteremix píše:jo u reflexu mam ja a jeden dedula tam prodava svoji garaz, ale uz si nepamatuji cenu a nejmin to nebylo... ti pronajmu svoji az dodelam auto, litr mesicne

Tak jak si líný mít garáž dál...nevím no ale u Kovony se mi zdají garáže v pohodě, a u Puva taky a co že jsou v getu...cigáni tam neparkují...rostaVR6 píše:co tím myslíš?barry píše:komu není rady...tomu není pomoci
Nebo si najdi kundu s barákem a parkuj u ní

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
vidíš na kovonu sem zapoměl,to by šlobarry píše:Tak jak si líný mít garáž dál...nevím no ale u Kovony se mi zdají garáže v pohodě, a u Puva taky a co že jsou v getu...cigáni tam neparkují...rostaVR6 píše:co tím myslíš?barry píše:komu není rady...tomu není pomoci
Nebo si najdi kundu s barákem a parkuj u ní

na 7 vůbec... u PUVA pod gymplem, u kovony vzadu před panelárnou...ale jak budeš sedět doma tak garáž neseženeš...vem VR6 a zajeď tam...poptej se štamgastů...jsou tam pořád.,..počasí nepočasí
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
jasně že se zajedu podívat po garážích, nejsem tak línej, dneska ale nebyl čas a garáž vcelku sháním od zítřka,držte palce ať verunka vypadá na jaře k světu 

Na jaře na sprintech poměříme síly.... 

Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
Dolph provokater

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
to abych začal shazovat karoserii a namontoval aspoň kompresor z vysavačeDolph píše:Na jaře na sprintech poměříme síly....

tak poměříme my...víc jak dvakrát větší objem...musíš mi dát náskok 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Barry provokatér
upocena 1.3 s duravym vyfukem 

..:: MB C-Klasse ::..
jj ale VR6 musí dát nářez...bez náskoku 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
no TT se zapotilo jak cip.. ani nevim jak jste topadlo po cca 400m ale rozjezd jasne vede swift 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
těžko říct...to měl swift 750kg...teď když má 720kg možná...
ale vždycky bylo něco...jak nás startoval Dan tak Lubik prohrabal...dostal...potom zezadu jsem vystartoval o něco dříve...dostal...ale bylo o fus...TT jede asi lépe...
ale vždycky bylo něco...jak nás startoval Dan tak Lubik prohrabal...dostal...potom zezadu jsem vystartoval o něco dříve...dostal...ale bylo o fus...TT jede asi lépe...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
a tam ze zadu sem nezařadil 3 to už potom nemá cenu , myslím že ty auta jedou stejně a záleží jen na tom komu se podaří start . kdyby jsi vystratoval a byl v předu a já tě ještě dojel tak by to bylo něco jinýho takže tak , a dojet tě už nešlo a myslím že na 400M to bude problém pro hodně aut .
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
ale druhý Dankův start byl co ???? to jsem byl první já snad ne ?? nikde to tu nečtu

woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
jj je to mala mrska.. ale nejde srovnavat bezpecne, "tezke" auto jako je TT a "motokaru" jako je swift
... proste to je nerealne 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
juva pardon...to jsem napsal že TT jede lépe...ale je to jak říkáš...
Já taky nejsem sprinter..Rudek sprintuje už 4. rokem...já nikdy...takže jak to veme někdo kdo umí...pojede to lépe
Já taky nejsem sprinter..Rudek sprintuje už 4. rokem...já nikdy...takže jak to veme někdo kdo umí...pojede to lépe

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
jj jednou si vyhral... ale je sranda jak jedou ty 2 auta vedle sebeluboT4 píše:ale druhý Dankův start byl co ???? to jsem byl první já snad ne ?? nikde to tu nečtu![]()

clovek si rika, ze lubo nema ani nastartovane

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI

- Přílohy
-
- telefon to fotil 036.JPG (41.22 KiB) Zobrazeno 1639 x
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
to je tam na vyrovnání poměru hmotnosti náprav?
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%