Dotaz na ojetiny (benzín, r.v. 98+)
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Dotaz na ojetiny (benzín, r.v. 98+)
Vzhledem k tomu, že plánuju nejspíš ještě do konce roku koupit něco malinko větší než Micra (nejmenší co bych rád velikostně odpovídající 306 a maximálně 406), zajímali by mě vaše zkušenosti a případně rady s následujícími auty nebo případně jestli vás napadá alternativa.
Způsob použití auta: Využití jako auto na víkendový výlety, jízdy do německa apod. (předpokládaný využití město jen opravdu okrajově (jednou měsíčně odvézt mámu na nákup ) jinak okrsky + dálnice 50/50 s celkovým nájezdem tak cca na 5000 - 8000km ročně) - na lítání po městě a jako daily budu mít pořád modrou japonskou krabici.
Požadavky na auto: 5dv, r.v. alespoň 98, benzín max 1.8 - výkon takovej aby se s tím dalo jezdit na dálnici bez nutnosti plnýho plynu do jakýhokoliv stoupání (zvyklej na litr z micry.. ) , obstojná spotřeba na dlouhý trasy (pokud budu ve městě jezdit za 10 a mimo při klidnej jízdě se vlezu do 7, tak budu naprosto spokojen) z výbavy jen abs + klima + přední okna v elekrice, víc mi netrápí. Kufr abych se mi do něj vešli věci na dovču - liftback/sedan/hatchback(je to jedno) - kombi víceméně nehledám
Cena: nákupní na úrovni 20-30 s tím, že mi nedělá problém během do jara zainvestovat ještě jednou tolik (stejně povyměnuju co se mi zlíbí) a víceméně mám tu zkušenost, že i když si člověk připlatí za stejnej model v lepším stavu tak se mu tam vyserou stejný věci a korát si nadává proč za to dal tolik, když mohl koupit levnějš a vyměnil by to stejně .. mám kde dělat na autě, budu si na něm dělat sám a umím si sehnat díly za relativně levně na všechno
Auta mi zatím vychází následující:
Opel Vectra 1.6/1.8
Peugeot 406 1.8
Peugeot 306 1.6(málokterej je s klimou)
Renault Laguna 1.6 16V
Mitsubishi Carisma 1.8GDI (o autě nevím skoro nic..)
Fiat Marea 1.6
Alfa 156 (opravdu jsou na tom TS motory v tomhle autě tak špatně ?)
Fordy + VW/škoda nechci (averze z práce, nic osobního)
Máte zkušenosti s autama výše?
případně budu rád za jakejkoliv názor vhodnosti danej kategorie aut vzhledem k způsobu použití, nebo jakoukoliv alternativu.
Vím, že ty auta nejsou žádný pecky, a budou mít za 10-15let mraky nalítáno, ale nebojím se "postavit auto" od začátku a povyměňovat co se dá, aby bylo v dobrým stavu...(to je důvod proč nechci nic novější i když bych na to neměl problém našeřit - nechci řešit problémy s centrální elektronikou jako je třeba u Xsar a podobně)
Způsob použití auta: Využití jako auto na víkendový výlety, jízdy do německa apod. (předpokládaný využití město jen opravdu okrajově (jednou měsíčně odvézt mámu na nákup ) jinak okrsky + dálnice 50/50 s celkovým nájezdem tak cca na 5000 - 8000km ročně) - na lítání po městě a jako daily budu mít pořád modrou japonskou krabici.
Požadavky na auto: 5dv, r.v. alespoň 98, benzín max 1.8 - výkon takovej aby se s tím dalo jezdit na dálnici bez nutnosti plnýho plynu do jakýhokoliv stoupání (zvyklej na litr z micry.. ) , obstojná spotřeba na dlouhý trasy (pokud budu ve městě jezdit za 10 a mimo při klidnej jízdě se vlezu do 7, tak budu naprosto spokojen) z výbavy jen abs + klima + přední okna v elekrice, víc mi netrápí. Kufr abych se mi do něj vešli věci na dovču - liftback/sedan/hatchback(je to jedno) - kombi víceméně nehledám
Cena: nákupní na úrovni 20-30 s tím, že mi nedělá problém během do jara zainvestovat ještě jednou tolik (stejně povyměnuju co se mi zlíbí) a víceméně mám tu zkušenost, že i když si člověk připlatí za stejnej model v lepším stavu tak se mu tam vyserou stejný věci a korát si nadává proč za to dal tolik, když mohl koupit levnějš a vyměnil by to stejně .. mám kde dělat na autě, budu si na něm dělat sám a umím si sehnat díly za relativně levně na všechno
Auta mi zatím vychází následující:
Opel Vectra 1.6/1.8
Peugeot 406 1.8
Peugeot 306 1.6(málokterej je s klimou)
Renault Laguna 1.6 16V
Mitsubishi Carisma 1.8GDI (o autě nevím skoro nic..)
