banner beru jako automatickou věc co tam bude

Jo jo,je to tak, spoustu fotek jsem poslal a PROCHYMU pujčil 1CD a 1DVD se záznamy ze závodů a rád bych je získal zpět. To DVD bylo natočené a vyrobené profi firmou a moc by mě mrzelo, kdyby se mi nevrátilo, neboť kopie žádné nejsou!!!Rendis píše:Pánové,jestli s tímhle půjdete za Jardou tak Vás požene!!!! Před rokem né-li víc dával někomu cd-čko ze závodů a tak.A nikdy k ničemu nedošlo!!!
Kamarádim, ale přiznávám, že jsem poslední dobou hluboko v řiti, nic nestíhám, mám spoustu práce a s tím souvisejicí problémy s firmou, doma jsem jen v neděli,jinak pořád v hitlerově. To jen na krátkou vysvětlenou.ryan69 píše:to je dobrá zpráva, že pořád jezdí.. jenže jak z něj nějaké info a podklady dostat, když s náma nekamarádíP@wel píše:já si myslím, že jezdí...a že bude mít Jarda svojí stránku, tak o tom se mluvilo už na na "starém" webu. A je dobře, že sis vzpomněl. Vývoj vozu, plánované závody, výsledky, fotogalerie,...
Všechny zdravim. DVD + CD mám před sebou na stole... měly se dát na web ale jaksi nebylo místo na hostingu, tudíž to vyšumělo...JardaSpider píše:Jo jo,je to tak, spoustu fotek jsem poslal a PROCHYMU pujčil 1CD a 1DVD se záznamy ze závodů a rád bych je získal zpět. To DVD bylo natočené a vyrobené profi firmou a moc by mě mrzelo, kdyby se mi nevrátilo, neboť kopie žádné nejsou!!!Rendis píše:Pánové,jestli s tímhle půjdete za Jardou tak Vás požene!!!! Před rokem né-li víc dával někomu cd-čko ze závodů a tak.A nikdy k ničemu nedošlo!!!
Tak abychom s tím hnuli... viděl bych, že víkend před Rozkoší bychom mohli hromadně nafotit naše trabanty... napadla mě i Rozkoš, ale třeba Ryan tam pojede vlakem a Kája autobusem, tak by se zas nevyfotilo všechno... co vy na to? Zkusíme třeba dohodnout Donín a stodolu a místo kolem a je to...ryan69 píše:v podstatě se fakt čeká na nafocení.. společné focení nějak vyšumělo, tak holt asi každý dostane domácí úkol a nafotí svoje auto sám.. ale IMHO to nebude ono.. jsem pro obnovu společného focení a výlet do Donína jakožto ideálního místa na fotky.
ryan69 píše:já ti dám frameový stránky![]()
jinak spustit web před rozkoší bohužel asi nebude reálný. doba, kdy sem se kopal nudou do zadku už pominula. ale začít to pomalu realizovat, to můžeme...
minimálně já se ale fotit nebudu (nicméně na mě to nestojí)... kola budou až koncem června, "bodykit" (aneb originální příslušenství Renault) možná napřesrok... nicmoc vyhlídky... ale jak říkám, na mě to nestojí, jestli jsou ostatní ready, tak foťte
Nonevím, co je na něm pěknýhoRowan píše:co to tady zkoušíš... tady přece nejde vůbec o tunery ale o nás (o bandu) a tam jsi i kdybys jezdil na kolečkovejch bruslích!
Navíc kola nekola to auto vypadá i bez nich pěkně tak....voco de?
Souhlasím s tebou....někdo tomu musí dát nový nápad...Rendis píše:Možná by to chtělo novou ideu,nápad,inspiraci. Přijít s něčím novým....