renovace laku , kde?
Moderátor: Dave0401
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
renovace laku , kde?
chci se zeptat zda nevite o nekom kdo je fakt trida v tomhle oboru , jedna se mi o prebrouseni,prelesteni a navoskovani auta,aby bylo skoro jak novy , pokud by nekdo vedel kdo je fakt kvalitni ,umi a vyzna se,byl bych jen rad , fakt nejakyho carodeje nejlip
diky
diky
Audi Coupe Quattro
Re: renovace laku , kde?
....stavím se do řady hned za Toma .. mě se s tím nechce srát
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Tata nechaval delat renovaci laku v Havirove vedle letniho koupaliste je tam primo nejaka firma co se ti zivi... cela oktavka ho vysla tusim na 1300,-
Hotovo do druheho dne
Mely by to byt garaze pod hotelem formule
http://www.mapy.cz/#x=142262368@y=13506 ... _135067912
Hotovo do druheho dne
Mely by to byt garaze pod hotelem formule
http://www.mapy.cz/#x=142262368@y=13506 ... _135067912
Škoda Favorit 135L / VW Golf III Joker / VW Passat 3C
tempo, starou košulu a jedem
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB ) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ty voe kde zijesAladin píše:tempo, starou košulu a jedem
jinak fakt mi de o hlavne o dobrou firmu,cena kdyz bude vetsi nevadi,ale de mi o tu kvalitu..
Audi Coupe Quattro
samozdřejmě že to nebylo myšleno vážněTom_ píše:ty voe kde zijesAladin píše:tempo, starou košulu a jedem
jinak fakt mi de o hlavne o dobrou firmu,cena kdyz bude vetsi nevadi,ale de mi o tu kvalitu..
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB ) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
www.autobath.cz ,
super klučina, mě dělal interiér, kolega byl s KO lakem a jak nové... mužu doporučit - ostrava /stodolní ulice
super klučina, mě dělal interiér, kolega byl s KO lakem a jak nové... mužu doporučit - ostrava /stodolní ulice
- F.l.a.n.e.l.
koupím si 3M pastu na leštění a leštičkou si to přejedu sám. leštička mi zůstane a ještě ušetřím pětikolo
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
- Michal71717
3M je luxusF.l.a.n.e.l. píše:koupím si 3M pastu na leštění a leštičkou si to přejedu sám. leštička mi zůstane a ještě ušetřím pětikolo
- F.l.a.n.e.l.
však tím to leští v lakovnách a v podobných leštících firmách
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
smirek 2000 a je to,ale musíš davat bacha at nepřebrouíš pak 3M a bude to okTom_ píše:o tom lesteni mi ani tak nejde,spis jako o prebrouseni laku, jelikoz se pri lakovani chytl prach a sou tam tecky , lestit to lestim si sam,lesticku mam a nejaky pripravky taky,ale na ty tecky a prebrouseni si netroufam
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja mam z toho strach , abych to neprebrousil az na plnic, zastriky sem si prebrousil a zalestil a je to kuva rozdil ale jeste to neni uplne vono. No pokud by to nekdo byl schopen vybrousit (moc toho neni) tak budu jen rad a rad zaplatimfelda píše:smirek 2000 a je to,ale musíš davat bacha at nepřebrouíš pak 3M a bude to okTom_ píše:o tom lesteni mi ani tak nejde,spis jako o prebrouseni laku, jelikoz se pri lakovani chytl prach a sou tam tecky , lestit to lestim si sam,lesticku mam a nejaky pripravky taky,ale na ty tecky a prebrouseni si netroufam
Audi Coupe Quattro
- F.l.a.n.e.l.
řekni madmanovi, pořád je v kontaktu s ilegaltunerem tak se domluvíte ne?
no schopen bych byl ale nevím co dřív....každopadně bych to musel vidětTom_ píše:ja mam z toho strach , abych to neprebrousil az na plnic, zastriky sem si prebrousil a zalestil a je to kuva rozdil ale jeste to neni uplne vono. No pokud by to nekdo byl schopen vybrousit (moc toho neni) tak budu jen rad a rad zaplatimfelda píše:smirek 2000 a je to,ale musíš davat bacha at nepřebrouíš pak 3M a bude to okTom_ píše:o tom lesteni mi ani tak nejde,spis jako o prebrouseni laku, jelikoz se pri lakovani chytl prach a sou tam tecky , lestit to lestim si sam,lesticku mam a nejaky pripravky taky,ale na ty tecky a prebrouseni si netroufam
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no madman mi to strikal , zeptam se ho,ale s jeho casem to je taky docela onicom .F.l.a.n.e.l. píše:řekni madmanovi, pořád je v kontaktu s ilegaltunerem tak se domluvíte ne?
felda : tak jestli budes mit cas o vikendu , tak se domluvime a prijel bych ukazat coz ?