Fiat Marea 1.6
Alfa 156 (opravdu jsou na tom TS motory v tomhle autě tak špatně ?)
Fordy + VW/škoda nechci (averze z práce, nic osobního)
Máte zkušenosti s autama výše?
případně budu rád za jakejkoliv názor vhodnosti danej kategorie aut vzhledem k způsobu použití, nebo jakoukoliv alternativu.
Vím, že ty auta nejsou žádný pecky, a budou mít za 10-15let mraky nalítáno, ale nebojím se "postavit auto" od začátku a povyměňovat co se dá, aby bylo v dobrým stavu...(to je důvod proč nechci nic novější i když bych na to neměl problém našeřit - nechci řešit problémy s centrální elektronikou jako je třeba u Xsar a podobně)
Micra K11 CG10DE
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
Re: Dotaz na ojetiny (benzín, r.v. 98+)
Vectru 1,6 X16XEL pod rok 99 určitě neber chlastaj olej
1,8 se dá sehnat 85 nebo 92kW
a za tu co maš v plánech se dá sehnat už i FL model kde je lepší ochrana proti korozi a vylepšená ochrana při narazu na 4 hvězdy
http://www.sauto.cz/osobni/detail/opel/ ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;
1,8 se dá sehnat 85 nebo 92kW
a za tu co maš v plánech se dá sehnat už i FL model kde je lepší ochrana proti korozi a vylepšená ochrana při narazu na 4 hvězdy
http://www.sauto.cz/osobni/detail/opel/ ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Marea 1.6 v pohodě, nákupka za hubičku a levný díly. Když se o ní staráš, tak je bez problémů...
http://www.spz-help.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
zprostředkování činností na MHMP(převody vozidel,ukončení leasingu,technické prohlídky,povinné ručení,atp.)
zprostředkování činností na MHMP(převody vozidel,ukončení leasingu,technické prohlídky,povinné ručení,atp.)
A co tohle ? http://auto.bazos.cz/inzerat/19762469/P ... 0--LPG.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Pro všechny objem do 1.8 píšu z jednoduchýho důvodu - mám jen 23 měsíců bonusu, je mi 21 a bydlím v Plzni (tzn. nejrizikovější skupina), do 1850 si umím sehnat za relativně použitelný peníze, nad už je to pro mě neunosný zbytečně(chci pojistku na sebe, žádný flotily ani nic jinýho - chci si nasbírat bonusy jak to jen půjde)
MEX777 + BIGPAPA: díky za info
Lukinho: Primera byla více méně první auto o kterým jsem přemýšlel, ale díky tomu, že jedinej použitelnej motor je právě 2.0 je ze hry..(1.8 má neadekvátní spotřebu a není zrovna spolehlivý a 1.6 je jak šafránu)
+ LPG taky nechci (s přítelkyní jezdím do německa nakupovat a parkuju víceméně v garážích v obchoďácích - vím, že to nikdo moc neřeší, ale nechci to řešit, kdybych potkal někde nějakýho aktivistu ) + to je důvod pro benzín - německý Eko zony..potřebuju dostat zelenou plaketu...
MEX777 + BIGPAPA: díky za info
Lukinho: Primera byla více méně první auto o kterým jsem přemýšlel, ale díky tomu, že jedinej použitelnej motor je právě 2.0 je ze hry..(1.8 má neadekvátní spotřebu a není zrovna spolehlivý a 1.6 je jak šafránu)
+ LPG taky nechci (s přítelkyní jezdím do německa nakupovat a parkuju víceméně v garážích v obchoďácích - vím, že to nikdo moc neřeší, ale nechci to řešit, kdybych potkal někde nějakýho aktivistu ) + to je důvod pro benzín - německý Eko zony..potřebuju dostat zelenou plaketu...
Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
Carismu nekupuj za žadnych okolnosti s motorizaci 1.8GDI (92kw), je to motor určenej pro kvalitní benzín, který i tak u nás neseženeš a díky tomu se často vysiraj vstřiky.
Carisma je spolehlivy auto jen s motorem se zakladni 1.8GLi (ta ma tušim 85 kw) nebo se můžeš porozhlidnout taky po 1.6 (66kw) ta jezdila taky dobře, hlavní vyhodou Carismy je za malo peněz hodně muziky.
Carisma je spolehlivy auto jen s motorem se zakladni 1.8GLi (ta ma tušim 85 kw) nebo se můžeš porozhlidnout taky po 1.6 (66kw) ta jezdila taky dobře, hlavní vyhodou Carismy je za malo peněz hodně muziky.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů - bejvávalo :/
MArty: něco takovýho jsem potřeboval slyšet, Carisma je za směšný peníze hlavně v DE a proto se do toho výběru tak nějak připletla... máš s ní ještě nějaký konkretní zkušenosti ? - jak jí chutná - jestli má nějakou typickou vadu ?
Mex777: ještě mi teď napadlo, nemáš tušení jak je na tom Marea s korozí ? vím, že 156 hnije třeba na místech, kde není vidět a to celkem dost...
Mex777: ještě mi teď napadlo, nemáš tušení jak je na tom Marea s korozí ? vím, že 156 hnije třeba na místech, kde není vidět a to celkem dost...
Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud uvazujes o Peugeot, tak urcite navstiv peugeot-club.com/forum a dozvíš se hodně o modelech a jejich nejcastejsich neduhach a dostal by jsi i pomoc k vyberu
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Peugeot - Club mám víceméně projetej, 306 je taková nouzovka spíš kdyby se fakt nic jinýho nenašlo - jsou špatně vybavený, naprd zadní náprava, 406 máme v rodině, ale v naftě, vím že benzínový mají celkem apetit (díky velikosti auta) o odcházejících budíkách a nedržícím volnoběhu u 1.8 taky vím.....spíš mi šlo i o srovnání jeslti má někdo zkušenosti třeba s 406 a lagunou jak si ty auto proti sobě stojí a tak
nejde uplně o to, že si řeknu tak koupím tohle auto a jen po něm jdu, ale spíš získat co nejvíc informací od lidí který se kolem těch určitejch typů motají...a nějak si to sesumírovat - jak už jsem psal je mi jasný, že za ty peníze bude mít každý nějaký chyby a že mi bude stát nějaký peníze to dát do kupy, spíš se vyvarovat těm uplně průserům ( jako třeba info od bigpapy o tom žraní oleje nebo od martyho o 1.8gdi) jsem rád za jakejkoliv příspěvek k tématu, myslím, že díky cenám těhle nejsem jedinej kdo se mezi těmahle typama rozhoduje - mě osobně je prostě líto vyhodit třeba 70 za nákup auta, který bude stát před panelákem a u obchoďáků, když vím, že se dají sehnat za 30 stejně pohodlný a použitelný byť starší--
nejde uplně o to, že si řeknu tak koupím tohle auto a jen po něm jdu, ale spíš získat co nejvíc informací od lidí který se kolem těch určitejch typů motají...a nějak si to sesumírovat - jak už jsem psal je mi jasný, že za ty peníze bude mít každý nějaký chyby a že mi bude stát nějaký peníze to dát do kupy, spíš se vyvarovat těm uplně průserům ( jako třeba info od bigpapy o tom žraní oleje nebo od martyho o 1.8gdi) jsem rád za jakejkoliv příspěvek k tématu, myslím, že díky cenám těhle nejsem jedinej kdo se mezi těmahle typama rozhoduje - mě osobně je prostě líto vyhodit třeba 70 za nákup auta, který bude stát před panelákem a u obchoďáků, když vím, že se dají sehnat za 30 stejně pohodlný a použitelný byť starší--
Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
první laguny nebyly zrovna výkřik spolehlivosti
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Carismu jsem si původně chtěl koupit jako svoje první auto než se mi připletlo pod nohy zadarmo pověstny HTP (darovanemu koni na zuby nehled )
Do 30 tis se dá sehnat v pohodě pěkná, dražší ročníky (2002+, jsou tušim po-face) jsou u nás podle mě zbytečně drahy a krom novy 1.6 ktera měla 76 kw misto ty puvodní, tam není nic moc novyho. Hlavni vyhodou je taky vybava, kam jsem se přišel podívat tak tam sem viděl ve výbavě, servo, el přední okna, el zrcatka, radio a to sem opravdu podle mě narazil na sociální verzi, ostatní Carismy, měly většinou vše v el. a většinou i s klimou. Všichni mě narovali před naftovou verzí (hold tohle japoncům asi nikdy nepujde) a taky před 1.8 GDi, která sice jede hodně dobře a na svůj výkon žere pramálo, ale bohužel se to projevuje v ceně benzínu. Pokud ti někdo kdo ti bude chtít prodat GDi řekne že tankuje u babici levnej béňo a bez problemu jezdí tak kecá, lidi ktery věděj co nekvalitni benzín s timhle motorem děla se toho snaží zbavit levně a rychle.
