SPINNING další hodiny ve středy nebo o víkendech
Moderátor: Dave0401
Re: SPINNING
Safra, potřeboval bych něco shodit, ale 40 min jezdit na kole, to asi nedám ani fyzicky, ani psychicky
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
ja bych na to vlez, ale někdo by mi musel dat infuzi s vyživou abych na tom neumřel
Já ti něco donesu z práce, co bys rád za dobrůtku
Jo a taky by tě museli přivázat na to kolo, aby jsi někde neulítl
Jo a taky by tě museli přivázat na to kolo, aby jsi někde neulítl
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
staci nastavit ventilator tak aby na neho nefoukalo!
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
spining je na kole???
jj chlape, na kolewesly.TDI píše:spining je na kole???
mimochodem mě na to zlanařila mladá a musím uznat že je to super. Já nepatřím k žádným sportovcům (Wesly potvrdí ), ale ujel jsem to. Musím přiznat, že po 10 minutách to vypadalo na kolaps a vyvrátím se i s kolem, ale tělo to zvládlo a bylo mi potom neskutečně dobře.... Druhý jsem jsem ale chodil jak oprcaný medvěděm Na shození, získání fyzičky sqělé. Na kole teda jezdím taky rád, ale je to něco úplně jiného, nedá se to srovnávat...vypotíte litry, na kole to tak žhavé není
Audi A3 8L, 1.9TDI
HUMMER - Like nothing else
Smyk překvapí pouze toho, kdo v něm právě není...
HUMMER - Like nothing else
Smyk překvapí pouze toho, kdo v něm právě není...
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
aha, no takže fyzičku na to pivo nepotřebuji a shodit už nemám opravdu co, takže si mě skrtněte
nebudte sračky když tam jdu i já bude prdel a pak jsem pro zajít na jedno.Takže kdo nemá strach a jde do toho?hanuš?neon?weslo?luke?dolph?jarys?Tomo?hans?max?S danem počítam na 100% i s angelem
Naposledy upravil(a) felda dne 05 lis 2008 18:35, celkem upraveno 1 x.
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
No jeste ze jsi nevzal do huby mefelda píše:nebudte sračky když tam jdu i já bude prdel a pak jsem pro zajít na jedno.Takže kdo nemá strach a jde do toho?hanuš?neon?weslo?luke?dolph?jarys?Tomo?hans?max?S danem počítam na 100% i s angelem
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
vzalJosh píše:No jeste ze jsi nevzal do huby mefelda píše:nebudte sračky když tam jdu i já bude prdel a pak jsem pro zajít na jedno.Takže kdo nemá strach a jde do toho?hanuš?neon?weslo?luke?dolph?jarys?Tomo?hans?max?S Joshem,danem počítam na 100% i s angelem
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
fyzičku za tu jednu lekci stejně nezískáš a ten ventilátor odkloním nebojwesly.TDI píše:aha, no takže fyzičku na to pivo nepotřebuji a shodit už nemám opravdu co, takže si mě skrtněte
ber to jako akci a poznání něčeho nového. Co tě nezabije to tě posílí
VW LUPO 1.4 16V
Re: SPINNING Středa 12. 11. 2008 ve 20.00
josh: napodobne, napodobne
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Radeji tam nejdem, protoze by decka brecely ze jsme dojeli do cile prvni.....Dave0401 píše:josh: napodobne, napodobne
.... a to jen diky tomu ze mame na kole vzdy predem vytyceny CIL (cti Radegast)
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
takže vás píšu na seznam,každopadně jsem pro se pak pořadně.... zajit na kofoluJosh píše:Radeji tam nejdem, protoze by decka brecely ze jsme dojeli do cile prvni.....Dave0401 píše:josh: napodobne, napodobne
.... a to jen diky tomu ze mame na kole vzdy predem vytyceny CIL (cti Radegast)
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
Takže průběžný seznam
Já
Romča
Mirek + Janča
Ladis
Max3rx + Max3rxka
Žádám o vyjádření všech ostatních, zejména těch, kteří nám svou účast již dříve slovně potvrdili např.: Tomoking, Daněk, Angel, Rudek, Vojtuch, Remix, Barry...
