Moderátor: Dave0401
Výkon chybí? no nevím... na normál ježdění to stačí. A i s 1,1kou se dá jezdit "rychle"...remix píše:v patek jsem mel moznost nejaky cas jezdit v O1 1.9Tdi 66KW ... me dojmy... je opravdu poznat ze vykon proste chybi, slapnu na plyn a nic se nedeje, jen se to pomalinku rozjizdi.. proste takove mrtve auto.... kazdopadne sem dal tempomat, jel do lutyne,.... no a ta spotreba to uz je k zamysleni co tam litalo za hodnoty, fakt klobouk dolu.
Dlouhodoba spotreba jen mesto obcas dalka 5,5l / 100km.
serviska stojí 5OOkčsotomaior píše:je to 2001 s 78000km ( dolozeno dle servisky, 1majitel, CR...) bez zadnych uprav...
flanel: nj, ale moc bor s 4x4 s serviskou... neni a s vetsim benzinem uz taky moc ne....
obecně si myslím že o chlup spolehlivější bude určo "stará škola" v podobě 81kw.max3rx píše:mám 85kW a spokojenost, ještě nikdy žádný vážnější problém, kromě turba
Co zas brbleš Arnolde. Brácha říkal, že jsi z pašouna úplně unešenýwesly.TDI píše:no kámo ja mám pašíka po doktorovi 47ročník z OVa po doktorech nebrat, mají to v piči a navíc většinou s tím frkají krátké trasy, můžeš trefit na poctivce ale nevim nevim