SPINNING další hodiny ve středy nebo o víkendech
Moderátor: Dave0401
Re: SPINNING Středa 12. 11. 2008 SRAZ v 19.30 na náměstí
nechci byt porad posledni ... tvrde na sobe makam
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
umrel nekdo?
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
NE ALE KURDE BYLA TO MAKAČKA JAK CYP...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Re: SPINNING pondělí 17.11. ve 20.00 SRAZ v 19.30 na náměstí
Chudak synek
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
co ty?neukážes nám, jaké jsou výsledky z posilovny?Luke_TDI píše:Chudak synek
VW LUPO 1.4 16V
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
jsem naky nemocny porad me boli hlava tak nemuzu pristy tyden toho je hodne tak se nechcu dodelat i kdyz naky spining pochybuju ze by me mohl rozhodit !!!
Šel bych ale máme jinou akci tak příště
Audi A6
jojo, uz se s Dejvem a Dankem moc tesimezbožňáček píše:Seznam na pondělí 17.11. ve 20.00
Já - zbožňáček
Romča
Ladis
Tomoking + Dominika
Josh ("No Zboznacku, snad na nas natesene priste misto bude!!!Vcera jsem byl z toho tak trosku spatny ze jsem si nemohl zajit zajezdit")
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Luke_TDI píše:jsem naky nemocny porad me boli hlava tak nemuzu pristy tyden toho je hodne tak se nechcu dodelat i kdyz naky spining pochybuju ze by me mohl rozhodit !!!
kazda vymluva dobra
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
tentokrat se hlasim hned, at na me vyjde misto...
Dan píše:tentokrat se hlasim hned, at na me vyjde misto...
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
šo šumíš.... stejne vam vsem ujedu
aby si vubec přijel bo jak jsem včera viděl ty boki tak jsem hned vystřízlivělDan píše:šo šumíš.... stejne vam vsem ujedu
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
bracha jde taky....
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Kulturistovi se nechce Ale jednou mozna to zkusim! Kazdopadne se pripomenu sam.
Aktualizovaný seznam na pondělí 17.11. ve 20.00
Já - zbožňáček
Romča
Ladis
Tomoking + Dominika
Dan
Angel
Vojtuch + Lucka
Já - zbožňáček
Romča
Ladis
Tomoking + Dominika
Dan
Angel
Vojtuch + Lucka
Naposledy upravil(a) zbožňáček dne 17 lis 2008 14:26, celkem upraveno 2 x.
VW LUPO 1.4 16V
chápu to,nejsou všichni na sport,ale myslela jsem,že jednou vyzkoušet něco nového je lákavé,trochu adrenalinu,ale je jasné,že ne všichni na to majíLuke_TDI píše:Kulturistovi se nechce Ale jednou mozna to zkusim! Kazdopadne se pripomenu sam.
VW LUPO 1.4 16V
Opět moc děkuji všem, co dorazili, za úžasnou hodinu. Na hodiny s vámi, se člověk musí jen těšit
Další termín nechám na vaší domluvě. Pokud by se vás zase domluvilo více, tak klidně vymyslíme termín speciální hodiny (nejlépe by šéfce vyhovovaly středy nebo víkend,ale i jiné dny se dají domluvit ).
A když vás bude méně tak se v klidu můžete začlenit mezi ostatní do normálních hodin fitcentra Club Malibu, kde se můžete objednat buď přes mě, telefonicky nebo osobně.
Otvírací doba,kdo kdy jezdí (rozvrh lekcí) a telefon máte na stránkách clubu malibu http://www.clubmalibu.cz
Tu otvírací dobu pro rychlost dám už sem
pondělí - pátek: 10:00 - 20:00
sobota: 9:00 - 13:00
neděle: 9:00 - 13:00
Ten telefon dám radši taky sem Vodafone: 608 429 369 T-Mobile: 736 695 606 O2: 606 912 907
A ten rozvrh lekcí taky aspoň tedy já osobně jezdím pravidelně v pondělí v 19.00, ve středu v 19.00 a ve čtvrtek v 18.00 a 19.00.
a Janča,kterou taky skoro všichni znáte, má hodiny v pondělí v 16.00, v úterý v 16.00 a ve čtvrtek v 17.00
Znovu tu dám pár instrukcí a rad jak a co na spinning:
Ohledně toho oblečení, pokud nemáte vyloženě cyklisté oblečení (elastické kalhoty s vycpávkou, dres, cyklistické boty, čelenka, cyklistické rukavice), tak stačí
- jakékoliv pohodlné kraťasy, hlavně prodyšné, sající pot nebo i delší kalhoty, ale s úzkými nohavicemi
- dále nějaké tenké triko, platí u něj to stejné jako u kraťas
- boty s pevnější(tvrdší podrážkou). Měkké pohodlné tenisky nejsou moc vhodné, ale taky jsem s nimi začínala jen jsem po půl hodině necítila chodidla.
