Dotaz na ojetiny (benzín, r.v. 98+)
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Re: Dotaz na ojetiny (benzín, r.v. 98+)
Chlapci díky moc všem, ovšem jsem fakt kus blbce a nedošlo mi, že bonusy mi poběží na mikře pořád - a s tímhle si v pojištění poradím - piště cokoli do 2.5 jinak po dnešním dopoledním projetí se v Brava jsem tak nějak na vážkách - nějak mi to auto uplně nesedí venitř...
Micra K11 CG10DE
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
http://www.sauto.cz/osobni/detail/opel/ ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false; zkus si projet toto
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Tak to si myslim, že když narazíš na Alfu Romeo 156 (166) 2,5 V6, tak budes nejspokojenější.
Levný jsou ještě Vectry 2,5 V6, ale ty tak zdaleka nejedou jako ta Alfa.
http://www.tipcar.cz/inzerat/alfa-romeo ... 10330.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Levný jsou ještě Vectry 2,5 V6, ale ty tak zdaleka nejedou jako ta Alfa.
http://www.tipcar.cz/inzerat/alfa-romeo ... 10330.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Naposledy upravil(a) TomasUL dne 11 pro 2012 13:08, celkem upraveno 1 x.
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
otázkou je jak na tom bude ta alfa motoricky ne každej tam leje oleje co má
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Právě, chce to pečlivě vybírat. Já měl V6 po jednom kamarádovi Italofilovi a nebyl problém.BIGPAPA píše:otázkou je jak na tom bude ta alfa motoricky ne každej tam leje oleje co má
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
ne každej je italofil koupí V6 kvuli zvuku a jezdí
Jsem sám zvědav jak to dopadne . co Fiat koncern 1.8 16v a ty jeho slavný variátory ? má někdo zkušenosti jak často odchází a jestli je problém, dkyž auto bylo provozovaný nějakou dobu s nefunkčním ?
Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
a co nejakyho drzaka ? http://auto.bazos.cz/inzerat/19762469/P ... 0--LPG.php" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sova
například jsme s kamaradem jeli za 15 tisíc pro Lagunu I 3.0 V6 24v Initiale Paris...
skutečných 130 tisíc km...plná palba..kuže, alpine audio...jede skvěle i skvěle vypadá
zainvestovat do prestavby E85 a je to hodně slušné a jak sem říkal ty 3.0 V6 PRV motory jsou proverené a neznčitelné...
takové AR s motory 2.5 V6 stojí ojete v podstatě dvojnásobek i víc a mimo aury cuore sportivo, čtyřlistku a italského šmrncu nenabízí nic navíc...
jeden z máola problému o kterých vím, je nákladná výměna svíček...
skutečných 130 tisíc km...plná palba..kuže, alpine audio...jede skvěle i skvěle vypadá
zainvestovat do prestavby E85 a je to hodně slušné a jak sem říkal ty 3.0 V6 PRV motory jsou proverené a neznčitelné...
takové AR s motory 2.5 V6 stojí ojete v podstatě dvojnásobek i víc a mimo aury cuore sportivo, čtyřlistku a italského šmrncu nenabízí nic navíc...
jeden z máola problému o kterých vím, je nákladná výměna svíček...
Naposledy upravil(a) Sova dne 11 pro 2012 16:04, celkem upraveno 2 x.
Cléon & Fonte
s tou to taky nebude krok vedleLukinho píše:a co nejakyho drzaka ? http://auto.bazos.cz/inzerat/19762469/P ... 0--LPG.php" onclick="window.open(this.href);return false;
To už může rovnou zkusit nějakyho accordaLukinho píše:a co nejakyho drzaka ? http://auto.bazos.cz/inzerat/19762469/P ... 0--LPG.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů - bejvávalo :/
Vždyť ty starý Nissany, Mazdy a Hondy hnijou jako prase.
Třeba stará Mazda 626 je skvělá, pohodlná...Ale prostě koroze to sežere.
Jinak s motorem 1,8 16V od Fiatu nešlápneš vedle.
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
- Sova
motor volvo 5 válec
http://auto.bazos.cz/inzerat/19219050/R ... S-1998.php
http://auto.bazos.cz/inzerat/19219050/R ... S-1998.php
Cléon & Fonte
Jak jsem říkal - LPG ne...
Starších japonců se nějak nebojím, ale je pravda, že ta koroze nic moc ...
Sovo chci auto, ne jachtu na kolech
ještě se mi objevila možnost koupit Lanciu Lybru s padlým variátorem za směšný peníze proto se ptám na 1.8 16v ....ale nějak nevím co čekat od lancie - i když vím, že v těch letech to už byl vícemíéně přeznačkovanej fiat (r.v 01)
Starších japonců se nějak nebojím, ale je pravda, že ta koroze nic moc ...
Sovo chci auto, ne jachtu na kolech
ještě se mi objevila možnost koupit Lanciu Lybru s padlým variátorem za směšný peníze proto se ptám na 1.8 16v ....ale nějak nevím co čekat od lancie - i když vím, že v těch letech to už byl vícemíéně přeznačkovanej fiat (r.v 01)
Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
Co čekat od Lancie? Velkou výbavu, spolehlivost, prostor a hlavně obrovské pohodlí
Jestli se ti u Lybry líbí předek tak jo. Lybra mi trošku připomíná Mareu.
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
Podle mě nejsou zadní lemy takova katastrofa jak si to myslíš ty. Vyvařit to problém není a za odměnu bude mít člověk motoricky spolehlivy autoTomasUL píše:Vždyť ty starý Nissany, Mazdy a Hondy hnijou jako prase.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
MartyCZe: Tady nejde jenom o lemy. Kámošovi rezly šíleně prahy, boční dveře i kufr. I když to opravil, tak to zase za rok vylezlo. A když se podíváš na většinu 626, vidíš, že to mají opravované. Primera bude, myslim, to stejný. Na spolehlivost a na pohodlí neříkám ani Ň.
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
Vím že to asi zavrhneš, ale co tak nějakou daciu co sežere ethanol, některé 1.6 to mají z výroby
- Sova
kdysi dááávno jsme měli 626 nevim co to byla za generace ale rok tak 87...
řekl bych že to hnilo ještě rychleji než starý renolty a fiaty v dobách svý největší "slávy"
tak vidím že to mazdě asi zustalo i v devadesátych letech
řekl bych že to hnilo ještě rychleji než starý renolty a fiaty v dobách svý největší "slávy"
tak vidím že to mazdě asi zustalo i v devadesátych letech
Cléon & Fonte
nemužu mluvit za ostatni japonce, ale když sem jezdil po carismách tak jediny mista kde to rezlo byly zadní lemy a s úplně tim samym sem se setkal u coltů (95+). Prahy byly sice zasrany od nečistot ale dveře a kufr sem v takovy hrůze neviděl (Inu na mazdy sem se nekoukal, jedině na 323f)TomasUL píše:MartyCZe: Tady nejde jenom o lemy. Kámošovi rezly šíleně prahy, boční dveře i kufr. I když to opravil, tak to zase za rok vylezlo. A když se podíváš na většinu 626, vidíš, že to mají opravované. Primera bude, myslim, to stejný. Na spolehlivost a na pohodlí neříkám ani Ň.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
V téhle cenové relaci se zásadně nekupuje podle značky ale podle stavu!
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
Jedna pěkná Mazda.
http://lzauto.cz/prodej-aut/autobazar/m ... -20i_3866/" onclick="window.open(this.href);return false;
V sobotu do toho bazaru jedu, tak kdybys chtěl, můžu se na ní podívat.
Jak říkám, když to bude kus bez rzi, tak je to skvělý auto za pár korun.
http://lzauto.cz/prodej-aut/autobazar/m ... -20i_3866/" onclick="window.open(this.href);return false;
V sobotu do toho bazaru jedu, tak kdybys chtěl, můžu se na ní podívat.
Jak říkám, když to bude kus bez rzi, tak je to skvělý auto za pár korun.
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
Tak bohužel nákup teď o cca měsíc až dva odkládám z důvodu komplikací po pracovním úrazu, uvidíme jak to semnou dopadne, abych nemusel řešit spíš automat
Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
narozdíl od alfy,..naprosto spolehluvý motory mají třeba ty 323 mazdy,taky časem reznou na lemech,ale trvá to dlouho.MartyCZe píše:Podle mě nejsou zadní lemy takova katastrofa jak si to myslíš ty. Vyvařit to problém není a za odměnu bude mít člověk motoricky spolehlivy autoTomasUL píše:Vždyť ty starý Nissany, Mazdy a Hondy hnijou jako prase.
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
jakmile variator zaklepe, mas razem naftaka, co umi tocit 7000. miluju ten pocit. .. zacal se mi projevovat kolem najezdu 100 000km, na funkci to nema vliv.Tead píše:Jsem sám zvědav jak to dopadne . co Fiat koncern 1.8 16v a ty jeho slavný variátory ? má někdo zkušenosti jak často odchází a jestli je problém, dkyž auto bylo provozovaný nějakou dobu s nefunkčním ?
.. a alfy jsou nejvetsi mrdky.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen)
Tak, že nakonec po pár jízdách z aut ze seznamů výše, finační náročnosti na udržbu a provoz atd...vyberu podle toho na jaký natrefím kusy mezi Peugeot 406 1.8/ Renault Laguna 1.6 16v/1.8 / Fiat Marea 1.6 16v, díky všem za rady ... zvolil jsem tyhle auta díky ceně a dostupnosti nd, relativní spolehlivosti a relativně nízkýma provozníma nákladama (ani s jedním z těch aut z celýho toho výběru bych parádu neudělal - je zbytečný řešit 2.5 V6 a podobný.. ) a především ... jsou ty auta velmi pohodlný pokud jsou v dobrým stavu.. což je tak nějak hlavní kriterium... sportovnost nepotřebuju... díky všem za názory.
Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P