= TTH on line =
Moderátor: Dave0401
- F.l.a.n.e.l.
Re: = TTH = Tuneři z Havířova sem =
Fade G: nepsal jsem že tvoje auto je vrak (ještě jsem ho neviděl) , reagoval jsem na Hanuš, který psal, že dokud to drží, je to ok.
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Hmm tak jak Hondik říkal..až budou money,tak se to vše opraví,tj až najde práci.pak jen budete čubrnět..mno a ten nástřik kol je stříkaný s gumama,jelikož jak sami vidíte tak je tam vcelkem málo vzorku..tak se tam zřejmě hodí nové gumy..takže..nevidím problém to stříkat s gumama,když stejně půjdou do šrotu..a taky je fakt,že narážet nemusíme..mno,prostě,vy jste skoro 100% kluby mě chcete říct?6e na autě nemáte jedinou chybu????Mno ale asi to nepublikujetet..prostě..podívejte se z5 s jakými auty jste začínali?
- F.l.a.n.e.l.
JouiCZ: do L4R bych moc nerypal klukům už chybí jen nějaký předek auta, aby si mohli grilovat v kapotě jako na konci 60ti sekund
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
podstatu jsi nepochopil.. nejde o ty gumy, ale o ty kolaJouiCZ píše:Hmm tak jak Hondik říkal..až budou money,tak se to vše opraví,tj až najde práci.pak jen budete čubrnět..mno a ten nástřik kol je stříkaný s gumama,jelikož jak sami vidíte tak je tam vcelkem málo vzorku..tak se tam zřejmě hodí nové gumy..takže..nevidím problém to stříkat s gumama,když stejně půjdou do šrotu..a taky je fakt,že narážet nemusíme..mno,prostě,vy jste skoro 100% kluby mě chcete říct?6e na autě nemáte jedinou chybu????Mno ale asi to nepublikujetet..prostě..podívejte se z5 s jakými auty jste začínali?
budeme čubrnět? Jsem zvědav?! Bude mít nějaké spoilery jako z Fást end Fjůrious?!
a nejde o auto... i auto za pár kaček může vypadat skvěle... je to jen na majiteli...
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB ) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
Nevím..je na každém jakým se vidá směrem..u mě je to jasný ..ale někdy je pěněz pomálu..Aladin píše:podstatu jsi nepochopil.. nejde o ty gumy, ale o ty kolaJouiCZ píše:Hmm tak jak Hondik říkal..až budou money,tak se to vše opraví,tj až najde práci.pak jen budete čubrnět..mno a ten nástřik kol je stříkaný s gumama,jelikož jak sami vidíte tak je tam vcelkem málo vzorku..tak se tam zřejmě hodí nové gumy..takže..nevidím problém to stříkat s gumama,když stejně půjdou do šrotu..a taky je fakt,že narážet nemusíme..mno,prostě,vy jste skoro 100% kluby mě chcete říct?6e na autě nemáte jedinou chybu????Mno ale asi to nepublikujetet..prostě..podívejte se z5 s jakými auty jste začínali?
budeme čubrnět? Jsem zvědav?! Bude mít nějaké spoilery jako z Fást end Fjůrious?!
a nejde o auto... i auto za pár kaček může vypadat skvěle... je to jen na majiteli...
nejsou peníze na spoilery?!
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB ) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
Nevěříš? Tak ti dám úkol jo? Sežeň mě spoiler na Toyotu Starlet RV91. Pokud seženeš neoriginál,který se třeba prodává stejně druhově jako třeba na feldu nebo na golfa..tak budeš machr...úpravy na zakázku se nepočítají.Myslím křídlo to se dá sehnat dobře,ale cotřeba přední nebo zadní nárazník. Jediné co jsem prozatím za svou dobu(2roky) sehnal je vše od toyoty... Tak gool luckAladin píše:nejsou peníze na spoilery?!
