MAXIMÁLKA (ale po pravdě žádný 10KM/h na víc )
já krotím simá, jednou jsem z něj vymáčknul 90km, sám sem tomu nevěřil když jsme to viděl na tacháči ale kámoši (Yamaha Tw a Honda XLR) mi to potrvdili že jsem to fakt je No a vím jedno když jsme to jel tak ten kopec byl asi 10 km dlouhej (z dobřííše na hostomice)
Kurevsky se to třepalo , a už nikdy se mi to nepovedlo (jezdím na naturál 98+oil super TT)
bohužel jsem si toho síma trochu pokurvil jak jsme začal blbnou s ježděním po zadním kole, přestam mít chut jezdit
Kurevsky se to třepalo , a už nikdy se mi to nepovedlo (jezdím na naturál 98+oil super TT)
bohužel jsem si toho síma trochu pokurvil jak jsme začal blbnou s ježděním po zadním kole, přestam mít chut jezdit
Mazda 323F 1.8 16V DOHC 94KW
tak to já nejvíc simsonu zaseklá ručička tachometru
Jawa 350 135km/hod ale začal se kroutit rám tak jsem jí radši zaklap
Cagiva canyon 155km/hod
Jawa 350 135km/hod ale začal se kroutit rám tak jsem jí radši zaklap
Cagiva canyon 155km/hod
http://www.corsaclub.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- hospodskej
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
S tímto jsem fičel něco lehce přes kilo. Kámoš jel vedle mě na skůtru, kterej mu ukazoval kolem 110, takže real tak kolem toho kilča.
Jinak je to moped Beneli 50ccm o výkonu 5ps a točí 11.000tis ot/min
Jinak je to moped Beneli 50ccm o výkonu 5ps a točí 11.000tis ot/min
''Dvěstě v městě třista z místa''
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
- hospodskej
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: MAXIMÁLKA (ale po pravdě žádný 10KM/h na víc )
Jinak pro doplnění, bylo to z mírnýho táhlýho kopce
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
U nas v Mohelnickem klubu je chlapek jenz ma kozidecha a ten porazi na sprintu(1/4 mile) i moto o 125ccm ( Aprilie atd )...nekutecnej narez. Sice po zavode dela znovu motor , ale kdyz vidite ten odpych.
Jinak ja mel 125 a ta delal tak 130- 140 z kopce (enduro od Aprilie)...
VW PASSAT B5
- hospodskej
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj, dá se dělat plno věcí. Ono kozímu dechu hooodně moc pomůže už i jinej karbec a laděný výfuk (Třeba karbec z motorovky se hojně používá)Fiesta píše:U nas v Mohelnickem klubu je chlapek jenz ma kozidecha a ten porazi na sprintu(1/4 mile) i moto o 125ccm ( Aprilie atd )...nekutecnej narez. Sice po zavode dela znovu motor , ale kdyz vidite ten odpych.
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
ty nevim jestli jsem si to nejak nesplet...ale mel tam kdysi ten karbec z motorovky s turbem....takovy maly turbicko....ale ted to ma asi jinak....uvidim jestli letos pojedehospodskej píše:Jj, dá se dělat plno věcí. Ono kozímu dechu hooodně moc pomůže už i jinej karbec a laděný výfuk (Třeba karbec z motorovky se hojně používá)Fiesta píše:U nas v Mohelnickem klubu je chlapek jenz ma kozidecha a ten porazi na sprintu(1/4 mile) i moto o 125ccm ( Aprilie atd )...nekutecnej narez. Sice po zavode dela znovu motor , ale kdyz vidite ten odpych.
VW PASSAT B5
- hospodskej
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jasný. Ono já jsem viděl turbo max na videjku. Měla to Vespa a docela masakrFiesta píše:ty nevim jestli jsem si to nejak nesplet...ale mel tam kdysi ten karbec z motorovky s turbem....takovy maly turbicko....ale ted to ma asi jinak....uvidim jestli letos pojedehospodskej píše:Jj, dá se dělat plno věcí. Ono kozímu dechu hooodně moc pomůže už i jinej karbec a laděný výfuk (Třeba karbec z motorovky se hojně používá)Fiesta píše:U nas v Mohelnickem klubu je chlapek jenz ma kozidecha a ten porazi na sprintu(1/4 mile) i moto o 125ccm ( Aprilie atd )...nekutecnej narez. Sice po zavode dela znovu motor , ale kdyz vidite ten odpych.
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
hospodskej píše:Jasný. Ono já jsem viděl turbo max na videjku. Měla to Vespa a docela masakrFiesta píše:ty nevim jestli jsem si to nejak nesplet...ale mel tam kdysi ten karbec z motorovky s turbem....takovy maly turbicko....ale ted to ma asi jinak....uvidim jestli letos pojedehospodskej píše: Jj, dá se dělat plno věcí. Ono kozímu dechu hooodně moc pomůže už i jinej karbec a laděný výfuk (Třeba karbec z motorovky se hojně používá)
To jsem taky viděl
Jináš pár natuňenjch stadionů S11 jsem viděl a lítaj fakt slušně, dá se s tim kouzlit, točí to pak 14000ot.min. takže je jasný že to brzy odejde. Ale musí to bejt mazec jet na kole přes kilo
Seriovej Fichtl 21 Sport.
