<<< Off Topic >>>
Moderátor: Dave0401
- F.l.a.n.e.l.
Re: Off topic II
tak pikčr nebude, ale je to Volontérská ulice. mapy.cz Horní Suchá. jeď mapou na jih. Je tam ta ulice. dej foto mapu a uvidíš to co jsem psal výše 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

- F.l.a.n.e.l.
Dneska mi luke poradil, že ti mám říct, že ti dám za ten podvozek na passata trojku 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

řekni lukemu že je OCASF.l.a.n.e.l. píše:Dneska mi luke poradil, že ti mám říct, že ti dám za ten podvozek na passata trojku

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- F.l.a.n.e.l.
felda píše:on si neuvědomil že se nebavíme o podvozku na octu

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Moc dobre vim o cem se mluvilo ale proc to nezkusit ze jo 

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
F.l.a.n.e.l. píše:Dneska mi luke poradil, že ti mám říct, že ti dám za ten podvozek na passata trojku

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Nebo u p. Šedy v Rychvaldě. Tam jezdíme s naší feldou. S plynem si rozumí.
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zdenku??? ta mas net v garazi??Mr. Yaris píše:Nebo u p. Šedy v Rychvaldě. Tam jezdíme s naší feldou. S plynem si rozumí.

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Pred chvilkou jsi byl online sem ti psalHanuš píše:tak dneska jsem pekne rozladeny... neco, nevim co, mi bloklo moje ICQ. Proste moje heslo nefunguje a ja jsem nahrany. Uvidime s cim se vytahne ICQ support, ale moc tomu neverim. takze vsechny kontakty v haji
Škoda Favorit 135L / VW Golf III Joker / VW Passat 3C
takze me asi taky navstivil nejaky debil vir, nebo to nechapu.. ale v compu nic nemamPemaR píše:Pred chvilkou jsi byl online sem ti psalHanuš píše:tak dneska jsem pekne rozladeny... neco, nevim co, mi bloklo moje ICQ. Proste moje heslo nefunguje a ja jsem nahrany. Uvidime s cim se vytahne ICQ support, ale moc tomu neverim. takze vsechny kontakty v haji

podle me ti to brzy zas pojede, me tedkom taky blbne, takze asi delaji nejake upravy..
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
že se na to ICQ nevyserete... existuje mnoho jiných,lepších,kvalitnějších a bezpečnějších programů pro komunikaci...
rostaVR6 píše:že se na to ICQ nevyserete... existuje mnoho jiných,lepších,kvalitnějších a bezpečnějších programů pro komunikaci...

ja uz icq nemel zapnute ani nepamatuju. qip rulluje 
sice se nemuzu domluvit s odesilanim a prijimanim obrazku, ale chuj s tym. ukazto.com to jisti

sice se nemuzu domluvit s odesilanim a prijimanim obrazku, ale chuj s tym. ukazto.com to jisti

ja pouzivam jen protokol icq... QIP rullez

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
ty pi*čo kde sem nabral tolik příspěvků
jde to nějak ubrat?

pockej ja ti uberu.....
dik 
připadám si pak moc starej...

připadám si pak moc starej...
to uz mas pak jedno jestli mas mirrandu, quipa nebo co vsechno existuje na protokolu ICQ.. kdyz se tam nemuzu pripojit na ucet, tak banan
.. kompunikovat pres MSN nebo Yahoo, to jde taky. Ale kolik lidi v ČR na tom jede? nejznamejsi je ICQ. Jak byla kamoska na stazi v "madarsku", tak tam mela kamosky z cele Evropy a ty vubec ICQ neznali, jen MSN.. jiny kraj, jiny mrav
..... Co me ale nejvice nasralo, ze se potrebuji ucit na zkousky a ted nejsem on-line s kamosema, abych resil pripadne problemy 

Channel Live
http://youtube.com/watch?v=c1B5GmpsWEw
http://youtube.com/watch?v=c1B5GmpsWEw
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
JA pouzivam mirandu protoze ICQ client je neskutecna zhovadilost! A kdyby to slo tak ihned prechazim na MSN ale bohuzel ho skoro nikdo nepouzivat takze smula a beham na icq servru.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Hanus: Jakou chybu ti to hlasi? Primo password incorrect? Jiny clovek se z tveho pc na svuj ucet dostane? Neblokl sis na firewallu port 5190? Zkus ho prenastavit treba na 25, tam jede smtp, mel by vzdy poslouchat. Pokud to nepomuze, zkus prenastavit prihlasovaci server treba na: login.messaging.aol.com. Chyba bude spis asi nekde na ldapu a s tim ty nic neudelas. Kazdopadne tyhle moznosti jsou z tech, ktere muzes vyzkouset.
Live4Ride Syndicate
Ja myslim, ze bude vedet ;o) Kazdopadne pokud se z tveho pc prihlasi nekdo jiny, pripadne nefunguje prihlaseni ani z nejakeho web-based klienta (meebo.com), tak jsi to heslo bud zapomnel nebo u nekterych uzivatelu proste nejede autentifikace jak by mela. Nemam to jak overit, u AOL admina nedelam 

Live4Ride Syndicate