Hyundai Coupe rv. 99" - Jde s tim neco udelat ???
Idaho, meles nesmysli...tohle auto jsi zatim videl u Hypernovy na parkovisti, vid? To, co mas v nekolika exemplarich na zahrade budou asi vuuuplne jiny kundolapy. Asi umis balit jen na auto, nekdo ma treba charisma. Zrejme pro kazdyho je nejlepsi to, co ma on v garazi. Na TF klasika.
Naposledy upravil(a) Generics dne 28 kvě 2007 00:34, celkem upraveno 1 x.
japonec a korejec....
No pochybuju že by se idaho zastával VW. Jinak co se kupéčka týče tak za tohle starý je do kilá pěkně předražený. Kámoš koupil voňavku 2001 to novší 1.6ku fakt hezkej kus v minulosti byla řachlá jen na nárazník a dal za ni 115tis. Co se balení bab týče tak tohle auto nejni moc ideál. Šváruv známej si koupil toto coupe a žena na to řekl že je to škaredý a když jsem se zeptal proč tak mi řekla že to vypadá lacině a já musím souhlasit. Pokud chceš pilu 1.6ku kup cero nebo civica. Na coupe babu nezbalíš. Já zbalil starou na sebe bo su krasavec a až pak jsem ji řekl že mám 120ku
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Cero:D =no,na hranatou krabici se holky lepi raz dva:D...okoukany, ma to kazdej a u staryho CRXa bych cekal, kdy se propadne podlaha. Ovsem motory ma CRX i Civic vytecny. K tem cenam se vyjadrovat nebudu, sam moc dobre vis, ze jakykoliv jiny auto sezenes draz a vybava holobyt. Bez klimy, el. okynek a airbagu pro me auto nema smysl a za ty prachy jsem nemel co resit:)
Naposledy upravil(a) Generics dne 28 kvě 2007 10:47, celkem upraveno 1 x.
japonec a korejec....
Re: Hyundai Coupe rv. 99" - Jde s tim neco udelat ???
se mi líbí, jak je tu každej alergickej na tu svojí značku
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Tak řekl bych že civici ani céra nejsou na hnilobu alergický pokud ovšem nekoupíš káru 4x přes střechu a pak bůh ví jak spravovanou. Jinak řekl bych že s hranatým cérem uděláš větší boom než s levně vyhlížejícím coupem. Navíc za kilo máš céro s elktrikou. Pokud chceš něco kulatějšího tak novší civic 5G ten je taky kulatej aza 100tis se dá sehnat v hezkým stavu 160PS VTI. Je fakt že céro má dnes kde kdo ale pěknejch kousků už tu moc nejezdí. Navíc za kilo se dá sehnat toyota MR2 MARK II která je podstatně našláplejší než coupe. Je to nádherenej sporťák s motorem uprostřed. A jestli ti jde o balení kundiček tak věř tomu že by se tisícrát raději poohlídli za MR2 než coupem Jiank víš co se říká co honda vyhodila za hangár sezbírali korejci udělali hyunday
Tím však nechi říkat že hyundaye jsou nějak špatné stroje neznám nikoho kdo by si na ně stěžoval jen prostě levně vyhlíží a proto jsou levné a nemůžeš coupe srovnávat třeba s celicou (kterou mimochodem taky za kilo koupíš). Spíš si myslím že jsi se pořádně ani nerozmyslel a chtěl jsi mít už auto doma že jsi sáhl po prvním zajímavějším autě aniž by sis zjistil co kolik stojí jak co jezdí apd.
Tím však nechi říkat že hyundaye jsou nějak špatné stroje neznám nikoho kdo by si na ně stěžoval jen prostě levně vyhlíží a proto jsou levné a nemůžeš coupe srovnávat třeba s celicou (kterou mimochodem taky za kilo koupíš). Spíš si myslím že jsi se pořádně ani nerozmyslel a chtěl jsi mít už auto doma že jsi sáhl po prvním zajímavějším autě aniž by sis zjistil co kolik stojí jak co jezdí apd.
No je fakt, ze neznas, pac ani napsat to neumis. Jezdim v H uz 13 let (uz prvni 94ka mela klimu, elektriku), ted nejvic jezdim Lantrou, dvoulitrem, staci mi hudba, kola, folie a ze Octavce udelam papa a stejne tak i seriovy Lantre....a slecny se ohlidnou,nikdy jsem nemel problem:)...nechte to na holkach, co jim se libi.
japonec a korejec....