Najeto 11000Km.Koupeno bez papírů a za 800.Davam ho do hromady (z recese)
Motor v super stavu: za 1. 25-35km/h
2. 30-45km/h
3. 45-64km/h
Přijdou jen větší trysky a jinej vejfuk.Pak možná pokořim 70ku.
Teda takhle.Když na něm nejedu já (102kg) ale třeba kámoš (50kg) tak tachometrovou 70ku pokoří
Najeto 11000Km.Koupeno bez papírů a za 800.Davam ho do hromady (z recese)
Motor v super stavu: za 1. 25-35km/h
2. 30-45km/h
3. 45-64km/h
Přijdou jen větší trysky a jinej vejfuk.Pak možná pokořim 70ku.
Teda takhle.Když na něm nejedu já (102kg) ale třeba kámoš (50kg) tak tachometrovou 70ku pokoří
já mám ted max. dle tacha 130km/h po rovine (rozvadovice-litovel ) na gileře runner 200ccm ale nad 110 uz je to takový nejistý
TDI
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
no ja tet mam na SR50 Ditechovi s kopce max. 97km/h po rovine tak tech 85-90Km/h
Passat B5.5 TDI 96kw
Ja na NSR tachometrovejch 150, ale trochu mi to fouka falesnej vzduch pod karbec, tak až vyměnim přírubu, tak to možná pojede i víc a pak eště uvažuju dát dozadu o 1, nebo 2 zuby míň, to by pak mohlo jet okolo 170, ale zase by to už nemělo takovej zátah, no uvidim
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Já myslim spíš jakej je poměr hnacího a hnanýho kola ne ? Takže poměr zubů na přednim řetězovym kolečku a na zadní rozetě ne ?Tom_ píše:zalezi spis jak siroka nebo tenka rozeta je ne? podle toho se odviji bud maximalka nebo silny zatah . aspon myslim
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
Suzuki SV650 S r.v. 2005
max. 223
max. 223
MZ 150 TS 4kvalt se zapalovanim z fichtla a po GO, vzata klika, cca 10km/h za tachac, real tak 140, ale tocila pres 8000 ))
Fichtl s odlehcenou klikou, 60ccm (nejvetsi vybrus), po GO, stary zapalovani, trinactka rozetka u motoru, bez plechu, jen to nejnutnejsi - rovinka 83km/h, z kopce 92km/h (cyklotachometr) , ale to uz byla brutalita
Simson Enduro S51 po GO s 16rozetkou u motoru, kladivkovy zapalovani, vetsi trysky v karburatoru - 85km/h vic ani mrne (9000otacek an ctyrku)
CZ 125, starej motor, bez uprav 85km/h
CZ 150T, trikvalt, 100km/h
Honda 125NS-F celokapotaz - 155 vic ani mrne
Gillera 125 nahac rok 83 - 140, ale na rozjezd tahla fakt krasne
polozadrena babeta - 15km/h
Fichtl s odlehcenou klikou, 60ccm (nejvetsi vybrus), po GO, stary zapalovani, trinactka rozetka u motoru, bez plechu, jen to nejnutnejsi - rovinka 83km/h, z kopce 92km/h (cyklotachometr) , ale to uz byla brutalita
Simson Enduro S51 po GO s 16rozetkou u motoru, kladivkovy zapalovani, vetsi trysky v karburatoru - 85km/h vic ani mrne (9000otacek an ctyrku)
CZ 125, starej motor, bez uprav 85km/h
CZ 150T, trikvalt, 100km/h
Honda 125NS-F celokapotaz - 155 vic ani mrne
Gillera 125 nahac rok 83 - 140, ale na rozjezd tahla fakt krasne
polozadrena babeta - 15km/h
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
honda nsr 125r 32ps.... 160km/h
na símovi ve dvou z kopce 80 tachometrovejch, smrt v očích a plný gatě...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
no tak to já z padesátky vytáhnu tak kolem 80 po rovince. Občas i víc, záleží na situaci
made in Czechoslovakia
čz 175/477 - měla jiný ozubení spíš na sílu asi 130km/h ale nevím to jistě protože od 100 vejš ručička ukazoala v rozmezí cca 30km/h
čz 175/476 - no prej 140km/h ale měla by jet víc. Jinak to je to stroj z roku 1970 se sekvenčním řazením - kdo zvás se tím může pochlubit
jsou to zajímavý stroje, který maj tendenci jezdit jenom rovně a absence kotoučovek je velká slabina
čz 175/477 - měla jiný ozubení spíš na sílu asi 130km/h ale nevím to jistě protože od 100 vejš ručička ukazoala v rozmezí cca 30km/h
čz 175/476 - no prej 140km/h ale měla by jet víc. Jinak to je to stroj z roku 1970 se sekvenčním řazením - kdo zvás se tím může pochlubit
jsou to zajímavý stroje, který maj tendenci jezdit jenom rovně a absence kotoučovek je velká slabina
škoda 100, 125-mrtě prdel -> mazda 323F BJ 1.5-ideál -> mitsubishi colt 1.3-hezký ale líný -> ???
měl jsem simála než mi ho nějakej sráč zabavil ....
po rovině jel mezi 80-90
a z kopce ve 2 lidech to v 95 zabalil náhon na tacho a ještě zrychloval....
jo byl to dobrej stroj
po rovině jel mezi 80-90
a z kopce ve 2 lidech to v 95 zabalil náhon na tacho a ještě zrychloval....
jo byl to dobrej stroj