Ford Smax

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Ford Smax

Příspěvek od Fáboš »

někdo konkrétní zkušenosti s timhle autem?? 103kw nafta? Díky.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

SubTera

Re: Ford Smax

Příspěvek od SubTera »

Svagrova ma. Kupovanej pred trema lety za vic nez peknou cenu (kupuji auta na jednom miste), ale bohuzel za to je holatko (poklice, latka, zadny extras). Kupodivu narozdil od Fiesty absolutne bez poruch, najeto 90tkm, dokonce si od ni 2x nechal libit par set metru i benzin :lol:
moje osobni pocity jsou: na tak velky auto spickovej zatah, tichy motor, pro me dost nejisty rizeni (ale nemam zkusenosti s MPV, asi je to normalni) a neintuitivni fordacky ovladani, vadila mi rucni brzda (resp. to provedeni), u konkretniho kusu i vybava, byt za peknou cenu, ale jsem zvykly na vic hyckani, celkem levny a dostupny bezny servis
Svagra bratr ma C-Maxe a ten me oslovil mnohem vic, 1.6 TDCi, jde ale z domu (velikost) a k velky spokojenosti brachy kupuje S-maxe.

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

Díky za zkušenost :wink:

někdo další např k motoru 2.0 nafta 103kw???
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Dneska jsem s S-Maxem prisel po delsi dobe do styku na prani svagra (ty ho vlastne muzes potkavat, kdyz bydli kousek od vas).
Zacal unikat tlak z pneumatik, nekolikrat tydne nelze nastartovat bez ohledu na pocasi, ztrata vykonu pri jizde. Tak jsem to napichnul hobby diag, ale z logu moc chytrej nejsem - P0490. Najeto ma 100tkm, nikoliv 90tkm, jak jsem uvadel. Spokojenost pry uz davno pominula, spis prevlada chut to pustit ze skaly 8)
Přílohy
2013-01-20-784.jpg
2013-01-20-782.jpg

walish

Příspěvek od walish »

SubTera: P0490 je myslím problém s EGR - vyčistit nebo dát nový.

venca

Příspěvek od venca »

neni to náhodou chyba EGRu?

edit: pozdě :D
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Já mám zkušenost se 100kW TDCI, což je vlastně HDI od Peugeotu a co se týče motoru, nic negativního na to říct nemůžu, kurevskej zátah oproti TDI od koncernu a vcelku i točivej. 103kW TDCI je Volvo motor, tam zkušenost nemám, ale nemyslím si, že by byl nějak extra sravej, 2 známí toho S-maxe mají a jsou spokojení, oba najeto do 200tkm.. Já bych se toho S-maxe nebál, měl jsem možnost si ho vyzkoušet a mít na to kačky, tak si ho klidně pořídím ;)
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

SubTera

Příspěvek od SubTera »

To me napadlo taky, EGR uz byl cistenej nekdy pred posledni garanckou (i po zaruce jezdi do Forda), ale nechovalo se to takhle a nesvitila kontrolka, asi pocatecni stav. No nic, ted stejne bude pohlidka, tak se to nahlasi a nebudeme zasirat netechnicky tema, sem to nepatri.

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“