Dovoz-stari neomezeno
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Jestli to tak bude tak se u nas nic nezmeni, protože vetšina starsich aut co ma TUV jsou tam o dost dražší jak u nas...Fazeey píše:právě že nedávno sem čet že to bude omezený právě tim TUV z německa a pokud nieje tak je to standard do 8let...zvooky píše:zatim nikdo nic nevi co se bude moc prihlasit a co ne, zda to bude omezeny platnym TUV z Nemecka....jsem zvedavej na ten chaos co nastane za par dni až bude tahle "skvela" novela platna....chico píše:a jak poznám že to auto tady dostane papíry?? najdu někde seznam aut které mohu dovést?
BBS Motorsport
Tohle nemá s ODS nic společnýho,je to ve vyhlášce,kterou schválila předešlá vláda.A moc bych se neradoval,když nebude na autě typovka tak fuck off,žádný dovoz.A kdo by taky chtěl dovážet takový vraky,stačí už co jich tu jezdíAnděl píše:ODS vyhrála před 2dni a už je to tady.![]()
![]()
Už se nebude muset vymýšlet, jak přihlásit auto starší 8 let. Stejně kdo chtěl, tak ho přihlásil, akorát to stálo peníze navíc.

Mohlo to bejt horší!!!!!!!
mám auto
mám auto
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
ono to tak stopro dopadne..zvooky píše:Jestli to tak bude tak se u nas nic nezmeni, protože vetšina starsich aut co ma TUV jsou tam o dost dražší jak u nas...Fazeey píše:právě že nedávno sem čet že to bude omezený právě tim TUV z německa a pokud nieje tak je to standard do 8let...zvooky píše: zatim nikdo nic nevi co se bude moc prihlasit a co ne, zda to bude omezeny platnym TUV z Nemecka....jsem zvedavej na ten chaos co nastane za par dni až bude tahle "skvela" novela platna....
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
co to meles vole? v D si koupis treba typove starsi auto ale v 100 xkrat lepsim stavu nez u nas.Ja sem pouze rad ze to vyslofester píše:Tohle nemá s ODS nic společnýho,je to ve vyhlášce,kterou schválila předešlá vláda.A moc bych se neradoval,když nebude na autě typovka tak fuck off,žádný dovoz.A kdo by taky chtěl dovážet takový vraky,stačí už co jich tu jezdíAnděl píše:ODS vyhrála před 2dni a už je to tady.![]()
![]()
Už se nebude muset vymýšlet, jak přihlásit auto starší 8 let. Stejně kdo chtěl, tak ho přihlásil, akorát to stálo peníze navíc..Pomalu a jistě se tahle země stává smětištěm západní Evropy.To je fakt hnus
Audi Coupe Quattro
- F.l.a.n.e.l.
NO a co že se stává smetištěm??? Kdyby se politici starali od stát a ne o to, co si nahrabou... tak by to tak daleko nikdy nedošlo... A řekni že ne...fester píše:Tohle nemá s ODS nic společnýho,je to ve vyhlášce,kterou schválila předešlá vláda.A moc bych se neradoval,když nebude na autě typovka tak fuck off,žádný dovoz.A kdo by taky chtěl dovážet takový vraky,stačí už co jich tu jezdíAnděl píše:ODS vyhrála před 2dni a už je to tady.![]()
![]()
Už se nebude muset vymýšlet, jak přihlásit auto starší 8 let. Stejně kdo chtěl, tak ho přihlásil, akorát to stálo peníze navíc..Pomalu a jistě se tahle země stává smětištěm západní Evropy.To je fakt hnus
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Jojo, přesně.... Tady seženeš z 80. let škůdku, tam nějakou V8 strojovnu s pětinásobným výkonem a lepším stavem..Tom_ píše:co to meles vole? v D si koupis treba typove starsi auto ale v 100 xkrat lepsim stavu nez u nas.Ja sem pouze rad ze to vyslofester píše:Tohle nemá s ODS nic společnýho,je to ve vyhlášce,kterou schválila předešlá vláda.A moc bych se neradoval,když nebude na autě typovka tak fuck off,žádný dovoz.A kdo by taky chtěl dovážet takový vraky,stačí už co jich tu jezdíAnděl píše:ODS vyhrála před 2dni a už je to tady.![]()
![]()
BMW...V8...
Jo a teď tady nejezděj starý vraky jako třeba rezavý fáčka, rezavý škodovky apod. ?? Teď tady aspon nebudou jezdt takový popelnice co jezděj teď, já sem jedině rád že tendle zákon platífester píše:Tohle nemá s ODS nic společnýho,je to ve vyhlášce,kterou schválila předešlá vláda.A moc bych se neradoval,když nebude na autě typovka tak fuck off,žádný dovoz.A kdo by taky chtěl dovážet takový vraky,stačí už co jich tu jezdíAnděl píše:ODS vyhrála před 2dni a už je to tady.![]()
![]()
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dovoz-stari neomezeno
no ITR sis mohl, muzes a budes moct pritahnoutBulda píše:pohoda jenom uz je skoda ze mi to je na H