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Takvou hudbu folie a kola bych taky chtěl.Generics píše:No je fakt, ze neznas, pac ani napsat to neumis. Jezdim v H uz 13 let (uz prvni 94ka mela klimu, elektriku), ted nejvic jezdim Lantrou, dvoulitrem, staci mi hudba, kola, folie a ze Octavce udelam papa a stejne tak i seriovy Lantre....a slecny se ohlidnou,nikdy jsem nemel problem:)...nechte to na holkach, co jim se libi.
Jinak nevim co tady kdo řeší. Je prostě fakt, že korejci byly a pořád jsou jiná třída než např japonci, (vim že se to majitrlům korejců líbit nebude ale je to fakt.) Osobně je neodsuzuju, ale je to prostě fakt. A čistě můj subjektivní názor, tenhle typ coupe na mš působí dost lacině a když to přeženu, tak jak žvejkačka.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
nedostudovanej klučina bez přítelkyně co si měl vybrat auto do 100kkč a tak to dopadlo ... až to dovezli a trochu se otrkal, zjistil že by chtěl být jetě závodníkem
pokud to tak není tak mi stačí jedno slovo "JELITO"
ja jsem ulovil ženu se 17kw fiatem a byl sem za něj strašně rád
pokud to tak není tak mi stačí jedno slovo "JELITO"
ja jsem ulovil ženu se 17kw fiatem a byl sem za něj strašně rád
Š Favorit (Fanda94) a JAWA 21 sport (Pinďa77)
...každá voda steče dolů a Kuba si veme Stázinu...
...každá voda steče dolů a Kuba si veme Stázinu...
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ok, když chceš srovnání máš ho mít.Generics píše:Pri cteni jsi vynechal "a ze", zrejme sis to spletl s "diky tomu"...
no, oni jsou to vlastne takovy überauta, obcas maj i überFahrery...
Vyber auta ve stejný třídě a postav vedle sebe Hondu Hyundaie, klidně současný modely.
getz- jazz
civic-accent
sonata-nevim jestli accord nebo legend
coupe-S2000
Nic mě nijak dál nenapdá. nepsal, jsem, že hyundai je špatný auto, ale jenom to, že ještě neni na úrovni ostatních japonců. taky cenově to nejde porovnávat a jestli si myslíš, že ostatní japonci jsou dražší, jenom kvůli značce, tak.....
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a ktý poslední větě, já¨jezdim hondou, nedělám z ní nadauto, neni. je to jenom ecobox, kterej mě odveze z bodu a do bodu b. má jenom 90 koní, ale na tohle mi to stačí.Generics píše:Pri cteni jsi vynechal "a ze", zrejme sis to spletl s "diky tomu"...
Já vyzdvihoval hondy a toyoty a vpodpise mám daihatsu takže Jinak že neumím napsat hyundai to sorry nějak mně korejský auta netankují. Jinak je fakt že takový pořádny sobáč v kufru dodá autu nejmíň 100koní. To že se kundy otočí za lantrou na tronech s foliema a s hudbou je logický koukaj kterej dylini zas vyhrává
Teda tohle téma žije ale když jsem si přečetl všechny odpovědi, zkusil bych to celé otočit o 180°; myslím, že 115HP z 1.6 od HYUNDAI není špatný výsledek; koneckonců, ještě se prohání dost Oplů Calibra, které stejný výkon tahají z dvoulitru, že
Pokud tedy provádět nějaký performance tuning, co zkusit osvědčený závodní postup a odlehčit, odlehčit, odlehčit? Žádné audio, žádné/minimum tlumících hmot, tapecy pryč, lehké sedačky, lehká kola, díly karoserie z laminátu, okna z makrolonu...
Pokud tedy provádět nějaký performance tuning, co zkusit osvědčený závodní postup a odlehčit, odlehčit, odlehčit? Žádné audio, žádné/minimum tlumících hmot, tapecy pryč, lehké sedačky, lehká kola, díly karoserie z laminátu, okna z makrolonu...
Škoda 110R coupé - Sportovní vůz pro náročné
elviis: mne se moje auto libi, hraju tak, abych to slysel ja a nepricitam si kone barevnyma LEDkama jako nekdo:D a dulezity je, aby se libilo mne, ne Tobe a nekomu, kdo jde po ulici...zatim jsem pouze dal prevodovku z Coupe (mam rad kratky kvalty) a takovy ty drobnosti jako sani a svicky, zitra budu davat jiny svody. Proste provozne se tomu snazim davat to nejlepsi, uz to ma naky leta. A to "kterej dylini " si nech pro nekoho jinyho.
