Dovoz-stari neomezeno

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Termik

Příspěvek od Termik »

Jináč co se týče EU tak ta u nás chce protlačit i TUV :idea:
BMW...V8...

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilegaltuner »

zajímalo by mně jestli půjde přihlásit auto které bylo dovezeno a tedy i procleno někdy v roce 96?
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i

zvooky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zvooky »

Fazeey píše:
zvooky píše:
chico píše:a jak poznám že to auto tady dostane papíry?? najdu někde seznam aut které mohu dovést? :oops:
zatim nikdo nic nevi co se bude moc prihlasit a co ne, zda to bude omezeny platnym TUV z Nemecka....jsem zvedavej na ten chaos co nastane za par dni až bude tahle "skvela" novela platna....
právě že nedávno sem čet že to bude omezený právě tim TUV z německa a pokud nieje tak je to standard do 8let...
Jestli to tak bude tak se u nas nic nezmeni, protože vetšina starsich aut co ma TUV jsou tam o dost dražší jak u nas...
BBS Motorsport

zvooky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zvooky »

Ilegaltuner píše:zajímalo by mně jestli půjde přihlásit auto které bylo dovezeno a tedy i procleno někdy v roce 96?
myslim si že ne, protože to spadalo do vyhlasek a norem v dobe dovozu.....
BBS Motorsport

fester
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fester »

Anděl píše:ODS vyhrála před 2dni a už je to tady. 8) :lol:
Už se nebude muset vymýšlet, jak přihlásit auto starší 8 let. Stejně kdo chtěl, tak ho přihlásil, akorát to stálo peníze navíc. :twisted:
Tohle nemá s ODS nic společnýho,je to ve vyhlášce,kterou schválila předešlá vláda.A moc bych se neradoval,když nebude na autě typovka tak fuck off,žádný dovoz.A kdo by taky chtěl dovážet takový vraky,stačí už co jich tu jezdí :( .Pomalu a jistě se tahle země stává smětištěm západní Evropy.To je fakt hnus :evil:
Mohlo to bejt horší!!!!!!!

mám auto

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

zvooky píše:
Fazeey píše:
zvooky píše: zatim nikdo nic nevi co se bude moc prihlasit a co ne, zda to bude omezeny platnym TUV z Nemecka....jsem zvedavej na ten chaos co nastane za par dni až bude tahle "skvela" novela platna....
právě že nedávno sem čet že to bude omezený právě tim TUV z německa a pokud nieje tak je to standard do 8let...
Jestli to tak bude tak se u nas nic nezmeni, protože vetšina starsich aut co ma TUV jsou tam o dost dražší jak u nas...
ono to tak stopro dopadne..
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

fester píše:
Už se nebude muset vymýšlet, jak přihlásit auto starší 8 let. Stejně kdo chtěl, tak ho přihlásil, akorát to stálo peníze navíc. :twisted:
Tohle nemá s ODS nic společnýho,je to ve vyhlášce,kterou schválila předešlá vláda.A moc bych se neradoval,když nebude na autě typovka tak fuck off,žádný dovoz.A kdo by taky chtěl dovážet takový vraky,stačí už co jich tu jezdí :( .Pomalu a jistě se tahle země stává smětištěm západní Evropy.To je fakt hnus :evil:
co to meles vole? v D si koupis treba typove starsi auto ale v 100 xkrat lepsim stavu nez u nas.Ja sem pouze rad ze to vyslo
Audi Coupe Quattro

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

fester píše:
NO a co že se stává smetištěm??? Kdyby se politici starali od stát a ne o to, co si nahrabou... tak by to tak daleko nikdy nedošlo... A řekni že ne...
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Termik

Příspěvek od Termik »

Tom_ píše:
fester píše:
co to meles vole? v D si koupis treba typove starsi auto ale v 100 xkrat lepsim stavu nez u nas.Ja sem pouze rad ze to vyslo
Jojo, přesně.... Tady seženeš z 80. let škůdku, tam nějakou V8 strojovnu s pětinásobným výkonem a lepším stavem..
BMW...V8...

