SmartFix oprava karoserie bez poškození laku
Moderátor: Dave0401
SmartFix oprava karoserie bez poškození laku
Neví o něčem někdo tady v okolí MS kraje ??? http://www.scspraha.cz/cz/klempirske-pr ... -smartfix/
Re: SmartFix oprava karoserie bez poškození laku
kuuurde, to je věc
potřebuju vyrovnat střechu na Swiftu
potřebuju vyrovnat střechu na Swiftu
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB ) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
- Michal71717
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
jj, bylo to ukazovano i v primackym autosalonu a docela luxus
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
-
Pokud sháníte firmu na opravy karoserií bez poškození laku metodou Smart fix tak neváhejte a podívejte se na http://www.renovecars.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
jsou to profíci s dlouholetou praxí a jako jediný dávají zaruku na provedenou práci.
jsou to profíci s dlouholetou praxí a jako jediný dávají zaruku na provedenou práci.
Kámo chápu že si děláš reklamu ale jsme od tebe asi 435km,
takže to nás to vyjde levněji starší a osvědčenou metodou + tmelení a stříkání
takže to nás to vyjde levněji starší a osvědčenou metodou + tmelení a stříkání
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Asi naky slechtic podle mluvy
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
asy Horst Fuchs "...Tak neváhejte a ihned zavolejte !!! "
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Tento týden jsem byl v Renovecars s promáčklinou blatníku a mohu jen doporučit, špičková práce včetne zabroušení a zaleštění škrábance. Ovšem musel jsem tam dojet přes 100km, ale stálo to za to, i vzhledem k cenám za práci je 500,- Kč za benzin snesitelných.
heh...borec s tímhle smartfixem byl u nás a nabízel nám to...aji nám to ukazoval...tak jsme mu nasimulovali důlky po kroupách na dveřích....týpek tam nalepil ten špunt...vytáhl to těma kleštičkama za x tisíc...a jako žádná hitparáda...pak to dodělal těma pákama a pořád to bylo na kkt takže tomu nějak moc nevěřím...pokud je plech promáčklý a je jednou roztáhnutý, tak to asi prostě nejde dát do původního stavu a ještě bez poškození laku ani kdyby se pos*al můj názor možná že na to jsou někde větší machři a udělaj to tak že to oko laika nepozná
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
- F.l.a.n.e.l.
mě by zajímaly ceny nějakých oprav, protože pokud jsou někde dílu třeba co já vím tři důlky, tak musí být levnější blatník a lak než to nechat vytáhnout. přece za x tisíc s přístrojem nebudu opravovat za stovkové položky ne?
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Co sem ale koukal na opravy aut od kluků tady z TF po kroupách tak sem celkem čuměl, samozřejmě není foto jako real, takže těžko soudit
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
taky jsme si na firmu pozvali jednoho takového odborníka, mačkal jeden důlek přes hodinu a pok to šlo stejně na lakovnu.
hold musí se to umět.
... dobrá reklama tady na ten Renovecars, řekl bych od jednoho člověka.
hold musí se to umět.
... dobrá reklama tady na ten Renovecars, řekl bych od jednoho člověka.
podle vašich reakcí to asik nefunguje, já sem dneska udělal zas piča další promáčklinu na dveřích od korby a celkem to sou už dva...takže by mě zajímalo jak se toho zbavit nevíte? napadá mě jen nové dveře a nebo toto ale jak říkate že to asik nepůjde...kuafix včera benga dneska toto :/
-
Cauky, tady s Vámi sdílím odkaz na článek, na který jsem narazil https://www.united-6.cz/profesionalni-o ... -united-c/ chystám se na opravu auta, tak máte někdo zkušenost s tímto nebo jiným servisem?:)