pokud jsem pochopil Aladina, tak otazka byla myslena z nadsazkou.Protoze zde se zadne spoilery,kridla,stroboskopy a dalsi nepotrebne veci netrpi. Kluci preferuji cistou,kvalitni a peknou praci .. Taky to na jejich autech jde poznat.Takze nejake oplastovana auta jsou zde out.Vse musi licovat a mit smrnc. Takovy Deutsche cult styleJouiCZ píše:Nevěříš? Tak ti dám úkol jo? Sežeň mě spoiler na Toyotu Starlet RV91. Pokud seženeš neoriginál,který se třeba prodává stejně druhově jako třeba na feldu nebo na golfa..tak budeš machr...úpravy na zakázku se nepočítají.Myslím křídlo to se dá sehnat dobře,ale cotřeba přední nebo zadní nárazník. Jediné co jsem prozatím za svou dobu(2roky) sehnal je vše od toyoty... Tak gool luckAladin píše:nejsou peníze na spoilery?!
srry, ale teď nemůžu
Aha..tak pak SRy..asi jsem nepochopil..ale nemecký styl se mě líbí od doby co jsem začal řídit autoHanuš píše:pokud jsem pochopil Aladina, tak otazka byla myslena z nadsazkou.Protoze zde se zadne spoilery,kridla,stroboskopy a dalsi nepotrebne veci netrpi. Kluci preferuji cistou,kvalitni a peknou praci .. Taky to na jejich autech jde poznat.Takze nejake oplastovana auta jsou zde out.Vse musi licovat a mit smrnc. Takovy Deutsche cult styleJouiCZ píše:Nevěříš? Tak ti dám úkol jo? Sežeň mě spoiler na Toyotu Starlet RV91. Pokud seženeš neoriginál,který se třeba prodává stejně druhově jako třeba na feldu nebo na golfa..tak budeš machr...úpravy na zakázku se nepočítají.Myslím křídlo to se dá sehnat dobře,ale cotřeba přední nebo zadní nárazník. Jediné co jsem prozatím za svou dobu(2roky) sehnal je vše od toyoty... Tak gool luckAladin píše:nejsou peníze na spoilery?!
Ale realizovat japonce v nemeckem duchu, to chce pekny kus odvahy ..treba Mr.Yaris je toho dukazemJouiCZ píše:Aha..tak pak SRy..asi jsem nepochopil..ale nemecký styl se mě líbí od doby co jsem začal řídit autoHanuš píše:pokud jsem pochopil Aladina, tak otazka byla myslena z nadsazkou.Protoze zde se zadne spoilery,kridla,stroboskopy a dalsi nepotrebne veci netrpi. Kluci preferuji cistou,kvalitni a peknou praci .. Taky to na jejich autech jde poznat.Takze nejake oplastovana auta jsou zde out.Vse musi licovat a mit smrnc. Takovy Deutsche cult styleJouiCZ píše: Nevěříš? Tak ti dám úkol jo? Sežeň mě spoiler na Toyotu Starlet RV91. Pokud seženeš neoriginál,který se třeba prodává stejně druhově jako třeba na feldu nebo na golfa..tak budeš machr...úpravy na zakázku se nepočítají.Myslím křídlo to se dá sehnat dobře,ale cotřeba přední nebo zadní nárazník. Jediné co jsem prozatím za svou dobu(2roky) sehnal je vše od toyoty... Tak gool luck
Já nemám nejmenší potřebu se dp někoho navážet...
Taky jsem si prošel "tuning" (myšelo opravdu velké uvozovky) clubem, kde bylo snad jedno či dvě auta, kterému by se slušelo patřit do clubu s přívlastkem TUNINGOVÝ. Proto jsem použil ten usmívající se smajl na jedné z prvních stránek. Je fajn,že držíte spolu a je mi opravdu jedno,jak si říkáté. Příjde mi to pouze úsměvné.
