BMW 740i, AUDI A8 4.2 - pro vs. proti
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW 740i, AUDI A8 4.2 - pro vs. proti
Ajffelo dite do Audiny a na sraze si můžete stoupnout vedle mě 
Jinak bych do Chrysleru nešel, ani do Volva. BMW je dobrý, ale AUDI je AUDI...kdo ji měl tak ví že ta kvalita je tam na každým šroubku.

Jinak bych do Chrysleru nešel, ani do Volva. BMW je dobrý, ale AUDI je AUDI...kdo ji měl tak ví že ta kvalita je tam na každým šroubku.
VW PASSAT B5
No to sice jo, ale to samý platí u BMWFiesta píše:
BMW je dobrý, ale AUDI je AUDI...kdo ji měl tak ví že ta kvalita je tam na každým šroubku.

Já osobně bych šel ajfelo do tý 530D

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Fiesta - a u BMW snad ne??? možná ještě o kousek dál ale nechci se hádatTrhyy píše:No to sice jo, ale to samý platí u BMWFiesta píše:
BMW je dobrý, ale AUDI je AUDI...kdo ji měl tak ví že ta kvalita je tam na každým šroubku.
Trhyy - 530D to už by tady byla druhá ///M5 a to by asi pan fazi těžce nesl

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
spis bhy to nesl spatne Eiffel, kdyz ma rad tu jedinecnostT-O-M píše:Fiesta - a u BMW snad ne??? možná ještě o kousek dál ale nechci se hádatTrhyy píše:No to sice jo, ale to samý platí u BMWFiesta píše: BMW je dobrý, ale AUDI je AUDI...kdo ji měl tak ví že ta kvalita je tam na každým šroubku.
Trhyy - 530D to už by tady byla druhá ///M5 a to by asi pan fazi těžce nesl![]()
![]()
konkurence.dost

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
co treba Saab 9-5 Aero - netradicni, reprezentativni, bezpecny, pohodlny ... http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=5692369
wheelseller... http://picasaweb.google.com/LukaashCR/Wheels
proto ted dela sam na sebeDanecek píše:spis bhy to nesl spatne Eiffel, kdyz ma rad tu jedinecnostT-O-M píše:Fiesta - a u BMW snad ne??? možná ještě o kousek dál ale nechci se hádatTrhyy píše: No to sice jo, ale to samý platí u BMW
Trhyy - 530D to už by tady byla druhá ///M5 a to by asi pan fazi těžce nesl![]()
![]()
konkurence.dost
![]()

ajfelo a co nějaký subárko? třeba forester( http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=5731960 ) nebo outback( http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=5709013 )?
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Co ze pises o AUDI?Fiesta píše:Ajffelo dite do Audiny a na sraze si můžete stoupnout vedle mě

Diesel power 

Slavisimo píše:Co ze pises o AUDI?Fiesta píše:Ajffelo dite do Audiny a na sraze si můžete stoupnout vedle mě
Jinak bych do Chrysleru nešel, ani do Volva. BMW je dobrý, ale AUDI je AUDI...kdo ji měl tak ví že ta kvalita je tam na každým šroubku.ta kvalita tam je no...kazdej dil musi bejt novej a musi to opravovat frajer protoze to neni jako normalni auto
kazde vec je tam nejak jinak
(pro rejpala: OBRAZNE receno)

VW - Very Wonderful
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
vidim ze sami znalciRudi píše:Slavisimo píše:Co ze pises o AUDI?Fiesta píše:Ajffelo dite do Audiny a na sraze si můžete stoupnout vedle mě
Jinak bych do Chrysleru nešel, ani do Volva. BMW je dobrý, ale AUDI je AUDI...kdo ji měl tak ví že ta kvalita je tam na každým šroubku.ta kvalita tam je no...kazdej dil musi bejt novej a musi to opravovat frajer protoze to neni jako normalni auto
koukám vééélkej znalec, obrazně řečeno

Audi Coupe Quattro
cele forum znalcuTom_ píše:vidim ze sami znalciRudi píše:Slavisimo píše:Co ze pises o AUDI?ta kvalita tam je no...kazdej dil musi bejt novej a musi to opravovat frajer protoze to neni jako normalni auto
koukám vééélkej znalec, obrazně řečeno
![]()

- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
to má na ajfelo málo válcůT-O-M píše:Fiesta - a u BMW snad ne??? možná ještě o kousek dál ale nechci se hádatTrhyy píše:No to sice jo, ale to samý platí u BMWFiesta píše:
![]()
konkurence.dost

