Pomoc zacatecnikovy
Moderátor: Bohuš
Re: Pomoc zacatecnikovy
predevsim se jezdi v milovicich kd eje to samej retarder a zatacky ktere sedi felicii jako prdel na hrnec... vsadim se o co chces ze i favorit od Dlouheho ktery jede tridu upravenych seriovych vozu ti na RZ co se jezdi kolem 3min nanda 1min 

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
Tonevim tezko rict. Jinak z ceho se bere na felicii podvozek 4x4 golf ??? Jestli toje mozne vubec ???
proc 4x4? klasika predek, prevodovka od sixty a podvozek HP
k tomu seriovy motor s lehcim setrvacnikem a ujedes skoro vsemu 

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
bracha minabizi felicie jeto 1.6 a chce jen prepis poridil si NEW karu tak mne stim ted nakousl jestli omega nebo felicie. Ale celou zivot mam zadni nahon a jeto luxus do zatacek kdyz dobre taha bojim se u predoniho nahonu ze bude letet jinam a zadek bude litat. Ale zas je spousta uprav na felicie zejo ?
jen sem koukal ze zadni brzdy se berou z golfa

jeste otazka bralibyste felicii nebo nejaky auto ktery je dobry na prestavbu je nato mnoho dillu a tak ?? děkuji
felicia 1.6 je dobry zacatek
urcite i jedna z nejlevnejsich variant.

to Juraj: ty vypadas na cloveka co dokaze poradit a nema ty zm***ky reci o novim bl**ci ze chce zacit jezdit zeptam se te uprimne mam tu omegu postavenou na podvozku HP, je tam samosvor GO motor, toya 235/45 Toya R88 nasazene 17" zkracene razeni, keramicka spojka, atd je vtom dost penez a ted se ptam. Resil bys tohle auto dal nebo si ho mam nechat na nejaky to radeni na letisti a radsi si poridit jeste felicii a zacit stavet auto nevadi mi kdyz auto budu rok stavet nikam nespecham a nechci nic odflaknout moc ti dekuji za radu.
Jinak co se tyce motoru te felicie 1.6 je potreba nejaky velky zasah nebo tak ? Sem si rikal ze kdyz uz felicii tak ji hodit na 4x4 coz by nemuselo byt spatne nebo kdyby apson sla ze zadu dat misto naprvy v celku vice prvkova nezavisle zavesene jeslti mi rozumis
dekuji mozna placam kravinu ale klidne mne oprav 
Jinak co se tyce motoru te felicie 1.6 je potreba nejaky velky zasah nebo tak ? Sem si rikal ze kdyz uz felicii tak ji hodit na 4x4 coz by nemuselo byt spatne nebo kdyby apson sla ze zadu dat misto naprvy v celku vice prvkova nezavisle zavesene jeslti mi rozumis

felicii na 4x4 je rkavina... proc? proc to delat? dej tam vacku, lehkej setrvak soft od cimbu, dej na ni podvozek a prevodovku od sixty i se smaosvorem a mas super fungujici auto... ta omega je fakt kravina.. opravdu.. to auto je dalnicni expres a ne auto na technicke trate na rallye..
pro zacatek je super ta feli nebo favorit.. vse na to sezenes za par korun... nehlede na to kdyz s tim nekam bouchnes tak se to lehce opravi... u omegy by to byl problem. nebo by byl fajne na zacatek trabant s motorem wartburg, cena za stavbu toho auta je do 3étis a pojede to i tu omegu 

když už AWD, tak nějaký z fabriky.Když pominu japonce, tak třeba Audi 80, Ford Sierra taky dobrý základy......Viz třeba pan Lama
svět dospělých je pro mne záhadou......
No tak to udelam tak ze oplika schovam do garaze a bude spinkat nez bude cas. Tak vezmu od bratra felinu odstrojim a nejdriv udelam celou kastly a jeto, cas nato bude tak se aspon nebudu nudit. Jinak prosim vas ta zadni naprav ajde tam dat misto tyce neco jiho?? ale aby to vyhovovalo ?
nech serii tyc... jezdi s tim i profici... spis setri na kvalitni tlumice... to je 50% uspechu a korř na rallye.
oki tak jo jen se zeptam cim je zpusobeno ze ty felcie na nektrych videich rally maj takovy zvuk jako kdyby meli kompresor v motoru ( http://youtu.be/PhriwLRw3V4" onclick="window.open(this.href);return false; ) tady to je taky slyset v nekterych usecich. Jinak auto mam teda doma v garazi uz.. Jinak se zeptam z feldy 1.3 neni problem dat motor 1.6??? Jinak nejaky doporuceni co udelat v prni rade na tomto aute GO motoru nebo sehnat prevodovku a tak ?? krom teda dani kastle do kupy 

- AR166
- Kontaktovat uživatele:
koukni na http://skoda-virt.cz/cz/" onclick="window.open(this.href);return false;, je tam dost navodu, rad. ten zvuk dela prevodovka.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

aha tak to dekuji za radu moc
jinak se zeptat naco jen tak prijde octavia na ty amater rally nejaky obyc zaklad ? a z ceho prosim vas se bere 4x4 na octavku serieove prestaveny haldex ?? vim ze sem otravny jen mne to moc zajima Jinak dekuji za odkaz docela zajimave fotky ze stavby a prace urcite ukazu dekuji vsem za vsechny rady a trplivost s novackem 

Lama nemá awdBreakthru píše:když už AWD, tak nějaký z fabriky.Když pominu japonce, tak třeba Audi 80, Ford Sierra taky dobrý základy......Viz třeba pan Lama
ano, ten zvuk dela kolmy zub na stalem prevodu diferencialu...
Aha tak toje dobre vedet
a já snad psal, že má Sierru v 4x4?Ne, nepsal...zde. píše:Lama nemá awdBreakthru píše:když už AWD, tak nějaký z fabriky.Když pominu japonce, tak třeba Audi 80, Ford Sierra taky dobrý základy......Viz třeba pan Lama
nasel jsem na internetu tuto fotku http://www.motor-excel.cz/foto/Kit-car.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; proc tam je druha rada vstrikovacu ? Toje tam z duvodu delsi cesty vzduchu do valce a lepsiho promichani paliva kvuli lepsimu spalovani nebo z jakeho popr duvodu se to tam nachazi dekuji
Je to úplně jedno, ale z tohoto příspěvku jsem to tak pochopil.Breakthru píše:když už AWD, tak nějaký z fabriky.Když pominu japonce, tak třeba Audi 80, Ford Sierra taky dobrý základy......Viz třeba pan Lama
OK, beru.Oba víme, že Lama sierru 4x4 nemá.Nicméně sierra se taky dělala v AWD.tak jsem to myslel, nejspíš jsem to napsal jen moc v globalu s Lamem.....