Osobně jsem teda jel s 1.6 (66kw), spotřeba byla docela nízká (tušim kolem 7-8 litru, ale určitě by to šlo ještě níž). Jelo to pěkně nebylo to líný, dlouhý předjetí nebyl problém, zas nadruhou stranu tenhle motor neni vůbec dělanej na agresivní jízdu.
V 1.8 85Kw sem se bohužel nesvezl i když mi hodně lidí říká, že je to nejlepší verze tohohle auta.
Jinak při koupi klasika zadní lemy a hlavně doporučuju zkontrolovat podvozek (čepy apod.), většina lidí si totiž myslí že carisma bylo auto bez nutnosti servisu tak na to srali, takže doporučuju koukat jestli na tom bylo i to zakladní vyměneno.
Do 30 tis se dá sehnat v pohodě pěkná, dražší ročníky (2002+, jsou tušim po-face) jsou u nás podle mě zbytečně drahy a krom novy 1.6 ktera měla 76 kw misto ty puvodní, tam není nic moc novyho. Hlavni vyhodou je taky vybava, kam jsem se přišel podívat tak tam sem viděl ve výbavě, servo, el přední okna, el zrcatka, radio a to sem opravdu podle mě narazil na sociální verzi, ostatní Carismy, měly většinou vše v el. a většinou i s klimou. Všichni mě narovali před naftovou verzí (hold tohle japoncům asi nikdy nepujde) a taky před 1.8 GDi, která sice jede hodně dobře a na svůj výkon žere pramálo, ale bohužel se to projevuje v ceně benzínu. Pokud ti někdo kdo ti bude chtít prodat GDi řekne že tankuje u babici levnej béňo a bez problemu jezdí tak kecá, lidi ktery věděj co nekvalitni benzín s timhle motorem děla se toho snaží zbavit levně a rychle.
Osobně jsem teda jel s 1.6 (66kw), spotřeba byla docela nízká (tušim kolem 7-8 litru, ale určitě by to šlo ještě níž). Jelo to pěkně nebylo to líný, dlouhý předjetí nebyl problém, zas nadruhou stranu tenhle motor neni vůbec dělanej na agresivní jízdu.
V 1.8 85Kw sem se bohužel nesvezl i když mi hodně lidí říká, že je to nejlepší verze tohohle auta.
Jinak při koupi klasika zadní lemy a hlavně doporučuju zkontrolovat podvozek (čepy apod.), většina lidí si totiž myslí že carisma bylo auto bez nutnosti servisu tak na to srali, takže doporučuju koukat jestli na tom bylo i to zakladní vyměneno.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Marty: Ok, tak čepy a takový věci počítám, že asi povyměňuju u všeho , ale tak je mi jasný, že to něco vypoví o tom jak se majitel o auto staral - díky za vyčerpávají info.
Bigpapa: to slyším pořád - když projedu renault club tak jedničková laguna má hned po dvojkovej nejvyčerpávají kategorii technickej pomoci , ale nějak jsem nepřišel co konkretně se na ní sere, protože skoro každej topic tam je o něčem jiným - to se na tom autě sere fakt všechno ? to se mi nechce věřit...
Bigpapa: to slyším pořád - když projedu renault club tak jedničková laguna má hned po dvojkovej nejvyčerpávají kategorii technickej pomoci , ale nějak jsem nepřišel co konkretně se na ní sere, protože skoro každej topic tam je o něčem jiným - to se na tom autě sere fakt všechno ? to se mi nechce věřit...
Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
- Sova
první laguny právě byly a trhaly evropský rekordy prodejů...navíc se baví pouze o benzínu, takže nemám problém
dobře vybavené, pohodlné auta.
má se za to, že nejspolehlivější Laguna je 2.0 8v a 3.0 V6 24v
1.6 16v bude ok...nedoporučuje se 2.0 16v ...je
to volvo renault kočkopes...
píšu jen co vím...praktická zkušenost je pouze svezení v 3.0 V6 v plné náloži...příjemné svezení
namátkou co sem našel:
http://www.tipcars.com/renault-laguna/1 ... 08031.html
http://auto.bazos.cz/inzerat/19165306/R ... 16-16V.php
dobře vybavené, pohodlné auta.
má se za to, že nejspolehlivější Laguna je 2.0 8v a 3.0 V6 24v
1.6 16v bude ok...nedoporučuje se 2.0 16v ...je
to volvo renault kočkopes...
píšu jen co vím...praktická zkušenost je pouze svezení v 3.0 V6 v plné náloži...příjemné svezení
namátkou co sem našel:
http://www.tipcars.com/renault-laguna/1 ... 08031.html
http://auto.bazos.cz/inzerat/19165306/R ... 16-16V.php
Cléon & Fonte
Už když tu dávame odkazy přimo na auta tak bych klidně okoukal i toto
http://auto.bazos.cz/inzerat/20125878/Charisma-18i.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Jenom k videu, pán tam mluví o 1.8, ale je to 1.6 uznal chybku potom
http://auto.bazos.cz/inzerat/20125878/Charisma-18i.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Jenom k videu, pán tam mluví o 1.8, ale je to 1.6 uznal chybku potom
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
- Sova
A technické sekce fór a nadávání majitelů skrz závady a problémy bych bral s malou rezervou u jakéhokoli auta, motorizace i značky...
jelikož většina majitelů v Česku vždy koupí ojeté auto s pochybnou historii jak celého auta, tak údržby...
četnost závad take posuzovat podle toho, že Renault obecně dělá levný auta...spotřební styl jízdy a zacházení se díky tomu na autě podepíše víc než na dražší značce...
a stejně tak je Renault z druhé ruky zase levný...tudíž je větší pravděpodobnost že jej zase koupí člověk co například nemá na pravidelnou udržbu a nedopřeje auto co by měl...
jelikož většina majitelů v Česku vždy koupí ojeté auto s pochybnou historii jak celého auta, tak údržby...
četnost závad take posuzovat podle toho, že Renault obecně dělá levný auta...spotřební styl jízdy a zacházení se díky tomu na autě podepíše víc než na dražší značce...
a stejně tak je Renault z druhé ruky zase levný...tudíž je větší pravděpodobnost že jej zase koupí člověk co například nemá na pravidelnou udržbu a nedopřeje auto co by měl...
Cléon & Fonte
Sova: nemám nic proti renautům (to jen abys nemyslel že sem zaujatej) ,ale každej z myho okoli kdo měl lagunu,tak s ni měl problemy....především elektroinstalace - kamarádovi na služební laguně dokonce vyhořela kompletní kabeláž od motoru...
Müller Motorsport & Customs - Autoservis Prostějov
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
Místo Laguny bych bral Megana 1,6. Měl jsem ho 3 roky. Nesmrtelný auto.
Měl jsem verzi 1,6 66Kw. Za ty peníze, za který to seženeš, tak paráda. Motor je nenáročnej. Když narazíš na kus nepolíben rzí, tak budeš spokojenej. Akorát mi vadily "křesla" a takový klasický francouzský kolíbání - Vyřešeno většíma kolama a kratšíma pružinama.
Už i novější modely jsou za pár korun:
http://www.tipcar.cz/inzerat/renault-me ... 27402.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tipcar.cz/inzerat/renault-me ... 72783.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Měl jsem verzi 1,6 66Kw. Za ty peníze, za který to seženeš, tak paráda. Motor je nenáročnej. Když narazíš na kus nepolíben rzí, tak budeš spokojenej. Akorát mi vadily "křesla" a takový klasický francouzský kolíbání - Vyřešeno většíma kolama a kratšíma pružinama.
Už i novější modely jsou za pár korun:
http://www.tipcar.cz/inzerat/renault-me ... 27402.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tipcar.cz/inzerat/renault-me ... 72783.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Naposledy upravil(a) TomasUL dne 10 pro 2012 18:13, celkem upraveno 1 x.
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
- Sova
nevím o které generaci hovořišbeck píše:Sova: nemám nic proti renautům (to jen abys nemyslel že sem zaujatej) ,ale každej z myho okoli kdo měl lagunu,tak s ni měl problemy....především elektroinstalace - kamarádovi na služební laguně dokonce vyhořela kompletní kabeláž od motoru...
jinak je tu registrován člen fora mustang88...ten myslím má lagunu, tak možná že sem neco napíše
Cléon & Fonte
- Sova
jinak z tvého výběru se mi líbí nejvíce pežot 306...podle mě je to jeden z nejhezčích hatchbacků...
hodně se mi líbí edice Rolland Garros
hodně se mi líbí edice Rolland Garros
Cléon & Fonte
306 sedan, edice mistral, 2001 - poslední vyrobené kusy, 1.5 motor 100 koní, na motoru pracoval peugeot společně s porschem (strašně málo jich je), manuál klima, el. okna, výhřev. sedaček
Auto má najeto 100t km a jediný, co se měnilo je výfuk, brzdy a takový ty spotřební věci jako jsou čepy. Po rzi není ani stopa!
Za mě 306 rozhodně ano
Btw vím, že se bavíš o hatchbacku, jen dávám svou zkušenost
Auto má najeto 100t km a jediný, co se měnilo je výfuk, brzdy a takový ty spotřební věci jako jsou čepy. Po rzi není ani stopa!
Za mě 306 rozhodně ano
Btw vím, že se bavíš o hatchbacku, jen dávám svou zkušenost
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
306 je hezká, ale většinou opravdu výbavy nic moc, a hrozná koza na okrskách mi přijde (možná, že to je jen podvědomě, že vím, že tam ta torzka je )
Megane mi přijde fajn, ale bohužel doma bych s ním nepochodil z nelogickýho důvodu, takž,e bohužel se o něj nezajímám..
Jinak co ještě Fiat Brava ?? to auto mi vždycky přišlo takový nezajímavý, na druhou stranu jsem na něj neslyšel špatnýho slova..
Megane mi přijde fajn, ale bohužel doma bych s ním nepochodil z nelogickýho důvodu, takž,e bohužel se o něj nezajímám..
Jinak co ještě Fiat Brava ?? to auto mi vždycky přišlo takový nezajímavý, na druhou stranu jsem na něj neslyšel špatnýho slova..
Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
to je to samý co marea
Já jsem tupec mi nedošlo, že marea je brava sedan
Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
a bravo je 3v
- Sova
megane má taky torzku...
btw. Renault 5 Alpine Turbo má torzku i vpředu
btw. Renault 5 Alpine Turbo má torzku i vpředu
Cléon & Fonte
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
u me doma malem taky nepochodil megane combi z nelogickych duvodu moji manzelky - "to má useknutou prdel" ..... nicmene mam ho doma uz mesic, probehla nejaka zakladni udrzba a sem spoky....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
No chce to kouknout do kufru a trochu jsou náchylný na zadní lemy, ale je to kus od kusu.Tead píše:MArty: něco takovýho jsem potřeboval slyšet, Carisma je za směšný peníze hlavně v DE a proto se do toho výběru tak nějak připletla... máš s ní ještě nějaký konkretní zkušenosti ? - jak jí chutná - jestli má nějakou typickou vadu ?
http://www.spz-help.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sova
marea vypadá jak bezpohlavní chrchel...
to radši AR nebo tohle
http://auto.bazos.cz/inzerat/19184028/Lancia-Delta.php
strkali do toho i 1.8 VVT...což znám z Lybry
dobrej motor...
to radši AR nebo tohle
http://auto.bazos.cz/inzerat/19184028/Lancia-Delta.php
strkali do toho i 1.8 VVT...což znám z Lybry
dobrej motor...
Cléon & Fonte
Sova: ta co má místo klíčku kartu ale jiank R5ku doporučuju,super auto a nemusi to byt ani turbo
Müller Motorsport & Customs - Autoservis Prostějov
- Sova
jo tak to je dvojková...to je problémová generace...o tom žádnábeck píše:Sova: ta co má místo klíčku kartu ale jiank R5ku doporučuju,super auto a nemusi to byt ani turbo
Laguna I je spolehlivá
Cléon & Fonte