DOTAZ

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
TheKurd

DOTAZ

Příspěvek od TheKurd »

Zdravim vás.:)Jsem nováček a Uvažuji o zakoupení BMW 320D.(můj první vůz) Potřeboval bych poradit když mam rozpočet max kolem 70tis. jeslti se to vůbec vyplatí do toho jít.Když koukám na bazar je tam takových hodně a najeto nemaj moc.Kdyžtak poraďte jaký typ motoru a na co si dát pozor při koupi.Moje druhá možnost byla Audi A3 1.6,1.9 tdi :wink: .Díky za odpovědi

Rostack

Re: DOTAZ

Příspěvek od Rostack »

Na kilometry se vykašli, to jsou všechno ztočený mr*ky, Hlavně koukej na technickej stav. A A3 v 1.9 Neni špatná volba do začátku, ale nevim, jak je to se servisama. Ale motory jsou to dobrý
life's too short to drive slow

Vavris.cz

Příspěvek od Vavris.cz »

bmw 320d za 70 rozhodně ne... stará rotačka TDI v čemkoliv za danou cenu ano...
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

bmw je opicka co potrebuje hodne bananu... za tyhle love to bude pojizdna kasicka...

a3 tdi te prezije :D
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

TheKurd

Příspěvek od TheKurd »

Potom co jsem se dočítal tak opičku ne,nevedu plantáže:D..audina mě zaujala konkrétně 1.9 tdi 96kw s 6stupnovou převodovkou a ten rok je aspon nad 2. a výbava mi přišla taky lepší a do cenny bych se vešel:)

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

tak zase rozdíl mezi 320d a 1.9tdi na údržbu je asi konkrétně to samý - záleží na kusu, neni to všechno stejný, stejně tak jako nemusíš nasypat do bmw za rok nic, tak do tdička nasypeš 50 - a naopak, záleží na konkrétním kusu, nech si to pořádně zkontrolovat někým, kdo tomu rozumí..
...

Vavris.cz

Příspěvek od Vavris.cz »

Jord: pokud se nepletu, tak první generace 2.0d od BMW je docela průserový motor, narozdíl od rotaček TDI...

TheKurd - pokud jsi našel A3 96kw s rokem nad 2 do ceny 70 tkč, tak jsi měl buď hodně štěstí nebo to je vrána...
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

JORDE: to co stoji na 2.0d u bmw jen ta debilni remenice, ktera se sere, za stejny love mam cely TDI motor :D nastrojeny
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

TheKurd

Příspěvek od TheKurd »

Tak pravda je že na každym se ser* něco jinýho a platit se bude u všeho..snažim se,ale co nejvíc rozuměji.. nebo jsem přemýšlel nad dovozem z německa..prý je to tam levnější a v lepší výbavě.

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

jo, tak předface 100kw byl průser, o tom žádná :lol: FL už je o něčem jiným..
...

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

TheKurd píše:nebo jsem přemýšlel nad dovozem z německa..prý je to tam levnější a v lepší výbavě.
to už taky není tak úplně pravda. Navíc v tvém cenovém rozpětí se to ani nevyplati.
Najdi si nějakou A3 81kW, za ty prachy určitě seženeš a budeš spokojený 8)
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

Najezdil jsem se starou 2.0D v 3ce přes 110tis km za necelý 4 roky, rozmezí 200-310tis km, jediný co se posralo bylo čerpadlo.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

¨ten 81kw 1,9tdi je spolehlivej a hovno žere. Tak si kup nějaký vůz s ním. Jen netopí a klepe.. :D
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

LiberaleMiguel píše:
TheKurd píše:nebo jsem přemýšlel nad dovozem z německa..prý je to tam levnější a v lepší výbavě.
to už taky není tak úplně pravda. Navíc v tvém cenovém rozpětí se to ani nevyplati.
Najdi si nějakou A3 81kW, za ty prachy určitě seženeš a budeš spokojený 8)

Kdyz myslis. :lol: :lol:

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

rotačka končí na 81kW, 96kW už bude PDčko a to bude v týdle ceně pomalu mrtvola...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

A3 s tou 96Kw TDI PD, predpokladam ASZ, BLT asi tezko, tak to bude totalni hrob, radeji koupit peknou rotacku, i kdyz bude starsi, ale proste nejaky opecovavany kousek, hlavne nevybirat auto podle roku vyroby a poctu najetych kilometru, jinak dopadnes jako ti, kteri se podobnyma ceskyma kriteriama ridila a nedopadlo to dobre, soudni lide to priznali, tupci si to nepriznaji doted :lol:
Preju statnou ruku pri volbe a hlavne i pri volbe cloveka, co autum rozumi a poradi Ti pri koupi 8)
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

TheKurd

Příspěvek od TheKurd »

názory trochu pomohli,ikdyž má skoro každý jinej :D budu pečlivě vybírat a nechám si poradit od šéfa přece jenom se nato učim:)

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“