Dal bych na to liťáky, poslal k zemi - asi nejlepší volba co s Felicií udělat

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
to preto ze "lidi na tuning foru" predevsim upravuju motory, menia brzdy, podvozky,Tommy95 píše:a to me radi lidi na tuning fórunashle seru na ty kecy\
Crocku já nevím no, jsem starší jak ty a neřekl bych že bych mohl o sobě tvrdit že mám už nějaké životní zkušenosti. Druhá věc je ta, když si vzpomenu na tvé videa s tigrou, a vůbec tigru samotnou, řekl bych, že by si tu moc moralizovat nemělcrocjirka píše:az dorostes z puberty uvedomis si, ze to co ti tu radime, tak ma nejaky smysl a jsou to nejake zivotni zkusenosti... je to asi stejne, jako kdyz prijdes za starsim brachou a zeptas se na nakou fintu na holky... jestli me chapes..
Proto sis koupil Seata jo ?crocjirka píše:az dorostes z puberty uvedomis si, ze to co ti tu radime, tak ma nejaky smysl a jsou to nejake zivotni zkusenosti... je to asi stejne, jako kdyz prijdes za starsim brachou a zeptas se na nakou fintu na holky... jestli me chapes..
tholis píše:Crocku já nevím no, jsem starší jak ty a neřekl bych že bych mohl o sobě tvrdit že mám už nějaké životní zkušenosti. Druhá věc je ta, když si vzpomenu na tvé videa s tigrou, a vůbec tigru samotnou, řekl bych, že by si tu moc moralizovat nemělcrocjirka píše:az dorostes z puberty uvedomis si, ze to co ti tu radime, tak ma nejaky smysl a jsou to nejake zivotni zkusenosti... je to asi stejne, jako kdyz prijdes za starsim brachou a zeptas se na nakou fintu na holky... jestli me chapes..A to není nic proti sobě, jen si tím dost ubližuješ, poslední dobou sleduju, že tě tu pár lidí už moc nemusí
edit: ladím gramatiku