DODÁVKA-PROSÍM O NÁZORY
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
DODÁVKA-PROSÍM O NÁZORY
Plánuji koupit dodávku,tedy spíš minibus,protože jsem slyšel,že je li dodávka která umožňuje tahat přívěs a jejíž celková hmotnost přesáhne 3,5T tak musí mít tachograf.Nevím,jestli je to tedy pravda,ale i tak bych raději minibus.
Cena by neměla přesáhnout 150.000,měl by to být Diesel.v úvahu připadá něco jako Vito,Ducato Combinato a tak prosím ty,kteří s tím mají nějaké zkušennosti nech´t píšou.Na Vito spousta lidí nadává,ale někteří to zase chválí,to samé Fiat,ale mám taky kámoše co má fiat servis a zná to nazpamě´t.takže díky za názory
Cena by neměla přesáhnout 150.000,měl by to být Diesel.v úvahu připadá něco jako Vito,Ducato Combinato a tak prosím ty,kteří s tím mají nějaké zkušennosti nech´t píšou.Na Vito spousta lidí nadává,ale někteří to zase chválí,to samé Fiat,ale mám taky kámoše co má fiat servis a zná to nazpamě´t.takže díky za názory
Re: DODÁVKA-PROSÍM O NÁZORY
transporter ne? známej ho měl, nalítal na něm přes 300 tis. km a jezdil dobře a o tom, že by se na tom něco nečekaně sralo nebyla ani řeč, navíc se o to ani zas tak moc nestaral a transporter jezdil pořád dobře
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
no a co fordy??
občas si vezmu do rajchu z půjčovny tranzita 2,5D, je to nesmrtelnej stroj, sice línej, ale vždycky dojelcosby píše:no a co fordy??
A s Vitem nemá nikdo zkušenosti?
Tranzit a ducato 2,5 a 2,5 TD mají shodný motor ve většine případu se jedná o tutéž mrdku jako jsm emel já ve scorpiu.. ( bavíme se o vozech do 97 ty určitě )
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
ale prý jsou to držáky ty 2,5D
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Dodavek mame vystridano asi 30 tak doufam ze budes brat muj nazor jako zkusenost.
F Ducato 2.5D ( turbo nebrat )... Dodavka ktera te nezkalme, ale potrebuje dukladnejsi servis. Dobry pracovnik.
F Transit...fenomen. O tom neni pochyb. Mame 3 a naprosta spokojenost.
MB VITO...jsopu sice za dobry prachy ale rezavi a vseobecne vzato to nejsou dobry auta.
MB Sprinter...pochazi ze stejnych dilen jako Vito ale je na tom podstatne lip. Ale ta cena je nekdy az neprijatelna.
F Ducato 2.5D ( turbo nebrat )... Dodavka ktera te nezkalme, ale potrebuje dukladnejsi servis. Dobry pracovnik.
F Transit...fenomen. O tom neni pochyb. Mame 3 a naprosta spokojenost.
MB VITO...jsopu sice za dobry prachy ale rezavi a vseobecne vzato to nejsou dobry auta.
MB Sprinter...pochazi ze stejnych dilen jako Vito ale je na tom podstatne lip. Ale ta cena je nekdy az neprijatelna.
Naposledy upravil(a) Fiesta dne 22 srp 2006 13:55, celkem upraveno 1 x.
VW PASSAT B5
j j to jsou, dokud se v tom nekdo nezačne hrabat ( mě odepsalo auto obyčejný seřízení vstřiku od debila ) -jakmile s eposere cokoliv co poškodí jednu z hlav je to v prdeli...cosby píše:ale prý jsou to držáky ty 2,5D
jiak Ducato a Transit mají motor stejný, jak jsme šel do scorpa hlavne kvuli tomu , říkal jsme si co Transit vydrží dyt ten scorp to vydrží taky. a byl to omyl... Ducato vs Transit nebude problém v motoru ale spíš v podvozku a elektronice.. - muj názor.. motory jsou totožné.
Naposledy upravil(a) Idaho dne 22 srp 2006 13:59, celkem upraveno 1 x.