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Myslim si že je tahle diskuze stejne dost predčasna, až zveřejni určity podminky prihlašeni tehle aut tak pak se o tom da debatovat, zatim to jsou fakt jen dohady...ale jsem na to hodne zvedavej protože me to do ted živilo 

BBS Motorsport
Sám si vůl,vím moc dobře co v D koupíš,ale ať je to zachovalý jak chce pořád to bude starý.A zachovalý ty auta sou jen z toho důvodu,že němci nic nespravujou a všechno de přes servis.Až si tady lidi začnou víc vážit všeho,tak to bude taky vypadat jinak.Tom_ píše:co to meles vole? v D si koupis treba typove starsi auto ale v 100 xkrat lepsim stavu nez u nas.Ja sem pouze rad ze to vyslofester píše:Tohle nemá s ODS nic společnýho,je to ve vyhlášce,kterou schválila předešlá vláda.A moc bych se neradoval,když nebude na autě typovka tak fuck off,žádný dovoz.A kdo by taky chtěl dovážet takový vraky,stačí už co jich tu jezdíAnděl píše:ODS vyhrála před 2dni a už je to tady.![]()
![]()
Mohlo to bejt horší!!!!!!!
mám auto
mám auto
btw. kdo z vas co tady je tak vševedoucich jak to tam s autama vypada tam už byl a videl jak to tam doopravdy je??
BBS Motorsport
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
a autorizovany servisy prej stejny trubky jako u nás..
Naposledy upravil(a) Fazeey dne 06 čer 2006 23:43, celkem upraveno 1 x.
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Já to rozhodně vítám - nejde mi to totiž ani tak o to, že bych to zvenku dovez levnějc ale spíš o to, že je tam prostě větší výběr a daj se tam sehnat i věci, který tady prostě nejsou ..
Speed kills. Drive Ford and live forever.
presne jde o to ze spoustu aut u nas proste nesezenes, pac tu nejsou vubec, nebo treba ve dvou exemplarich...bob ash píše:Já to rozhodně vítám - nejde mi to totiž ani tak o to, že bych to zvenku dovez levnějc ale spíš o to, že je tam prostě větší výběr a daj se tam sehnat i věci, který tady prostě nejsou ..
BTW: auto starsi 8 let slodovizt i dotedka, pokud melo evropskou homologaci... a tu ma myslim vetsina evropskejch aut od roku cca 93... jesi kecam nesmysle tak me nekdo opravte..
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj ty mi mluvis z duse...ja bych si privezl nejaky pekny auticko,ale mit tak penize...Hugo Boss píše:je to jedno, ale myslím si že za to ODS vůbec nemůže, bylo to kritéria EU jak vím...
jinak se asi budou moct dotáhnout nějaký libovky na který se tady těžce schánějí doklady tak to vidím jako jediný plus...
http://www.mobile.de/SID9aDCNl9EyGqeZE6 ... 1211354164&
http://www.mobile.de/SIDeLluCWa4qBNDydk ... 1208641809&
http://www.mobile.de/SID7gcSQh0H7OM7Muq ... 1207495178&
http://www.mobile.de/SIDcrKOd4Pk3xZl5b3 ... 1211271143&
ale pořád je to mrdka staráTermik píše:Jojo, přesně.... Tady seženeš z 80. let škůdku, tam nějakou V8 strojovnu s pětinásobným výkonem a lepším stavem..Tom_ píše:co to meles vole? v D si koupis treba typove starsi auto ale v 100 xkrat lepsim stavu nez u nas.Ja sem pouze rad ze to vyslofester píše: Tohle nemá s ODS nic společnýho,je to ve vyhlášce,kterou schválila předešlá vláda.A moc bych se neradoval,když nebude na autě typovka tak fuck off,žádný dovoz.A kdo by taky chtěl dovážet takový vraky,stačí už co jich tu jezdí.Pomalu a jistě se tahle země stává smětištěm západní Evropy.To je fakt hnus

