News Tuning Karviná
Moderátor: Dave0401
Re: News Tuning Karviná
to tam je asi jak se to bulalo tak tam hodily kus odlitku co jim zůstalo asi z tanků
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
no ja mam jen zadni vyztuhu kolem 25 kg.. des
vcera jsem ji mel dole, a asi kua ji tam ani nebudu nasazovat...
jen mi nikdo nesmi vletet do prdele
vcera jsem ji mel dole, a asi kua ji tam ani nebudu nasazovat...
jen mi nikdo nesmi vletet do prdele
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
neboj takový střelec tu není
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
kua.. barry ... ty jsi dobry joker
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
to samo...já nechtěl....
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
KUWA synci vy mi umite fakt pokurvit naladu!!!za to muzu,ze tam je par tecek?kdybych si mel na vsechno stezovat jak umamrana baba,tak bych skoncil jak vy!:D reknete mi co je u vas dobre???to bych musel mit kuwa auto ze zlata a to jako ochranka nemam tolik lovek!a me se to mooooc libi!a komu ne tak ten mi je totalne u p... uz mam kvuli vam podelanej den!a co jsem v 1 rano prijel z roboty!A KOMU SE TO NELIBI,TEN AT MI PTAKA POLIBI!:D zdar
me taky ne.. ale co uz no, ja mam dnes taky naladu docela na <l> asi nejaky spatny den
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Ptal jsem se ti par borcu jestli nevi o pronajmu garaze tam u me u Reflexu, tak prej o nicem nevi, akorat dve garaze sou tam na prodej,.za kilo 000,-rostaVR6 píše:koupit bych nemohl, kde bych vzal peníze na auto, kdyby náhodou se někdo dozvěděl o šikovným pronájmu gáráže s elektrikou tak se mi ozvěteremix píše:jo u reflexu mam ja a jeden dedula tam prodava svoji garaz, ale uz si nepamatuji cenu a nejmin to nebylo... ti pronajmu svoji az dodelam auto, litr mesicne
uz jsem mu to vysvetlil na icq a stejne to nechape
křídlo neee
Prdel vypadá hodně dobře...to jsem ti řekl...ale nárazník vepředu Extrém nemusím...ale jak říkáš hlavně že se líbí tobě...děláš to pro sebe
a když ti někdo řekne nebo napíše svůj názor, nemusíš hned spáchat sebevraždu, to je normální, že lidí vyjádří svůj názor...ani to auto ze zlata by se všem nelíbilo..takže v klidu a pokračujeme!
Teď sežeň 2,5 V6 ať to i jede když vypadá !
Prdel vypadá hodně dobře...to jsem ti řekl...ale nárazník vepředu Extrém nemusím...ale jak říkáš hlavně že se líbí tobě...děláš to pro sebe
a když ti někdo řekne nebo napíše svůj názor, nemusíš hned spáchat sebevraždu, to je normální, že lidí vyjádří svůj názor...ani to auto ze zlata by se všem nelíbilo..takže v klidu a pokračujeme!
Teď sežeň 2,5 V6 ať to i jede když vypadá !
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
no tak sorry synci,jesli jsem vas urazil,mel jsem zrovna v tu chvili naladu na (*) ale to kridlo tam docela sedi,to jste mi meli rict drive at ho tam nedavam,protoze jak to bylo uz nastrikane tak mi to bylo na prd,protoze mam v kufru diry pro to kridlo!ale jinak beru vase nazory,bez toho kridla to vypadalo zase jinak.tak cest
tak tak.. auto delas pro sebe..
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
ale tak mohli byste nekdo delat auto i pro me co ?
jestli mi za to zaplatis,tak ti ho muzu i posr... (jestli chces)
byl jen vtip,tak to neber vazne
jinak s tim motorem: uvazoval jsem o 2l s turbem,uplne chci moc do toho jebnout ten pop-off ventil!je to parada s tou zvukovou kulisou,ale porad si nejsem jisty,jo a na kolik by asi takove predelani vyslo-motor+prace?
byl jen vtip,tak to neber vazne
jinak s tim motorem: uvazoval jsem o 2l s turbem,uplne chci moc do toho jebnout ten pop-off ventil!je to parada s tou zvukovou kulisou,ale porad si nejsem jisty,jo a na kolik by asi takove predelani vyslo-motor+prace?