Audi Coupe Quattro
- F.l.a.n.e.l.
TOM: když ti to stříkal, tak nechápu, proč mu neřekneš at ti to i přeleští, když si říkal že platíš, tak čas bude mít určo
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to je fakt,reknu mu,sem zvedav kdy se to uskutecniF.l.a.n.e.l. píše:TOM: když ti to stříkal, tak nechápu, proč mu neřekneš at ti to i přeleští, když si říkal že platíš, tak čas bude mít určo
Audi Coupe Quattro
- F.l.a.n.e.l.
kufa musíš to psát tady. teĎ na mě bude roman naštvaný, že mu kazím kšefty a nebude na brocky a podvozek na lupo od danči
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to je jedno kde to pisu,zalezi kdy bude mit madman cas a taky kdy felda,s feldou se domluvim kdyztak na icqF.l.a.n.e.l. píše:kufa musíš to psát tady. teĎ na mě bude roman naštvaný, že mu kazím kšefty a nebude na brocky a podvozek na lupo od danči
Audi Coupe Quattro
felda nemá čas a ani se mu nechce leštit lak od batmana toto není pro feldu kšeftTom_ píše:to je jedno kde to pisu,zalezi kdy bude mit madman cas a taky kdy felda,s feldou se domluvim kdyztak na icqF.l.a.n.e.l. píše:kufa musíš to psát tady. teĎ na mě bude roman naštvaný, že mu kazím kšefty a nebude na brocky a podvozek na lupo od danči
pokud ti to adam nepřeleští tak se ozvy a snad něco vymyslím,ale budu radši když to vychytá adam
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
A nebo zkazím kšeft oběma...a řeknu ti: přijeď k nám do lakovny... šefík ti to přebrousí...si nestihneš vykouřit ani cigárofelda píše:felda nemá čas a ani se mu nechce leštit lak od batmana toto není pro feldu kšeftTom_ píše:to je jedno kde to pisu,zalezi kdy bude mit madman cas a taky kdy felda,s feldou se domluvim kdyztak na icqF.l.a.n.e.l. píše:kufa musíš to psát tady. teĎ na mě bude roman naštvaný, že mu kazím kšefty a nebude na brocky a podvozek na lupo od danči
pokud ti to adam nepřeleští tak se ozvy a snad něco vymyslím,ale budu radši když to vychytá adam
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
sem jedno velky ucho,hod mi vice podrobnosti po icq , jestli by sloJurisek16 píše:A nebo zkazím kšeft oběma...a řeknu ti: přijeď k nám do lakovny... šefík ti to přebrousí...si nestihneš vykouřit ani cigárofelda píše:felda nemá čas a ani se mu nechce leštit lak od batmana toto není pro feldu kšeftTom_ píše:to je jedno kde to pisu,zalezi kdy bude mit madman cas a taky kdy felda,s feldou se domluvim kdyztak na icq
jde mi taky o to,aby prebrousil ty tecky,sam si to videl,ne abych to musel zase davat znova do laku
Audi Coupe Quattro
už vidím Renka jak to bude brousitJurisek16 píše:A nebo zkazím kšeft oběma...a řeknu ti: přijeď k nám do lakovny... šefík ti to přebrousí...si nestihneš vykouřit ani cigárofelda píše:felda nemá čas a ani se mu nechce leštit lak od batmana toto není pro feldu kšeftTom_ píše:to je jedno kde to pisu,zalezi kdy bude mit madman cas a taky kdy felda,s feldou se domluvim kdyztak na icq
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
felda píše: felda nemá čas a ani se mu nechce leštit lak od batmana toto není pro feldu kšeft
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
felda píše:felda píše: felda nemá čas a ani se mu nechce leštit lak od batmana toto není pro feldu kšeft
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
.....Josh píše:felda píše:felda píše: felda nemá čas a ani se mu nechce leštit lak od batmana toto není pro feldu kšeft
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad