TTK-TuningTeamKarviná
Moderátor: Dave0401
TTK-TuningTeamKarviná
Proč se ztratilo TTK může mi to někdo vysvětli,jaký byl důvod????
Chtěl jsem zde hodit jednu fotku focenou před týdnem-škodovka od Batmana byla uvedena do původního stavu na náklady lakýrníka.fotek mam asi 30,zde davám jen jednu.Byl bych moc rád kdyby už po Karviné přestaly kolovat debilní kecy typu jak lakýrník někomu rozbil auto.....radši by se lidi měli zeptat proč se to stalo....Doufám že jsem nikoho neurazil,jestli jo tak se omluvám,jen mě zas dnes nasralo to poslouchat znova a znova......
Doufám že to nikdo nesmaže,nechci at se tu rozvíjí diskuze o škodovce,to už je ukončené,jen chci at je možnost si to přečíst,a vědět jak to dopadlo...!
Chtěl jsem zde hodit jednu fotku focenou před týdnem-škodovka od Batmana byla uvedena do původního stavu na náklady lakýrníka.fotek mam asi 30,zde davám jen jednu.Byl bych moc rád kdyby už po Karviné přestaly kolovat debilní kecy typu jak lakýrník někomu rozbil auto.....radši by se lidi měli zeptat proč se to stalo....Doufám že jsem nikoho neurazil,jestli jo tak se omluvám,jen mě zas dnes nasralo to poslouchat znova a znova......
Doufám že to nikdo nesmaže,nechci at se tu rozvíjí diskuze o škodovce,to už je ukončené,jen chci at je možnost si to přečíst,a vědět jak to dopadlo...!
Naposledy upravil(a) felda dne 20 zář 2007 15:32, celkem upraveno 1 x.
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
Re: kde se ztratilo TTK???
TTK se ztratilo asi v mlze ale snad se najde...jinak obnovíme "NEWS Tuning Karviná"
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
jo jinak ja uz se na situaci kterou jsi romane nakousl vyjadrovat nebudu, jelikoz zase budu za debila ktery jen nekoho obhajuje... ale tohle napsat musim.. co jsem se doslechl ja, tak nepadaji moc pekne slova na adama v lakovne ve stonave.. a neslysel jsem to od nikoho tady z fora, to jen k tem blbym kecum co kolujou prej po karvine..
vic uz to komentovat nebudu, at se zase zbytecne neztrhne hadka...
vic uz to komentovat nebudu, at se zase zbytecne neztrhne hadka...
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
no jak psal michal .... co sem se doslechl od par lidi kydy ktere litaji ...slusne .. pomijim li treba kec ze sem to dokonce rozbil ja tak uz to ani resit nebudu ... je mi to srdecne jedno ... tema je naprosto zbytecne ale prome zame si tu nahazte fotky jake chcete
- F.l.a.n.e.l.
to vítám madmane. páč o tom nevím vůbec nic
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Adam,Martin s Renkem jsou jedna ruka,a tak jak jsi se k Martinovi choval,tak se není čemu divit,.jaký mají na tebe nazor....muj nazor znáš,jestli ne,rad vysvětlím přes icq.....
Jinač škodovka si myslím že je opravená k nepoznání po nějaké nehodě......a máš u mě stale dluh kámo
Jinač škodovka si myslím že je opravená k nepoznání po nějaké nehodě......a máš u mě stale dluh kámo
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
omyl.. kdyby aspon ten volant byl volny...
ale nekdo zapomel dat matici pokud se nepletu
ale nekdo zapomel dat matici pokud se nepletu
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- F.l.a.n.e.l.
Remix: kdopak to lakoval ??? nějaký známý? ty? Nebo úpe někdo cizí?
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
netahli jste to vcera nekde do bohumina? potkal jsem podobnou feldu v plnici na lane za cervenou skudkou....
v avataru to vypada hodne dobre... hod vetsi foto
v avataru to vypada hodne dobre... hod vetsi foto
kraasa....tesim se na vysledek
Noreck, jojo v boxu, nebyl drahy pronajem lakovalo se to kolem poledne a dneska rano to vytahovali ven, jelikoz tam budou lakovat fabku.. odpoledne pro to jedu, mozna se to jeste trochu roztahlo ten lak, tak jsem zvedav jak to bude vypadat.. jinak je to premierove strikani barvy na vodni bazi
..:: MB C-Klasse ::..
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Jak jako vodni bazi? Jo aha uz vim vodovkama jsme malovali ve vytvarce!
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
jj ty vodni baze to uvidime casem co to bude zac... nastesti klasiky barvy budou dostupne jeste docela dlouho (bez uctu )
ale hlavne.. remixi vypada to super ... aspon na fotce
ale hlavne.. remixi vypada to super ... aspon na fotce
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
moc pěkná barva
Koukal jsem na Vase stranky a nenasel Norekinga mezi cleny?
Live4Ride Syndicate
me vyhodily za chlastaniSly píše:Koukal jsem na Vase stranky a nenasel Norekinga mezi cleny?
HONDA CIVIC 8G