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
To je sice hezký, ale i tak bylo dost aut, který jí neměly a ještě víc těch, co byly starší než 93 ale zase moc nový na veterány (<82).NeviM píše: presne jde o to ze spoustu aut u nas proste nesezenes, pac tu nejsou vubec, nebo treba ve dvou exemplarich...
BTW: auto starsi 8 let slodovizt i dotedka, pokud melo evropskou homologaci... a tu ma myslim vetsina evropskejch aut od roku cca 93... jesi kecam nesmysle tak me nekdo opravte..
buď zvooky nebo fazzey už to tady psali
stačí jenom číst
tušim....ale zas je možnost, že si třeba důchodci místo Feldy koupěj radši Corsu v pěkným stavu

stejně Vám ale dost aut berou i Poláci, protože u nich to bylo snad až do nedávný doby, možná ještě i je, totál neomezenýPodstatnou novinkou změny pravidel úpravy dovozu ojetých automobilů v zákoně je především ta skutečnost, že musí jít o vozidlo, které je zapsáno v registru vozidel jiného členského státu Evropské unie, vybavené osvědčením o registraci a technickým průkazem garantujícími podle evropských předpisů jeho technickou, ekologickou a další předepsanou způsobilost. Teprve na základě doložení těchto náležitostí lze vozidlo zaregistrovat v registru vozidel v České republice a udělené osvědčení o registraci a technický průkaz vozidla vrátit příslušnému státu EU. To znamená, že se touto změnou žádným způsobem neotvírá prostor pro nějaké nekontrolované zahlcení silničního provozu v České republice vozidly, která nesplňují Evropským společenstvím obecně uznávané a požadované technické podmínky provozu vozidel a podmínky bezpečnosti provozu vozidel na pozemních komunikacích. Ministerstvo dopravy se z tohoto důvodu nedomnívá, že tato změna pravidel bude mít zásadní vliv na český trh s ojetými vozidly, neboť tento trh je v současné době relativně nasycen.

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Sorry fester, ale dovolím si nesouhlasit. Do 30 tisíc máš možnost koupit si tady slušný fáčko. Koukni se na mobile.de a najdeš tam auta, který vyjdou na míň peněz a jsou mladší než to zmiňovaný fako.fester píše:A kdo by taky chtěl dovážet takový vraky,stačí už co jich tu jezdí.Pomalu a jistě se tahle země stává smětištěm západní Evropy.To je fakt hnus
Ať žije smetiště, že?
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
To je vse hezky co tady píšete, ale už jsem to tu psal jednou, jestliže bude podminka pro prihlaseni aby auto melo TUV, tak se rozlučte s vyhodnyma cenama, když uvedu priklad, tak treba Golf II s TUV stoji v Nemecku kolem 1000 EU, kde mate dovoz, kde mate prihlašeni auta...a to mluvim o naprosto obyčejnym seriovym golfu.....
BBS Motorsport
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
TUV je technická? Auta s technickou tam mám kolem 700 a to se mi zdá v lepším stavu než to co seženu tady.zvooky píše:To je vse hezky co tady píšete, ale už jsem to tu psal jednou, jestliže bude podminka pro prihlaseni aby auto melo TUV, tak se rozlučte s vyhodnyma cenama, když uvedu priklad, tak treba Golf II s TUV stoji v Nemecku kolem 1000 EU, kde mate dovoz, kde mate prihlašeni auta...a to mluvim o naprosto obyčejnym seriovym golfu.....
Jinak jsem koukal na auta kolem 2000 euro
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ale ta mrdka pojede hafo krat lip jak tvoje hajzlautotoitoi píše:ale pořád je to mrdka staráTermik píše:Jojo, přesně.... Tady seženeš z 80. let škůdku, tam nějakou V8 strojovnu s pětinásobným výkonem a lepším stavem..Tom_ píše:co to meles vole? v D si koupis treba typove starsi auto ale v 100 xkrat lepsim stavu nez u nas.Ja sem pouze rad ze to vyslo

Audi Coupe Quattro
Eiffel píše:TUV je technická? Auta s technickou tam mám kolem 700 a to se mi zdá v lepším stavu než to co seženu tady.zvooky píše:To je vse hezky co tady píšete, ale už jsem to tu psal jednou, jestliže bude podminka pro prihlaseni aby auto melo TUV, tak se rozlučte s vyhodnyma cenama, když uvedu priklad, tak treba Golf II s TUV stoji v Nemecku kolem 1000 EU, kde mate dovoz, kde mate prihlašeni auta...a to mluvim o naprosto obyčejnym seriovym golfu.....
Jinak jsem koukal na auta kolem 2000 euro

BBS Motorsport