RZ v D stylu
Moderátor: Dave0401
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Re: RZ v D stylu
Vyvi nerozciluj se ti praskne cevka a bude z tebe retard
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
tak tak.. nejhrosi je srazka z volem ...
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Nemám chut ani zájem tu pročítat nekolik stránek tuzingovejch plku pár blbečku co si mylsej že sežrali celou modrost světa a buhví jaký jsou machři. Normálně sem se zeptal a dostal jsem jen tyhle odpovědi - ( krome dvou co řekli že je to v jejich případě jen na sraz )Dave0401 píše:tak tak.. nejhrosi je srazka z volem ...
..ale ty jsou reflexní ( a co to mení na tom že je to padelek napoužitelnej na silnic?, )
..mě šlo o font písma ne od ... ( co to mění na tom že je to oficiálně neshcválená RZ a tudíž padělek? ) atd..
neurážej tu nekoho kdo podle tebe neumí číst , když sám toho nejsi schopen.
že se orientuju na japonce tak to nepochopím ?, ted nechápu tebe co má falešná SPZ v normálním provozu mít společného s tím jakým pekáčem kdo jezdí??
ptaljsem se normálně aklidně, ale koukám že tu mezi váma s enajde dost čuráku co umí jedine urážet ... kokoti..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
V-y-v-i : thanx..
.. za rozumnou odpověd..
.. za rozumnou odpověd..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Idaho bud vklidu kluci tu jsou trochu precitliveli
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
V pohodě,ale já ti to napsal už po 3xIdaho píše:V-y-v-i : thanx..
.. za rozumnou odpověd..
das Auto
taky jsem nemluvil o tobě.. tys řekl že tomáte na srazy , další mi odpověděl "..ale dyt to je reflexní:."" atd takžwe spíš si myslím že to každej cche na neco jiného i když puvodní záměr byl na srazy..
tak proč to chceš když je to padělek pokud na srazy tak nevím co tady pořád dokola řešíš.
Audi A6
a já nemám bejt citlivej?Luke_TDI píše:Idaho bud vklidu kluci tu jsou trochu precitliveli
zrovna s rozumíkem probírám moje zkusenosti s ostravákama a okolím a přijde mi že jsou přecitlivělí jen když se někdo dotkne jejich ega, jakmile se maj dotknout oni nekoho jiného je jim to jedno
bože mně vyčítáš že neumím číst a sám jsi taky analfabet co neumí číst, řekl jsem někde že to chci?Uňak píše:tak proč to chceš když je to padělek pokud na srazy tak nevím co tady pořád dokola řešíš.
Odpovedeli ti ze jsou reflexni jen proto, protoze ses ptal proc jsou vsichni s "D"..... Mame totiz moznost mit normal nereflexni bez D a ty co jsou s D jsou hezci a reflexni...
A nemame v planu s nimi jezdit normalne, ale mame to jen na srazy....
A nemame v planu s nimi jezdit normalne, ale mame to jen na srazy....
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
kámo vidíš někde v mém příspěvku že ti vyčítám že neumíš číst. A jestli je nechceš tak se blbě neptej když nekoupíš. Ono víš na blbou otázku je i blbá odpověď jestli tě zajímaly bližší informace tak máš psat přímo VYVImu na szIdaho píše:bože mně vyčítáš že neumím číst a sám jsi taky analfabet co neumí číst, řekl jsem někde že to chci?Uňak píše:tak proč to chceš když je to padělek pokud na srazy tak nevím co tady pořád dokola řešíš.
Audi A6
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
jako male deti
ach jo neptal jsem se Vyviho, ptal jsem se vás všech, k čemu je chcete, a jak sám vidíš každý mi dal jinou odpověd.Uňak píše:kámo vidíš někde v mém příspěvku že ti vyčítám že neumíš číst. A jestli je nechceš tak se blbě neptej když nekoupíš. Ono víš na blbou otázku je i blbá odpověď jestli tě zajímaly bližší informace tak máš psat přímo VYVImu na szIdaho píše:bože mně vyčítáš že neumím číst a sám jsi taky analfabet co neumí číst, řekl jsem někde že to chci?Uňak píše:tak proč to chceš když je to padělek pokud na srazy tak nevím co tady pořád dokola řešíš.
Když je nechci tak nemám právo se ptát na co to je ? Seš trošku spátečnickej chlapče, když každá otázka který ti trošku nevoní je podle tebe blbá ....
to je co L4R ??
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
http://www.live4ride.org/Idaho píše:to je co L4R ??
tuning club,troufam si rict,ze jeden z nejrozumejsich v CR
az na par vyjimek typu felda atd ale ja to nerek
Naposledy upravil(a) wesly.TDI dne 24 kvě 2007 14:43, celkem upraveno 1 x.
L4R je zkratka pro nas syndikat, nicmene to neznamena, ze pokud je nekdo clenem, musi mit vzdy pravdu a muze nazyvat ocasem kazdeho "ciziho" na zdejsim foru, ktery je bud proti nebo ma nejake namitky....od toho je forum.
jak jsem si to tady tak precetl, tak v podstate souhlasim s Idahem.
SPZ chci taky, ale jen na srazy... puvodne jsem uvazoval i o prelepeni D na CZ, ale radeji jsem to zavrhl....
jak jsem si to tady tak precetl, tak v podstate souhlasim s Idahem.
SPZ chci taky, ale jen na srazy... puvodne jsem uvazoval i o prelepeni D na CZ, ale radeji jsem to zavrhl....
holt každý má jiný názor já jsem taky pročítal a když už mírumilovný VYVI vybuchl tak to je co říct.
Audi A6
Uňak píše:holt každý má jiný názor já jsem taky pročítal a když už mírumilovný VYVI vybuchl tak to je co říct.
Protože jsem 3x napsal,to samé
das Auto
pozor na pusu panáčku!Idaho píše:Nemám chut ani zájem tu pročítat nekolik stránek tuzingovejch plku pár blbečku co si mylsej že sežrali celou modrost světa a buhví jaký jsou machři. Normálně sem se zeptal a dostal jsem jen tyhle odpovědi - ( krome dvou co řekli že je to v jejich případě jen na sraz )Dave0401 píše:tak tak.. nejhrosi je srazka z volem ...
..ale ty jsou reflexní ( a co to mení na tom že je to padelek napoužitelnej na silnic?, )
..mě šlo o font písma ne od ... ( co to mění na tom že je to oficiálně neshcválená RZ a tudíž padělek? ) atd..
že se orientuju na japonce tak to nepochopím ?, ted nechápu tebe co má falešná SPZ v normálním provozu mít společného s tím jakým pekáčem kdo jezdí??
ptaljsem se normálně aklidně, ale koukám že tu mezi váma s enajde dost čuráku co umí jedine urážet ... kokoti..
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Idaho: Take It Easy...
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
jak oslovujete vy mne , oslovím já vás... bojím bojím, panenkobarry píše:pozor na pusu panáčku!Idaho píše:Nemám chut ani zájem tu pročítat nekolik stránek tuzingovejch plku pár blbečku co si mylsej že sežrali celou modrost světa a buhví jaký jsou machři. Normálně sem se zeptal a dostal jsem jen tyhle odpovědi - ( krome dvou co řekli že je to v jejich případě jen na sraz )Dave0401 píše:tak tak.. nejhrosi je srazka z volem ...