A co Viking? Ten už má nějaké zkušenosti, nepříjde podpořit s přítulkyní ostatní?
Yaris a Dave by šli, jen jim nevyhovuje termín, takže už chystám termín č.2 A předpokládám, že Josh se nenechá Davem zahanbit.
Cituji Joshe:" ......ale treba takoveho Dejva bych chtel na tom bicyklu videt"
Já
Romča
Mirek + Janča
Ladis
Max3rx + Max3rxka
Žádám o vyjádření všech ostatních, zejména těch, kteří nám svou účast již dříve slovně potvrdili např.: Tomoking, Daněk, Angel, Rudek, Vojtuch, Remix, Barry...
A co Viking? Ten už má nějaké zkušenosti, nepříjde podpořit s přítulkyní ostatní?
Yaris a Dave by šli, jen jim nevyhovuje termín, takže už chystám termín č.2 A předpokládám, že Josh se nenechá Davem zahanbit.
Cituji Joshe:" ......ale treba takoveho Dejva bych chtel na tom bicyklu videt"
VW LUPO 1.4 16V
no nevim ti
kolik je tomu typovy ? ja natom sedel kdyz mi bylo asi 12, takze rok 1988, akorat to bylo kolo zadni na valcu a predni vidle na drzaku.. na tom se jeste dalo i trochu hybat.. sice jsme na kole uz nesedel par let, ale na spingu byl loni omylem a celkem mazec, intruktor zahlasil jedeme do kopce a ja kurva chtel z sedla rvat jak Abduzaparov a ono to neslo (pro ty mladsi : Abdu.. byl azerbajdžánský cyklist, který při špurtu házel řidítkama na strany, že to skoro pokládál a parkrat byl za to i diskval.. temrni 12.11 neni idealni, ale pak jeste se da zvladnou, dalsi uz pak v pristim tydnu max pondeli a idealni tato nedele
, jinymi slovy nedele, pondeli, pripadne utery ted co bude mohu... ale vy jste mamrdi a stejne se nedomluvite
, jinymi slovy nedele, pondeli, pripadne utery ted co bude mohu... ale vy jste mamrdi a stejne se nedomluvite
zbožňáček píše:Trochu odborné teorie...
V době, kdy dálkový cyklista Johnatan Goldberg, známý jako "Johnny G.", hledal možnost, jak při přípravě na závod "Race Across America" (vytrvalostní závod napříč Amerikou) přesunout částečně svůj tréninkový program do místnosti, jistě netušil, že tím odstartuje vznik prvního indoor-cyclingového programu SPINNING®.
Co je SPINNING® ?
SPINNING® je energeticky účinné skupinové cvičení na stacionárních kolech, které spojuje hudbu, motivaci a představivost do jednoho celku s přesně dávkovaným tréninkem. Tento originální cyklistický program nabízí fyzické a psychické prvky sportovního tréninku lidem každého věku a úrovně zdatnosti.
SPINNING® program kombinuje trénink podle srdeční frekvence s pěti styly jízdy a nabízí tak účastníkům neopakovatelný způsob cvičení. Johnny vytvořil SPINNING® program s vědomím, že každý má při tréninku jiné potřeby a cíle. Jízda každého účastníka plně odpovídá jeho individuálním fyzickým předpokladům.
Yarisovi se moc nechce. Ale někteří už ví jak na něj. Nalejou do něj alkehol a pak ho ukecávají. Styďte se
Live4Ride Syndicate
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Slabochu Me felda bombarduje asi dva tydny a furt odolavam
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Mě bombarduje akorát na pivo. Včera jsem odolával asi 2 SMS-ky. V hospě dílo zkázy dokonal
Live4Ride Syndicate
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
To rikam slaboch! Z krve mu je spatne a jeste se necha na vsechno prekecat. Potrebuju nakeho rucitele na pul mega. Co zdenku ?
To asi nepůjde khámo, a SMS nepiš
Live4Ride Syndicate
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
zaplatim ti par piv mozna !!!
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
neser se mi do kseftu !