Dovolím si jeden příklad za všechny a rovnou si dovolím tvrdit,že ten z nejlepších.: Klub L4R, v jejich názvu nenajdete slovo tuning a přesto je hned každému jasné,čím se tato skupina lidí zabývá. A zrovna tihle hoši, by mohli mít v názvu klubu "TUNING" 3x podtržený a nikdo by nemohl nic namítat.
To je můj názor na věc.
Dále bych se pokusil poopravit Hanušův názor o Zdendovém Yarisu. Mr.Yaris se určitě nechtěl vydat do nějakého Japonského cult stylu ,ale pouze zastává názor,že méně je někdy více a drží se čistých linií vozu. A v jeho podáně je to opravdu nádhera
A konečně k zmíněné T.Starlet. Chlape, myslím že jsi se vydal špatnou cestou. Tohle auto je MEGA velký oříšek vyšperkovat. Ale pokud, už nechceš jinak. Tak můj názor je....
Bez zbytečných plastových rádoby spojlerů,ale pouze snížt a posadit na nějaké pěkné kolesa a upravit pár maličkých detejlů a rozhodně to udělá více krásy, než bílé nálepky a loga firem, případně právě ty spojlery.
Každý má určitě svou vizi, jak by měl vypadat jeho vůz,ale někdy není na škodu se poradit s ostatními borci a vše vklidu promyslet
Taky jsem si prošel "tuning" (myšelo opravdu velké uvozovky) clubem, kde bylo snad jedno či dvě auta, kterému by se slušelo patřit do clubu s přívlastkem TUNINGOVÝ. Proto jsem použil ten usmívající se smajl na jedné z prvních stránek. Je fajn,že držíte spolu a je mi opravdu jedno,jak si říkáté. Příjde mi to pouze úsměvné.
Dovolím si jeden příklad za všechny a rovnou si dovolím tvrdit,že ten z nejlepších.: Klub L4R, v jejich názvu nenajdete slovo tuning a přesto je hned každému jasné,čím se tato skupina lidí zabývá. A zrovna tihle hoši, by mohli mít v názvu klubu "TUNING" 3x podtržený a nikdo by nemohl nic namítat.
To je můj názor na věc.
Dále bych se pokusil poopravit Hanušův názor o Zdendovém Yarisu. Mr.Yaris se určitě nechtěl vydat do nějakého Japonského cult stylu ,ale pouze zastává názor,že méně je někdy více a drží se čistých linií vozu. A v jeho podáně je to opravdu nádhera
A konečně k zmíněné T.Starlet. Chlape, myslím že jsi se vydal špatnou cestou. Tohle auto je MEGA velký oříšek vyšperkovat. Ale pokud, už nechceš jinak. Tak můj názor je....
Bez zbytečných plastových rádoby spojlerů,ale pouze snížt a posadit na nějaké pěkné kolesa a upravit pár maličkých detejlů a rozhodně to udělá více krásy, než bílé nálepky a loga firem, případně právě ty spojlery.
Každý má určitě svou vizi, jak by měl vypadat jeho vůz,ale někdy není na škodu se poradit s ostatními borci a vše vklidu promyslet
das Auto
Jestli tady do sebe budete sit, tak to smazu. Zalozte si tema v Ostrave, tam jsou hadky a vytahovani spiny na dennim poradku.
Nevim, ktery z klubu byl zalozen drive, kazdopadne pro cleny jednoho, ci druheho (TTK, TTH), chce to priste vic originality. Verim, ze pak by zdejsi atmosfera byla mene napjata.
Nevim, ktery z klubu byl zalozen drive, kazdopadne pro cleny jednoho, ci druheho (TTK, TTH), chce to priste vic originality. Verim, ze pak by zdejsi atmosfera byla mene napjata.