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

fester píše:
Jo a teď tady nejezděj starý vraky jako třeba rezavý fáčka, rezavý škodovky apod. ?? Teď tady aspon nebudou jezdt takový popelnice co jezděj teď, já sem jedině rád že tendle zákon platí
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Dovoz-stari neomezeno

Příspěvek od Bordel »

Bulda píše:pohoda jenom uz je skoda ze mi to je na H
no ITR sis mohl, muzes a budes moct pritahnout :D
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

zvooky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zvooky »

Myslim si že je tahle diskuze stejne dost predčasna, až zveřejni určity podminky prihlašeni tehle aut tak pak se o tom da debatovat, zatim to jsou fakt jen dohady...ale jsem na to hodne zvedavej protože me to do ted živilo :D
BBS Motorsport

fester
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fester »

Tom_ píše:
fester píše:
Sám si vůl,vím moc dobře co v D koupíš,ale ať je to zachovalý jak chce pořád to bude starý.A zachovalý ty auta sou jen z toho důvodu,že němci nic nespravujou a všechno de přes servis.Až si tady lidi začnou víc vážit všeho,tak to bude taky vypadat jinak.
Mohlo to bejt horší!!!!!!!

mám auto

zvooky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zvooky »

btw. kdo z vas co tady je tak vševedoucich jak to tam s autama vypada tam už byl a videl jak to tam doopravdy je??
BBS Motorsport

Petr_S13
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr_S13 »

no já sem tam pár let žil a kdyby někdo viděl jak tam turci bastlijou auta tak by se divil :lol:

zvooky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zvooky »

Petr_S13 píše:no já sem tam pár let žil a kdyby někdo viděl jak tam turci bastlijou auta tak by se divil :lol:
8)
BBS Motorsport

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

a autorizovany servisy prej stejny trubky jako u nás..
Naposledy upravil(a) Fazeey dne 06 čer 2006 23:43, celkem upraveno 1 x.
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

bob ash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob ash »

Já to rozhodně vítám - nejde mi to totiž ani tak o to, že bych to zvenku dovez levnějc ale spíš o to, že je tam prostě větší výběr a daj se tam sehnat i věci, který tady prostě nejsou ..
Speed kills. Drive Ford and live forever.

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

bob ash píše:Já to rozhodně vítám - nejde mi to totiž ani tak o to, že bych to zvenku dovez levnějc ale spíš o to, že je tam prostě větší výběr a daj se tam sehnat i věci, který tady prostě nejsou ..
presne jde o to ze spoustu aut u nas proste nesezenes, pac tu nejsou vubec, nebo treba ve dvou exemplarich...

BTW: auto starsi 8 let slodovizt i dotedka, pokud melo evropskou homologaci... a tu ma myslim vetsina evropskejch aut od roku cca 93... jesi kecam nesmysle tak me nekdo opravte..
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od habitat3 »

Hugo Boss píše:je to jedno, ale myslím si že za to ODS vůbec nemůže, bylo to kritéria EU jak vím...
jinak se asi budou moct dotáhnout nějaký libovky na který se tady těžce schánějí doklady tak to vidím jako jediný plus... 8)
jj ty mi mluvis z duse...ja bych si privezl nejaky pekny auticko,ale mit tak penize...

http://www.mobile.de/SID9aDCNl9EyGqeZE6 ... 1211354164&

http://www.mobile.de/SIDeLluCWa4qBNDydk ... 1208641809&

http://www.mobile.de/SID7gcSQh0H7OM7Muq ... 1207495178&

http://www.mobile.de/SIDcrKOd4Pk3xZl5b3 ... 1211271143&

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Termik píše:
Tom_ píše:
fester píše: Tohle nemá s ODS nic společnýho,je to ve vyhlášce,kterou schválila předešlá vláda.A moc bych se neradoval,když nebude na autě typovka tak fuck off,žádný dovoz.A kdo by taky chtěl dovážet takový vraky,stačí už co jich tu jezdí :( .Pomalu a jistě se tahle země stává smětištěm západní Evropy.To je fakt hnus :evil:
Jojo, přesně.... Tady seženeš z 80. let škůdku, tam nějakou V8 strojovnu s pětinásobným výkonem a lepším stavem..
ale pořád je to mrdka stará :lol:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

bob ash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob ash »

NeviM píše: presne jde o to ze spoustu aut u nas proste nesezenes, pac tu nejsou vubec, nebo treba ve dvou exemplarich...

BTW: auto starsi 8 let slodovizt i dotedka, pokud melo evropskou homologaci... a tu ma myslim vetsina evropskejch aut od roku cca 93... jesi kecam nesmysle tak me nekdo opravte..
To je sice hezký, ale i tak bylo dost aut, který jí neměly a ještě víc těch, co byly starší než 93 ale zase moc nový na veterány (<82).