V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
jestli se ptáš T-O-Ma ta ne-e nejelFazeey píše:to má na ajfelo málo válcůT-O-M píše:Fiesta - a u BMW snad ne??? možná ještě o kousek dál ale nechci se hádatTrhyy píše: No to sice jo, ale to samý platí u BMW
![]()
konkurence.dost
nejel si dneska po boleslavský dálnici thome?
- creater
- Kontaktovat uživatele:
já tam jel ale vás nevidělFazeey píše:to má na ajfelo málo válcůT-O-M píše:Fiesta - a u BMW snad ne??? možná ještě o kousek dál ale nechci se hádatTrhyy píše: No to sice jo, ale to samý platí u BMW
![]()
konkurence.dost
nejel si dneska po boleslavský dálnici thome?

"Hledám dívku do 25 let na anální sex, časem možná něco víc"
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
SUV si kupovat nebudu, protože to je auto které se jen tváří že je do terénu. Offroad se zase nedá dobře používat na silnici. Taková auta jsou pro mě zbytečná.
MPV ne, to si rovnou můžu koupit transpotera, multivana a takový nesmysly. Čemu vůbec říkáš silný MPV?
V čem je rozdíl oproti MPV v té limuzíně? Snad jen v tom, že tam sedíš výš. Jinak je to kombík.
MPV ne, to si rovnou můžu koupit transpotera, multivana a takový nesmysly. Čemu vůbec říkáš silný MPV?
V čem je rozdíl oproti MPV v té limuzíně? Snad jen v tom, že tam sedíš výš. Jinak je to kombík.
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
třeba Renault Espace 3.0 140kWEiffel píše:SUV si kupovat nebudu, protože to je auto které se jen tváří že je do terénu. Offroad se zase nedá dobře používat na silnici. Taková auta jsou pro mě zbytečná.
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=5696720
VW - Very Wonderful
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak a teď mi řekni, v čem je tahle kráva lepší než sedan, kromě skladnosti prostoru... 

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
sedíš výš 

VW - Very Wonderful
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a nemáš kapotu
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Eiffel píše:a nemáš kapotu

VW - Very Wonderful
Espace je mega pohodlný, bývají otypovaný na 7 míst, obrovský nákladový prostor, sedíš výš, takže máš královský přehled na silnici. Taky jsem z toho byl zezačátku vedle u mýho Scénika, ale teď když si sednu do něčeho jiného tak se mi zdá že sedím na silnici a nic nevidím 

Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
velikostí je to nastejno jako ta limuzina, jen je to vyšší. A má to dle mýho větší čelní odpor.
Mě se tyhle rodinný krabice prostě nelíbí, to už si můžu koupit rovnou dodávku.
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Me se zda zase zbytecny kupovat limuzinu, kdyz pro dva by bohate stacilo nejaky velký coupé...ale to je vec nazoru .Eiffel píše:velikostí je to nastejno jako ta limuzina, jen je to vyšší. A má to dle mýho větší čelní odpor.
A ptal ses vubec Nelusky co chce za auto???

Pokud vim, tak rikala neco o Oplu Omega

Fiat Coupé 1,8 16V 96kW
To ja jen psala co jsem slysela od NeluskyGenerics píše:Evelyn: ale sezen nejakou peknou zachovalou Omegu...Omega nepusobi moc repre dojmem, pokud s tim autem chce zapusobit na obchodni partnery.
Espace 3.0 sleduju uz hodne dlouho, cena jim pada rychlejs nez meteorit.

ja bych z tech aut nechtela ani jedno

Podle me bude vubec trosku problem v teto cenove relaci sehnat auto, ktere chce Eiffel, ve slusnym stavu....
Fiat Coupé 1,8 16V 96kW
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak my čas od času někoho vezmeme do auta a potom je to coupe k ničemu 

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
To bych HOnzo, neřekl, luxusní couep bdue mit na zadních sedalech stejne místa jako sedan, za sedadlem řidiče nebudeš mít v tvém připadě místo vubec at je to sedan/ coupe/combi.. jediná nevýhoda bude vystupování ale o se dá jednou za čas překousnout. pokud ti jde o pohodlí bude coupe ( luxusní ne sporták ) na vyšší urovni než ten sedan obzvlášt díky poloze sedadla řidič a větším dveřím pro nástup ...Eiffel píše:tak my čas od času někoho vezmeme do auta a potom je to coupe k ničemu
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz