DODÁVKA-PROSÍM O NÁZORY

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
cosby
Kontaktovat uživatele:

DODÁVKA-PROSÍM O NÁZORY

Příspěvek od cosby »

Plánuji koupit dodávku,tedy spíš minibus,protože jsem slyšel,že je li dodávka která umožňuje tahat přívěs a jejíž celková hmotnost přesáhne 3,5T tak musí mít tachograf.Nevím,jestli je to tedy pravda,ale i tak bych raději minibus.
Cena by neměla přesáhnout 150.000,měl by to být Diesel.v úvahu připadá něco jako Vito,Ducato Combinato a tak prosím ty,kteří s tím mají nějaké zkušennosti nech´t píšou.Na Vito spousta lidí nadává,ale někteří to zase chválí,to samé Fiat,ale mám taky kámoše co má fiat servis a zná to nazpamě´t.takže díky za názory

cosby
Kontaktovat uživatele:

Re: DODÁVKA-PROSÍM O NÁZORY

Příspěvek od cosby »

??

leeri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leeri »

od ducata ruce pryč ...hlavně od těch starších
Fiat punto f kabru 1.2

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

transporter ne? známej ho měl, nalítal na něm přes 300 tis. km a jezdil dobře 8) a o tom, že by se na tom něco nečekaně sralo nebyla ani řeč, navíc se o to ani zas tak moc nestaral a transporter jezdil pořád dobře 8)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

A taky Tranďáka Tourneo :)

cosby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cosby »

no a co fordy??

Mazety

Příspěvek od Mazety »

cosby píše:no a co fordy??
občas si vezmu do rajchu z půjčovny tranzita 2,5D, je to nesmrtelnej stroj, sice línej, ale vždycky dojel

cosby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cosby »

A s Vitem nemá nikdo zkušenosti?

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Tranzit a ducato 2,5 a 2,5 TD mají shodný motor ve většine případu se jedná o tutéž mrdku jako jsm emel já ve scorpiu.. ( bavíme se o vozech do 97 ty určitě )
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

cosby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cosby »

ale prý jsou to držáky ty 2,5D

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

Dodavek mame vystridano asi 30 tak doufam ze budes brat muj nazor jako zkusenost.

F Ducato 2.5D ( turbo nebrat )... Dodavka ktera te nezkalme, ale potrebuje dukladnejsi servis. Dobry pracovnik.

F Transit...fenomen. O tom neni pochyb. Mame 3 a naprosta spokojenost.

MB VITO...jsopu sice za dobry prachy ale rezavi a vseobecne vzato to nejsou dobry auta.

MB Sprinter...pochazi ze stejnych dilen jako Vito ale je na tom podstatne lip. Ale ta cena je nekdy az neprijatelna.
Naposledy upravil(a) Fiesta dne 22 srp 2006 13:55, celkem upraveno 1 x.
VW PASSAT B5

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

cosby píše:ale prý jsou to držáky ty 2,5D
j j to jsou, dokud se v tom nekdo nezačne hrabat ( mě odepsalo auto obyčejný seřízení vstřiku od debila ) -jakmile s eposere cokoliv co poškodí jednu z hlav je to v prdeli...

jiak Ducato a Transit mají motor stejný, jak jsme šel do scorpa hlavne kvuli tomu , říkal jsme si co Transit vydrží dyt ten scorp to vydrží taky. a byl to omyl... Ducato vs Transit nebude problém v motoru ale spíš v podvozku a elektronice.. - muj názor.. motory jsou totožné.
Naposledy upravil(a) Idaho dne 22 srp 2006 13:59, celkem upraveno 1 x.
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

Idaho píše:
cosby píše:ale prý jsou to držáky ty 2,5D
j j to jsou, dokud s ev tom nekdo nezačne hrabat ( mě odepsalo auto obyčejný seřízení vstřiku od debila ) -jakmile s eposere cokoliv co poškodí jednu z hlav je to v prdeli...
me pri sjizdeni Mohelnicaku fouklo tesneni pod hlavou a po oprave v pohode...Opravdu zalezi na tom kdo to dela. U turbo motoru bacha na olej.