Live4Ride Syndicate
Neni na tom spatneho vubec nic. Jen se mi hned 2. prispevek v tomto tematu (remixuv) jevil jako vysmech a zaroven nespokojenost TTH vs. TTK Ale at si kazdy rika jak chce.noreking píše:vubec nechapu diskuzi v tomto celem tematu...
a co je spatne ne TTK a nebo TTH at se kazdy jmenuje jak chce treba aji ABC
Live4Ride Syndicate
Taky je vzoremHanuš píše:Ale realizovat japonce v nemeckem duchu, to chce pekny kus odvahy ..treba Mr.Yaris je toho dukazemJouiCZ píše:Aha..tak pak SRy..asi jsem nepochopil..ale nemecký styl se mě líbí od doby co jsem začal řídit autoHanuš píše: pokud jsem pochopil Aladina, tak otazka byla myslena z nadsazkou.Protoze zde se zadne spoilery,kridla,stroboskopy a dalsi nepotrebne veci netrpi. Kluci preferuji cistou,kvalitni a peknou praci .. Taky to na jejich autech jde poznat.Takze nejake oplastovana auta jsou zde out.Vse musi licovat a mit smrnc. Takovy Deutsche cult style
Tak k tomu konci..pravda..vystihl si to co se hodlám udělat..a to je nálepky dolů ...mám je tam dlouho a časem se lidé učí..Koukám po různých fórech..hlavně mě jdou příkladem stárleťáci z UK..maj to pěkné a jednoduché..nemám rád přeplácané auta..a taky nejsem sadista abych z auta udělal cirkus ...jinak kola už mám..jen trochu mě chybí pružiny..ale tak y ty se seženou..snad do kopřivnice..30mm down..V-Y-V-I píše:Já nemám nejmenší potřebu se dp někoho navážet...
To je můj názor na věc.
Dále pomlouvání nemám rád..ani se o to nepokouším,a jak si všimnete tak ani nikdo od nás tím iniciátorem nebyl..
Tak k tomu konci..pravda..vystihl si to co se hodlám udělat..a to je nálepky dolů ...mám je tam dlouho a časem se lidé učí..Koukám po různých fórech..hlavně mě jdou příkladem stárleťáci z UK..maj to pěkné a jednoduché..nemám rád přeplácané auta..a taky nejsem sadista abych z auta udělal cirkus ...jinak kola už mám..jen trochu mě chybí pružiny..ale tak y ty se seženou..snad do kopřivnice..30mm down..V-Y-V-I píše:Já nemám nejmenší potřebu se dp někoho navážet...
To je můj názor na věc.
Dále pomlouvání nemám rád..ani se o to nepokouším,a jak si všimnete tak ani nikdo od nás tím iniciátorem nebyl..
JouiCZ - jake upravy Josh planuje jeste na sve favu?Ja ho potkavam jen v hospode ... a co jsem mluvil s tichacem tak 405 bude radne prekopana..ale, uvidime za jak dlouho(casove), bo toho ma vplanu dost ...tvoje auto znam z jarniho petrvaldu.. bo jsem v te dobe jel v aute s tichacem a uz me zaujal tvuj interier.Na tom pracujes jak je videt.Ted jeste zapracovat na Exterieru. A co sedadla v aute.Ty tam nejak "vzhledove" nepasuji(barva),nebo premyslis o jinacich? ... kdyz tu zacnete psat pravidelne a prekousnete prvotni narazky, tak s kazdy vyjdete vpohode
Mno tak Josh má vplánu to celé znova stříkat..je tam celkem hodně kosmetických vad.Taky říká že by rád pořádnou tubu a očalounit sedačky,ale sám víš kde robí,tak to trochu člověku trvá než našetří ..Hanuš píše:JouiCZ - jake upravy Josh planuje jeste na sve favu?Ja ho potkavam jen v hospode ... a co jsem mluvil s tichacem tak 405 bude radne prekopana..ale, uvidime za jak dlouho(casove), bo toho ma vplanu dost ...tvoje auto znam z jarniho petrvaldu.. bo jsem v te dobe jel v aute s tichacem a uz me zaujal tvuj interier.Na tom pracujes jak je videt.Ted jeste zapracovat na Exterieru. A co sedadla v aute.Ty tam nejak "vzhledove" nepasuji(barva),nebo premyslis o jinacich? ... kdyz tu zacnete psat pravidelne a prekousnete prvotni narazky, tak s kazdy vyjdete vpohode