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
me pri sjizdeni Mohelnicaku fouklo tesneni pod hlavou a po oprave v pohode...Opravdu zalezi na tom kdo to dela. U turbo motoru bacha na olej.Idaho píše:j j to jsou, dokud s ev tom nekdo nezačne hrabat ( mě odepsalo auto obyčejný seřízení vstřiku od debila ) -jakmile s eposere cokoliv co poškodí jednu z hlav je to v prdeli...cosby píše:ale prý jsou to držáky ty 2,5D
Pak jsou skvely motory 1.9D co davali do tech 1 Ducatek...natocili jsme na nem od nova neco pres 900 000km a nenecham na nej dopustit...
VW PASSAT B5
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
no je pravda, ze nam jedno Ducato vyhorelo. Bylo kvuli elektroinstalaci na palubni desce...U Transitu se nam problem s elektroinstalaci neobevil ani jednou.
VW PASSAT B5
Fiesta meli jste štestí na servis... věř mi.. málokdo se s tím sere tak aby tys hlavy slícoval tak jak maj bejt.. je to spíš náhod když se to povede protože do té hlavy nevidíš..
Hoši díky,nepotřebuji TD,preferu spíš D právě kvůli údržbě.Co jsem se ale díval na Tranďáky,dost byly porezlé.Ještě by mě zajímal názor na Transportéra
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Servis si delame samiIdaho píše:Fiesta meli jste štestí na servis... věř mi.. málokdo se s tím sere tak aby tys hlavy slícoval tak jak maj bejt.. je to spíš náhod když se to povede protože do té hlavy nevidíš..
VW PASSAT B5
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz budes mit dobrej vyber tak s petivalcovim turbodielem budes spokojenej nadevse...skvela spotreba, skvelej zatah...proste pan Diesel. Ale jako u kazdyho vicevykonovyho dieslu je treba nasadit vetsi ladku na udrzbu a servis. Transporter je dobra volba pokud najdes slusnej kus.cosby píše:Hoši díky,nepotřebuji TD,preferu spíš D právě kvůli údržbě.Co jsem se ale díval na Tranďáky,dost byly porezlé.Ještě by mě zajímal názor na Transportéra
VW PASSAT B5
Já mám tyto zkušenosti:
Peugeot Boxer 1,9TD - dost odcházejí silentbloky, motor bych bral spíš bez turba určitě bude odolnější
MB Sprinter 211CDI - jede jako z praku, motor držák 500000km při pravidelný udržbě není problém, dost hnijou
MB Vito 108CDI - motor není zrovna nejvýkonnější ale odolnej, nebyl snad žádný zásadní problém ale stejně jako sprintery je trápí koroze
VW Transporter 1,9TD 50kW to je nezmar
Bral bych asi toho Transportera v praci jich jezdi mraky nikdo je nešetří a držej.
Peugeot Boxer 1,9TD - dost odcházejí silentbloky, motor bych bral spíš bez turba určitě bude odolnější
MB Sprinter 211CDI - jede jako z praku, motor držák 500000km při pravidelný udržbě není problém, dost hnijou
MB Vito 108CDI - motor není zrovna nejvýkonnější ale odolnej, nebyl snad žádný zásadní problém ale stejně jako sprintery je trápí koroze
Bral bych asi toho Transportera v praci jich jezdi mraky nikdo je nešetří a držej.
- Torontak
- Kontaktovat uživatele:
samozřejmě transporter, sice je při nákupu trochu dražší ale je to držak
Ty co maj prachy si koupí auto, ty co je nemaj se zabijou jinak!
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
svatá pravda, po tom bych se bejt tbeou koukalMarek píše:Já mám tyto zkušenosti:
Byl jsem se dívat na Vito Bus za 130.000,-Kč,250000km,koupen u Nás,1 majitel,obyč.2,3D,klasika bez výbavy,modrý,prošku rezne spodek dveří a vnitřek okolo úchytů sedadel,ale to prý je normál.Co vy na to?Dobrá cena,ne?
-
Přítel jezdí s Transportérem v práci. Má na tom najeto 645 tis. Na původním motoru a převodovce. Absolutně bez problému. Jenom to je trošku lenivé(1.9 TD) Ale jinak super vozidlocosby píše:Hoši díky,nepotřebuji TD,preferu spíš D právě kvůli údržbě.Co jsem se ale díval na Tranďáky,dost byly porezlé.Ještě by mě zajímal názor na Transportéra