Pak jsou skvely motory 1.9D co davali do tech 1 Ducatek...natocili jsme na nem od nova neco pres 900 000km a nenecham na nej dopustit...
VW PASSAT B5

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

no je pravda, ze nam jedno Ducato vyhorelo. Bylo kvuli elektroinstalaci na palubni desce...U Transitu se nam problem s elektroinstalaci neobevil ani jednou.
VW PASSAT B5

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Fiesta meli jste štestí na servis... věř mi.. málokdo se s tím sere tak aby tys hlavy slícoval tak jak maj bejt.. je to spíš náhod když se to povede protože do té hlavy nevidíš..

cosby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cosby »

Hoši díky,nepotřebuji TD,preferu spíš D právě kvůli údržbě.Co jsem se ale díval na Tranďáky,dost byly porezlé.Ještě by mě zajímal názor na Transportéra

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

Idaho píše:Fiesta meli jste štestí na servis... věř mi.. málokdo se s tím sere tak aby tys hlavy slícoval tak jak maj bejt.. je to spíš náhod když se to povede protože do té hlavy nevidíš..
Servis si delame sami :wink:
VW PASSAT B5

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

cosby píše:Hoši díky,nepotřebuji TD,preferu spíš D právě kvůli údržbě.Co jsem se ale díval na Tranďáky,dost byly porezlé.Ještě by mě zajímal názor na Transportéra
Kdyz budes mit dobrej vyber tak s petivalcovim turbodielem budes spokojenej nadevse...skvela spotreba, skvelej zatah...proste pan Diesel. Ale jako u kazdyho vicevykonovyho dieslu je treba nasadit vetsi ladku na udrzbu a servis. Transporter je dobra volba pokud najdes slusnej kus.
VW PASSAT B5

Marek

Příspěvek od Marek »

Já mám tyto zkušenosti:
Peugeot Boxer 1,9TD - dost odcházejí silentbloky, motor bych bral spíš bez turba určitě bude odolnější

MB Sprinter 211CDI - jede jako z praku, motor držák 500000km při pravidelný udržbě není problém, dost hnijou

MB Vito 108CDI - motor není zrovna nejvýkonnější ale odolnej, nebyl snad žádný zásadní problém ale stejně jako sprintery je trápí koroze

VW Transporter 1,9TD 50kW to je nezmar

Bral bych asi toho Transportera v praci jich jezdi mraky nikdo je nešetří a držej.

Torontak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Torontak »

samozřejmě transporter, sice je při nákupu trochu dražší ale je to držak
Ty co maj prachy si koupí auto, ty co je nemaj se zabijou jinak!
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Marek píše:Já mám tyto zkušenosti:
Peugeot Boxer 1,9TD - dost odcházejí silentbloky, motor bych bral spíš bez turba určitě bude odolnější

MB Sprinter 211CDI - jede jako z praku, motor držák 500000km při pravidelný udržbě není problém, dost hnijou

MB Vito 108CDI - motor není zrovna nejvýkonnější ale odolnej, nebyl snad žádný zásadní problém ale stejně jako sprintery je trápí koroze

VW Transporter 1,9TD 50kW to je nezmar

Bral bych asi toho Transportera v praci jich jezdi mraky nikdo je nešetří a držej.
svatá pravda, po tom bych se bejt tbeou koukal 8)

cosby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cosby »

Byl jsem se dívat na Vito Bus za 130.000,-Kč,250000km,koupen u Nás,1 majitel,obyč.2,3D,klasika bez výbavy,modrý,prošku rezne spodek dveří a vnitřek okolo úchytů sedadel,ale to prý je normál.Co vy na to?Dobrá cena,ne?

Karlik610

Příspěvek od Karlik610 »

s tim tachografem je to pravda
E30 320
E34 525 24V

cyberlights

Příspěvek od cyberlights »

Nejlepší dodavka je asi Renault Trafic nebo Opel Vivaro. Krasně se v něm jezdí ( jak v osobáku). Prostoru haba kuk! Vzhled excelentní. Cena za 2003 200000 Kč u opelu 280 000Kč

Verunka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verunka »

cosby píše:Hoši díky,nepotřebuji TD,preferu spíš D právě kvůli údržbě.Co jsem se ale díval na Tranďáky,dost byly porezlé.Ještě by mě zajímal názor na Transportéra
Přítel jezdí s Transportérem v práci. Má na tom najeto 645 tis. Na původním motoru a převodovce. Absolutně bez problému. Jenom to je trošku lenivé(1.9 TD) Ale jinak super vozidlo 8)
Live4Ride Syndicate FAN

:mavani: NISSAN ALMERA 1.4 :mavani:

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“