U mě..mno je update fotek..plány jsou veliké.kola jsem si už koupil,interiér má ještě hodně chyb,ale většina už je..teda jen dveře,ale tyky tam mám chyby..budu to muset celé znova přestříkat..uprostřed přibyl malý cvalda a auto je celkem dobře ozvučeno..si myslím..jinak vyeliminovat otřsy(chrastění)..sundat nálepky a vybrousit boční lyšty a nalakovat..bohužel debilové neumí parkovat,tak mám pobouchané dveře od jiných aut..to mě hodně trápí..mno další převzetí jsou..prvně pružiny a pak naučit se parkovat na druhé straně parkoviště u teska
tak Joshove auto jsem videl na vlastni oci, pekne dlouho tomu.. znova strikat, tak uvidime jestli se zmeni barva nebo ne... a furt mi nejde dohlavy proc ten predni naraznik nelicuje s kastli?..To bude zajimave mit auto o 3 cm dole... nevim sice co mas za problem s parkovanim u Tesca, ale je mi po tom putnaJouiCZ píše:Mno tak Josh má vplánu to celé znova stříkat..je tam celkem hodně kosmetických vad.Taky říká že by rád pořádnou tubu a očalounit sedačky,ale sám víš kde robí,tak to trochu člověku trvá než našetří ..Hanuš píše:JouiCZ - jake upravy Josh planuje jeste na sve favu?Ja ho potkavam jen v hospode ... a co jsem mluvil s tichacem tak 405 bude radne prekopana..ale, uvidime za jak dlouho(casove), bo toho ma vplanu dost ...tvoje auto znam z jarniho petrvaldu.. bo jsem v te dobe jel v aute s tichacem a uz me zaujal tvuj interier.Na tom pracujes jak je videt.Ted jeste zapracovat na Exterieru. A co sedadla v aute.Ty tam nejak "vzhledove" nepasuji(barva),nebo premyslis o jinacich? ... kdyz tu zacnete psat pravidelne a prekousnete prvotni narazky, tak s kazdy vyjdete vpohode
U mě..mno je update fotek..plány jsou veliké.kola jsem si už koupil,interiér má ještě hodně chyb,ale většina už je..teda jen dveře,ale tyky tam mám chyby..budu to muset celé znova přestříkat..uprostřed přibyl malý cvalda a auto je celkem dobře ozvučeno..si myslím..jinak vyeliminovat otřsy(chrastění)..sundat nálepky a vybrousit boční lyšty a nalakovat..bohužel debilové neumí parkovat,tak mám pobouchané dveře od jiných aut..to mě hodně trápí..mno další převzetí jsou..prvně pružiny a pak naučit se parkovat na druhé straně parkoviště u teska
tak Joshove auto jsem videl na vlastni oci, pekne dlouho tomu.. znova strikat, tak uvidime jestli se zmeni barva nebo ne... a furt mi nejde dohlavy proc ten predni naraznik nelicuje s kastli?..To bude zajimave mit auto o 3 cm dole... nevim sice co mas za problem s parkovanim u Tesca, ale je mi po tom putna [/quote]
Mno snad io..a taky snad zpraví ten nárazník,ale to je spíše otázka na něho..je tak trochu tajnůstkář
Mno s parkováním to že mě lidi při otvírání mlátí do auta..mno spíše to jsou děti ..ale vem to čert..zase take strašné to není
Mno snad io..a taky snad zpraví ten nárazník,ale to je spíše otázka na něho..je tak trochu tajnůstkář
Mno s parkováním to že mě lidi při otvírání mlátí do auta..mno spíše to jsou děti ..ale vem to čert..zase take strašné to není