Fabos: Sonata je velikostne stejna jako Accord, co se tyce treba motoru 2.4 16V (ja volil automat), je na tom Accord lip (kamarad ma 2003ku). nicmene jsem netvrdil, ze u Hondy platis znacku, je drazsi a pro me to jsou zbytecne vyhozeny penize, nejsem pozitkar, na to mam jiny konicky. Btw, moje predchozi Nexia mela 90 koni a byl jsem spokojenej.
Fabos: Sonata je velikostne stejna jako Accord, co se tyce treba motoru 2.4 16V (ja volil automat), je na tom Accord lip (kamarad ma 2003ku). nicmene jsem netvrdil, ze u Hondy platis znacku, je drazsi a pro me to jsou zbytecne vyhozeny penize, nejsem pozitkar, na to mam jiny konicky. Btw, moje predchozi Nexia mela 90 koni a byl jsem spokojenej.
japonec a korejec....
Mno já tím nechtěl říct že jsi dylino nebo tak. Jen jsem říkal že to že seholky otáčí za tvou kárkou nemusí být nutně důsledek vzhledu. Např za daihatsu se všichni otáčí kvůli zvůkům který vyluzuje = pískání sičení a dunění
Ale bavili jsme se o coupe jako o kundolapu a já řekl že každá holka se spíše otočí za MR MK II a to musíš uznat.
Co se týče 115koní v coupe. Nechci hájit popeli ale 2.0 8V je kuewsky starej motor (asi jako 100koňovej litr v daihatsu ). Pokud však vezmem v ůvahu 2.0 16V tak je podstaně našláplejší než coupe 2.0 16V
A abychom tuto debatu nějak shrnuli. Jestli je to jeho první auto tak mu 115koní na cc 1200kilo (nebo kolig to váží) bohatě stačí k tomu aby si rozbyl čenich
Ale bavili jsme se o coupe jako o kundolapu a já řekl že každá holka se spíše otočí za MR MK II a to musíš uznat.
Co se týče 115koní v coupe. Nechci hájit popeli ale 2.0 8V je kuewsky starej motor (asi jako 100koňovej litr v daihatsu ). Pokud však vezmem v ůvahu 2.0 16V tak je podstaně našláplejší než coupe 2.0 16V
A abychom tuto debatu nějak shrnuli. Jestli je to jeho první auto tak mu 115koní na cc 1200kilo (nebo kolig to váží) bohatě stačí k tomu aby si rozbyl čenich
-
Srovnávat Hyundai Coupe s Hondou S2000 je teda hodně mimo....Hyundai Coupe je 2+2 s poměrně slušnym kufrem, takže to jde bezproblému používat jako auto na denní ježdění, naproti tomu S2000 je čistokrevnej roadster (s minimem úložnýho prostoru) na druhou stranu ale s jednim z nejlepších atmosferickejch 2.0 motorů vůbec, tomu ale odpovídá i cena.Fáboš píše:Ok, když chceš srovnání máš ho mít.Generics píše:Pri cteni jsi vynechal "a ze", zrejme sis to spletl s "diky tomu"...
Vyber auta ve stejný třídě a postav vedle sebe Hondu Hyundaie, klidně současný modely.
getz- jazz
civic-accent
coupe-S2000
Nic mě nijak dál nenapdá. nepsal, jsem, že hyundai je špatný auto, ale jenom to, že ještě neni na úrovni ostatních japonců. taky cenově to nejde porovnávat a jestli si myslíš, že ostatní japonci jsou dražší, jenom kvůli značce, tak.....
Za tyhle peníze má Coupe celkem slušnej podvozek a zajímavej design (to je teda určitě věc názoru, ale mě osobně se líbí-opravdu v reálu vypadá o dost líp než na fotkách a pokud se na to daj nějaký aspoň trochu pěkný 17" kola, opravdu se za tím kde kdo otočí). Co se týče motoru, tak ten opravdu není z žádného "Mitsu", ikdyby se nuf.dome stavěl třeba na hlavu, je pravda, že Hyundai v začátcích spolupracovala s Mitsubischi, ale tyhle motory už jsou jejich vlastní (Motor z Mitsubischi Lancer 1.5 byl v předchozím modelu Hyundai SCoupe). Motor z Eclipse tam navíc dát ani nejde (nebo alespoň ne nijak jednodušše) protože je uložen obráceně.
Jinak tahle 1.6 je opravdu na tohle auto hodně slabá, navíc ve finále má i větší spotřebu než 2.0, který má 102 kW a s tim už tohle auto jede poměrně slušně.