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

buď zvooky nebo fazzey už to tady psali 8) stačí jenom číst :)
Podstatnou novinkou změny pravidel úpravy dovozu ojetých automobilů v zákoně je především ta skutečnost, že musí jít o vozidlo, které je zapsáno v registru vozidel jiného členského státu Evropské unie, vybavené osvědčením o registraci a technickým průkazem garantujícími podle evropských předpisů jeho technickou, ekologickou a další předepsanou způsobilost. Teprve na základě doložení těchto náležitostí lze vozidlo zaregistrovat v registru vozidel v České republice a udělené osvědčení o registraci a technický průkaz vozidla vrátit příslušnému státu EU. To znamená, že se touto změnou žádným způsobem neotvírá prostor pro nějaké nekontrolované zahlcení silničního provozu v České republice vozidly, která nesplňují Evropským společenstvím obecně uznávané a požadované technické podmínky provozu vozidel a podmínky bezpečnosti provozu vozidel na pozemních komunikacích. Ministerstvo dopravy se z tohoto důvodu nedomnívá, že tato změna pravidel bude mít zásadní vliv na český trh s ojetými vozidly, neboť tento trh je v současné době relativně nasycen.
stejně Vám ale dost aut berou i Poláci, protože u nich to bylo snad až do nedávný doby, možná ještě i je, totál neomezený :wink: tušim....ale zas je možnost, že si třeba důchodci místo Feldy koupěj radši Corsu v pěkným stavu :wink: :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

zvooky píše:nevitam...
proč?
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

chico píše:a jak poznám že to auto tady dostane papíry?? najdu někde seznam aut které mohu dovést? :oops:
Musí to být auto homologované v EU a musí mít platnou technickou v té zemi, ze které to vezeš
zatím ještě žiju...

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

fester píše:A kdo by taky chtěl dovážet takový vraky,stačí už co jich tu jezdí :( .Pomalu a jistě se tahle země stává smětištěm západní Evropy.To je fakt hnus :evil:
Sorry fester, ale dovolím si nesouhlasit. Do 30 tisíc máš možnost koupit si tady slušný fáčko. Koukni se na mobile.de a najdeš tam auta, který vyjdou na míň peněz a jsou mladší než to zmiňovaný fako.
Ať žije smetiště, že?
zatím ještě žiju...

zvooky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zvooky »

To je vse hezky co tady píšete, ale už jsem to tu psal jednou, jestliže bude podminka pro prihlaseni aby auto melo TUV, tak se rozlučte s vyhodnyma cenama, když uvedu priklad, tak treba Golf II s TUV stoji v Nemecku kolem 1000 EU, kde mate dovoz, kde mate prihlašeni auta...a to mluvim o naprosto obyčejnym seriovym golfu.....
BBS Motorsport

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

zvooky píše:To je vse hezky co tady píšete, ale už jsem to tu psal jednou, jestliže bude podminka pro prihlaseni aby auto melo TUV, tak se rozlučte s vyhodnyma cenama, když uvedu priklad, tak treba Golf II s TUV stoji v Nemecku kolem 1000 EU, kde mate dovoz, kde mate prihlašeni auta...a to mluvim o naprosto obyčejnym seriovym golfu.....
TUV je technická? Auta s technickou tam mám kolem 700 a to se mi zdá v lepším stavu než to co seženu tady.

Jinak jsem koukal na auta kolem 2000 euro
zatím ještě žiju...

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

toitoi píše:
Termik píše:
Tom_ píše:co to meles vole? v D si koupis treba typove starsi auto ale v 100 xkrat lepsim stavu nez u nas.Ja sem pouze rad ze to vyslo
ale pořád je to mrdka stará :lol:
ale ta mrdka pojede hafo krat lip jak tvoje hajzlauto :lol: :lol: :lol:
Audi Coupe Quattro

zvooky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zvooky »

Eiffel píše:
zvooky píše:To je vse hezky co tady píšete, ale už jsem to tu psal jednou, jestliže bude podminka pro prihlaseni aby auto melo TUV, tak se rozlučte s vyhodnyma cenama, když uvedu priklad, tak treba Golf II s TUV stoji v Nemecku kolem 1000 EU, kde mate dovoz, kde mate prihlašeni auta...a to mluvim o naprosto obyčejnym seriovym golfu.....
TUV je technická? Auta s technickou tam mám kolem 700 a to se mi zdá v lepším stavu než to co seženu tady.

Jinak jsem koukal na auta kolem 2000 euro
:?: ty jsi nekdy v tom Nemecku byl?
BBS Motorsport

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“