- dále čelenka nebo šátek je užitečná věc, neteče vám pot po obličeji.
- cyklistické rukavice taky dobrá věc. Když se vám potí dlaně, nekloužou vám na řídítkách. Ale pokud nebudete mít čelenku nebo rukavice, tak budete mít u sebe
- ručník a můžete se kdykoliv utřít
- pití (nejméně 1l)
Něco málo k pití. Hlavně si neberte pití v 1,5 litrových petkách, nevlezou se do držáků. Jestli nemáte klasickou cyklistickou bandasku, tak dvěmi půllitrovkami něčeho ne moc sladkého, nebublinkového pití to vychytáte. (alkohol a kafe nebrat ) Pití si určitě můžete koupit na místě (s L-carnitinem, ioňťák, s magnesiem...)
A aspoň hodinku a půl až dvě hodinky před spinningem se moc nenacpávejte, ať vám není zle a dodržujte pitný režim
(určitě víte, že správný pitný režim se pozná podle toho, že vaše moč je čirá )
Cena lekce je 79,- , určitě se můžete spolu na místě domluvit a koupit si třeba permanentku dohromady
Další termín nechám na vaší domluvě. Pokud by se vás zase domluvilo více, tak klidně vymyslíme termín speciální hodiny (nejlépe by šéfce vyhovovaly středy nebo víkend,ale i jiné dny se dají domluvit ).
A když vás bude méně tak se v klidu můžete začlenit mezi ostatní do normálních hodin fitcentra Club Malibu, kde se můžete objednat buď přes mě, telefonicky nebo osobně.
Otvírací doba,kdo kdy jezdí (rozvrh lekcí) a telefon máte na stránkách clubu malibu http://www.clubmalibu.cz
Tu otvírací dobu pro rychlost dám už sem
pondělí - pátek: 10:00 - 20:00
sobota: 9:00 - 13:00
neděle: 9:00 - 13:00
Ten telefon dám radši taky sem Vodafone: 608 429 369 T-Mobile: 736 695 606 O2: 606 912 907
A ten rozvrh lekcí taky aspoň tedy já osobně jezdím pravidelně v pondělí v 19.00, ve středu v 19.00 a ve čtvrtek v 18.00 a 19.00.
a Janča,kterou taky skoro všichni znáte, má hodiny v pondělí v 16.00, v úterý v 16.00 a ve čtvrtek v 17.00
Znovu tu dám pár instrukcí a rad jak a co na spinning:
Ohledně toho oblečení, pokud nemáte vyloženě cyklisté oblečení (elastické kalhoty s vycpávkou, dres, cyklistické boty, čelenka, cyklistické rukavice), tak stačí
- jakékoliv pohodlné kraťasy, hlavně prodyšné, sající pot nebo i delší kalhoty, ale s úzkými nohavicemi
- dále nějaké tenké triko, platí u něj to stejné jako u kraťas
- boty s pevnější(tvrdší podrážkou). Měkké pohodlné tenisky nejsou moc vhodné, ale taky jsem s nimi začínala jen jsem po půl hodině necítila chodidla.
- dále čelenka nebo šátek je užitečná věc, neteče vám pot po obličeji.
- cyklistické rukavice taky dobrá věc. Když se vám potí dlaně, nekloužou vám na řídítkách. Ale pokud nebudete mít čelenku nebo rukavice, tak budete mít u sebe
- ručník a můžete se kdykoliv utřít
- pití (nejméně 1l)
Něco málo k pití. Hlavně si neberte pití v 1,5 litrových petkách, nevlezou se do držáků. Jestli nemáte klasickou cyklistickou bandasku, tak dvěmi půllitrovkami něčeho ne moc sladkého, nebublinkového pití to vychytáte. (alkohol a kafe nebrat ) Pití si určitě můžete koupit na místě (s L-carnitinem, ioňťák, s magnesiem...)
A aspoň hodinku a půl až dvě hodinky před spinningem se moc nenacpávejte, ať vám není zle a dodržujte pitný režim
(určitě víte, že správný pitný režim se pozná podle toho, že vaše moč je čirá )
Cena lekce je 79,- , určitě se můžete spolu na místě domluvit a koupit si třeba permanentku dohromady
VW LUPO 1.4 16V