BMW X3 - 1. generace

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

BMW X3 - 1. generace

Příspěvek od Fáboš »

nemáte někdo zkušenosti s tímhle atutem? Nejlepe 3.0d v manualu. možná bych v příštim roce vyměnil auto, díky tomu, že díky psovi jezdim v poslední době docela dost lesní cesty, tak jsem uvažoval o něčem vyššim, na hory se taky 4kola hodí (ano je to pseudo 4kola) a jelikož jsem si navykl na BMW, tak nechci nikam pryč. Někdo nějaké zkušenosti?

- vizuelní stránku nemusíme řešit.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

Ladronek

Re: BMW X3 - 1. generace

Příspěvek od Ladronek »

Máme doma X3 1.gen 3.0d AT, rv. 2004 ,chipnutou
Na autě máme teď 200 000km, co se týče motoru tak je po chipu to auto myslím slušně živý, do zatáček bych řekl že je těžší a ani 4 kolka to uplně nezachranuje, ale nemáme na ní obuto nějaký lepší pneu, tak jsou ty limity možná sesunutý i tím. V zimě je 4 kolka dobrá, ale tak vysoko jak rangerover se asi nevyhrabe. Nicméně na jízdu na hory, v blátě, nebo menším terénu pohoda. Na konci léta jsem do kopce na laně táhnul 110r se zarezlou zadní nápravou a bylo po dešti a zvládla to X3 bez problému. Po chipu po Brně jezdíme dle BC za cca 9,5-10l, dálky kolem 7. Nicméně je to podle mě hodně malé a vcelku nepohodlné auto, na zadních sedadlech trochu kamzík (máme sportsitze) tak se vepředu sedí příjemně, ale je to přecijenom tvrdší. Mě to nevadí, ale otec si občas zanadává, je to už přecijen starší pan doktor :o)

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“