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tomáš Marný píše:Srovnávat Hyundai Coupe s Hondou S2000 je teda hodně mimo....Hyundai Coupe je 2+2 s poměrně slušnym kufrem, takže to jde bezproblému používat jako auto na denní ježdění, naproti tomu S2000 je čistokrevnej roadster (s minimem úložnýho prostoru) na druhou stranu ale s jednim z nejlepších atmosferickejch 2.0 motorů vůbec, tomu ale odpovídá i cena.Fáboš píše:Ok, když chceš srovnání máš ho mít.Generics píše:Pri cteni jsi vynechal "a ze", zrejme sis to spletl s "diky tomu"...
getz- jazz
civic-accent
coupe-S2000
Za tyhle peníze má Coupe celkem slušnej podvozek a zajímavej design (to je teda určitě věc názoru, ale mě osobně se líbí-opravdu v reálu vypadá o dost líp než na fotkách a pokud se na to daj nějaký aspoň trochu pěkný 17" kola, opravdu se za tím kde kdo otočí). Co se týče motoru, tak ten opravdu není z žádného "Mitsu", ikdyby se nuf.dome stavěl třeba na hlavu, je pravda, že Hyundai v začátcích spolupracovala s Mitsubischi, ale tyhle motory už jsou jejich vlastní (Motor z Mitsubischi Lancer 1.5 byl v předchozím modelu Hyundai SCoupe). Motor z Eclipse tam navíc dát ani nejde (nebo alespoň ne nijak jednodušše) protože je uložen obráceně.
Jinak tahle 1.6 je opravdu na tohle auto hodně slabá, navíc ve finále má i větší spotřebu než 2.0, který má 102 kW a s tim už tohle auto jede poměrně slušně.
Já to nemyslel doslova, ale jiná alternativa mi k coupe nepadla.
Nikde jsme nepsal, že to jsou špatný auta, jenom to, že japonský auta jsou přecijenom někde jinde. A že za 100 kč se dá koupit daleko více muziky než coupe se 115 koni. Jestliže chce zvyšovat výkon měl si koupit auto, který na to je stavěný, nejsem si jistej jak moc drahý a jak moc možný to u tohodle motoru bude.
Hosi, tak potom co si tu ctu ty moudra sveta tak jsem se musel zaregistrovat, ale radeji to nebudu moc komentovat az na par vyjimek.
kazdopane mi prijdes docela detinskej se tu ohanet s videjkem nejakeho auta, klidne ti muzu najit na youtube coupe co ma cca 650hp 4x4 atd atd. to pak budu hustoprd jako ty vid?
TO SHAITY.
citace ---to nuff dome:ehmm cože Coupe jako lepidlo na baby..to asi neee ...tak mozna kdyz maj 10 dioptrií a par kjilo navíc..:c)))))
ALe popravdě jestli to bude spolehlivý a je to tvoje první auto tak se s ním vyblbni rychle to prodej a kup si něco co ty koně má už od serie:c)))Kazdej slapne nekdy vedle....---
Ty si stim VW uz vojel vsechny kundy sveta vid? CECE vypni si ty virtualni hry a vrat se do realu... Pac na komp jich taky moc nenalakas
Faktem ovsem je ze si vybral spatne, sice by stim neco udelat slo, ale je to marny kdyz muze mit 2.7l v zakladu a ten pak upravovat dal. S kompresorem uz je to docela delo.
Temer seriovy saxo toci do 9tis? nechtej me rozesmat chlapikuRitchma píše:No nuff je maličko mimo mi příjde. Když mu sem hodim video aby viděl jak zrychluje téměř sériový saxo vlastně jenom s filtrem a výfukem tak mi řekne ať na něj nezkoušim video. Nevim proč já sem třeba hledal jak zrychluje coupe ale když sem našel nějaký V6 tak to bylo horší jak to saxo
Příště by ses měl rozmyslet jestli "babolap" nebo aby to jelo
kazdopane mi prijdes docela detinskej se tu ohanet s videjkem nejakeho auta, klidne ti muzu najit na youtube coupe co ma cca 650hp 4x4 atd atd. to pak budu hustoprd jako ty vid?
TO SHAITY.
citace ---to nuff dome:ehmm cože Coupe jako lepidlo na baby..to asi neee ...tak mozna kdyz maj 10 dioptrií a par kjilo navíc..:c)))))
ALe popravdě jestli to bude spolehlivý a je to tvoje první auto tak se s ním vyblbni rychle to prodej a kup si něco co ty koně má už od serie:c)))Kazdej slapne nekdy vedle....---
Ty si stim VW uz vojel vsechny kundy sveta vid? CECE vypni si ty virtualni hry a vrat se do realu... Pac na komp jich taky moc nenalakas
Faktem ovsem je ze si vybral spatne, sice by stim neco udelat slo, ale je to marny kdyz muze mit 2.7l v zakladu a ten pak upravovat dal. S kompresorem uz je to docela delo.