TTK-TuningTeamKarviná
Moderátor: Dave0401
Re: TTK-TuningTeamKarviná
baví mě provokovat....ale pak jsou konflikty a tak musím odjebavat....radši nemluvím nic hokus focus ništ....bych pak ty jejich profesional desing tunzing poupravil na všech autech
Peugeot 407 sw , 2,2HDi Biturbo , FAP , 125kw , 370Nm
Toš tak synci, nepomluvajte, majum prostě svoj styl tuninga, tak jich hned nezatracujte, navíc tyn s tym pokusem eště kješik patřil mjynzy nich
tak pravyl moj nastopce a člen TKDLmax3rx píše:Toš tak synci, nepomluvajte, majum prostě svoj styl tuninga, tak jich hned nezatracujte, navíc tyn s tym pokusem eště kješik patřil mjynzy nich
nebuď nasraný, že tě vyhodili, když nemáš dost tuning pokusa já už jim poslal životopis a čekám na odpověď
ja uplně krvacím mě to zklamaní roztrhalo žily,co si jen teď počnu? co ze mě bude???
Radek tos mi neměl psat že mam malo tuzing pokus to mě dojebalo jdu zapit a zajist svuj žal do pizzerky....čaute děcka
kurde ale ty nálepky jsou fakt mega husté, ale to samé fuckdreams z orlové
mladej: tak se tam chovej slušně a hlavně nezapomeň velké dýško, jo (šetřím na nálepku)
zas tva žena pracuje a ty doma vališ šunky
peta ty jses ani nepochlubil že tě s tkdl vytěpaliHanizz píše:no ty už se k tomu opravdu nevyjadřuj aby ti třeba hokus fokus nevyletěl do luftu
ex ..: VW Golf III 95 lpg power :..
ex: blue metalic Ax LPG power
ex: red saxo lpg power
white skoda 120 1,8 16v gti in progress
K & P/ kure
K & P/ kure
vytěpali ani ne....ja odstoupil z duvodu trapnosti atd. hlavně sem si přiznal že tuzing nemam,mít nebudu a nebavilo mě to s něma.K & P píše:peta ty jses ani nepochlubil že tě s tkdl vytěpaliHanizz píše:no ty už se k tomu opravdu nevyjadřuj aby ti třeba hokus fokus nevyletěl do luftu
jo tal takhle je to s tebou ty lumpePetulaGD píše:vytěpali ani ne....ja odstoupil z duvodu trapnosti atd. hlavně sem si přiznal že tuzing nemam,mít nebudu a nebavilo mě to s něma.K & P píše:peta ty jses ani nepochlubil že tě s tkdl vytěpaliHanizz píše:no ty už se k tomu opravdu nevyjadřuj aby ti třeba hokus fokus nevyletěl do luftu
ex ..: VW Golf III 95 lpg power :..
K & P/ kure
K & P/ kure
podvodniko asyPetulaGD píše:vytěpali ani ne....ja odstoupil z duvodu trapnosti atd. hlavně sem si přiznal že tuzing nemam,mít nebudu a nebavilo mě to s něma.K & P píše:peta ty jses ani nepochlubil že tě s tkdl vytěpaliHanizz píše:no ty už se k tomu opravdu nevyjadřuj aby ti třeba hokus fokus nevyletěl do luftu
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
mona sabotérofelda píše:podvodniko asyPetulaGD píše:vytěpali ani ne....ja odstoupil z duvodu trapnosti atd. hlavně sem si přiznal že tuzing nemam,mít nebudu a nebavilo mě to s něma.K & P píše:peta ty jses ani nepochlubil že tě s tkdl vytěpali
no to sabotéro je lepší
www.elecig.cz
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
děcka děcka....mi je špatně jak cip Mikulašska v Balcanice,mikulašska v Alfredu,mikulaška ve STolarně....doprdele,ja už nepiju
http://www.tkdl.cz" onclick="window.open(this.href);return false; přečtěte si dizkuzi někdo odtud zanáši
mona další sabotéro kufa
zas dostanes do drzky
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
Brunek přiznej se, žes to napsal ty, aby dostal nakládačku
ty pico to je klub jak cip ... byse spise meli jmenovat http://www.AZVSBJUMT.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
HONDA CIVIC 8G
možná to si ty, protože toužíš po členstvímax3rx píše:mona další sabotéro kufa
www.elecig.cz
ja si taky myslim....radeg kvulí nalepce že by???Hanizz píše:možná to si ty, protože toužíš po členstvímax3rx píše:mona další sabotéro kufa
No, potrefená husa se vždycky ozve, že ale nepopírám, že se s nima nebavím, sem tam se k nim vetřu a přisednu si na kus řeči
Ja neee....v tolik hodin sem este spal jak to tam bylo dane,a radsi tam uz nic nepisu.max3rx píše:No, potrefená husa se vždycky ozve, že ale nepopírám, že se s nima nebavím, sem tam se k nim vetřu a přisednu si na kus řeči
No, už tam máme přiznání, já sem dobrý columbo
Kua sabotero vedle sabotera....
...jj zavist je svine.....
...jj zavist je svine.....
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
jaaaaj..... Hanizzz,ten kdo to začal a vyvolal se nabonzoval
co co co, kdo jako, že to začal?Však já se z některýma taky v poho bavím,ale je prdel provokovat tebePetulaGD píše: jaaaaj..... Hanizzz,ten kdo to začal a vyvolal se nabonzoval
www.elecig.cz