Jaký auto do 140 000kč
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Re: Jaký auto do 140 000kč
limuzina f kombiku neni limuzina
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
ok, v tom případě moje chyba pletu si pojmy s dojmy, nicméně teď už je všem jasné co asi chci
(ted me tady poflusou)
normalne bych se nebal tohodle v benzinu : http://www.tipcar.cz/inzerat/renault-es ... 86173.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nebo pak mondeo MkIII
normalne bych se nebal tohodle v benzinu : http://www.tipcar.cz/inzerat/renault-es ... 86173.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nebo pak mondeo MkIII
tyve Dejve, ty vždycky střelíš nějakou bombu jestli nemá vlkodava, tak je MPV zbytečně velký ne?
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
pohyb převážně město, relativně malý nájezd, prioritou zejména komfort, já nevím jak vám, ale mi z toho jasně vychází Citroen C5 2.0, který narozdíl od všech těch SUV a A6 bdue skutečně POHODLNÝ. Nehledě na to, že do 140 půjde sehnat relativně mladý kus.
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
mno...asi se tim nejdriv svez...
mpv strilim zamerne kuli provozu ve meste,casty nastupovani vystupovani je milionkrat pohodlnejsi. Oproti soukani se do brichoplazky...
mpv strilim zamerne kuli provozu ve meste,casty nastupovani vystupovani je milionkrat pohodlnejsi. Oproti soukani se do brichoplazky...
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem říkal, chce to nějakého střelce a je to tady
No hele nechci nekoho urazet nebo delat nejake domnenky, ale to si velky autem neco kompenzujes nebo jen, ze se Ti to libi, ale chapu, ze objektivni odpovedi se asi nedockam
Jestli vozis psa a nechces ho do interieru, tak pak "limuzina" v tvem podani asi nepripada v uvahu, nebo byla zamyslena nad masirku pred zakladku nebo obchodni centrum? OT promin, ale fakt mi to nedalo Limuzina v pravem slova smyslu (neboli saloon/sedan), kdyz nevezmeme provedeni karoserie, kterou je treba Superb I, Lexus IS/GS, Bmw 3er/5er atd, Audi A4/A6,... tak jsou Audi A8, BMW 7er, M-B SKlasse, Lexus LS.
Jinak do mesta nevim zda bych volil auto typu SUV nebo nejake velke combi treba jako A6 Avant, nejdriv si clovek fakt musi uvedomit, co by chtel, jinak s tim tvym malym najezdem, bych o nafte asi neuvazoval nebo spis vubec. Z koncernu treba za me Audi, tak bych hledal neco s motorizaci 2.0FSI 110Kw, spotreba a spolehlivost velmi dobra, ale pozor pokud bys uvazoval nad plynem, tak v tomto pripade FSI + LPG = cesta do pruseru
No hele nechci nekoho urazet nebo delat nejake domnenky, ale to si velky autem neco kompenzujes nebo jen, ze se Ti to libi, ale chapu, ze objektivni odpovedi se asi nedockam
Jestli vozis psa a nechces ho do interieru, tak pak "limuzina" v tvem podani asi nepripada v uvahu, nebo byla zamyslena nad masirku pred zakladku nebo obchodni centrum? OT promin, ale fakt mi to nedalo Limuzina v pravem slova smyslu (neboli saloon/sedan), kdyz nevezmeme provedeni karoserie, kterou je treba Superb I, Lexus IS/GS, Bmw 3er/5er atd, Audi A4/A6,... tak jsou Audi A8, BMW 7er, M-B SKlasse, Lexus LS.
Jinak do mesta nevim zda bych volil auto typu SUV nebo nejake velke combi treba jako A6 Avant, nejdriv si clovek fakt musi uvedomit, co by chtel, jinak s tim tvym malym najezdem, bych o nafte asi neuvazoval nebo spis vubec. Z koncernu treba za me Audi, tak bych hledal neco s motorizaci 2.0FSI 110Kw, spotreba a spolehlivost velmi dobra, ale pozor pokud bys uvazoval nad plynem, tak v tomto pripade FSI + LPG = cesta do pruseru
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
dejv: Nevím, proč bych se s tím měl více vozit, facelift je po všech stránkách ok, až na to oranžové podscvícení jak ze starého alcatelu... interiér se už nerozpadá a řazení se dá taky přežít.
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
Neboj, opravdu si nic nekompenzuji ani to nemám na machrování
Doteď jsem jezdil Felicií 1.3MPI - není asi nutno popisovat. Moc pohodlí tam nebylo a výbava už vůbec ne. Nesnáším malý auta,když pak třeba někam jedeš a nemůžeš se tam vejít (Felicia, Fabia). Proto jsem si říkal, že s novým autem bych si dopřál trochu místa(rozuměj pohodlí) a samozřejmě nějakou tu pěknou výbavu na zpříjemnění jízdy když se jede někam dál třeba Nevím co je na tom divného
Ten citrone vypadá zajímavě, ale ještě to asi není přesně ono, nějaké jiné nápady?
Doteď jsem jezdil Felicií 1.3MPI - není asi nutno popisovat. Moc pohodlí tam nebylo a výbava už vůbec ne. Nesnáším malý auta,když pak třeba někam jedeš a nemůžeš se tam vejít (Felicia, Fabia). Proto jsem si říkal, že s novým autem bych si dopřál trochu místa(rozuměj pohodlí) a samozřejmě nějakou tu pěknou výbavu na zpříjemnění jízdy když se jede někam dál třeba Nevím co je na tom divného
Ten citrone vypadá zajímavě, ale ještě to asi není přesně ono, nějaké jiné nápady?
Naposledy upravil(a) dinkin dne 07 led 2013 09:41, celkem upraveno 1 x.
tak to opravdu ne
- Sova
Náhodou...neskutečně pohodlný auto
Klidně bych si koupil 2.0T nebo 2.0 dCi
Klidně bych si koupil 2.0T nebo 2.0 dCi
Cléon & Fonte
A existuje jeste nejakej vetsi pruser, nez byl Vel Satis?
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak neco by se naslo,ale moc toho nebude
Jinak pokud to chces i na nejake cestovani delsi trasy a nejen mesto, tak to pak chapu, ze vetsi pohodli to chce. Vim treba i o peknym Peugeotu 407 2.0HDI 120KW (motor RHR) plne vybaven i barevnou navi RT3, ale je to sedan, ale daji se najit i docela zajimavy SWcka, ale vetsina je v nafte, coz pri tom najezdu je nesmysl, i kdyz priznam, ze bych se toho trosku bal a spis to bral po nejakym "klubakovi" to spis jen tak nahozeni dalsiho modelu, po kterym by ses mohl podivat Aby se tady porad nemluvil dokola jen koncern
Jinak pokud to chces i na nejake cestovani delsi trasy a nejen mesto, tak to pak chapu, ze vetsi pohodli to chce. Vim treba i o peknym Peugeotu 407 2.0HDI 120KW (motor RHR) plne vybaven i barevnou navi RT3, ale je to sedan, ale daji se najit i docela zajimavy SWcka, ale vetsina je v nafte, coz pri tom najezdu je nesmysl, i kdyz priznam, ze bych se toho trosku bal a spis to bral po nejakym "klubakovi" to spis jen tak nahozeni dalsiho modelu, po kterym by ses mohl podivat Aby se tady porad nemluvil dokola jen koncern
existuje espace 3.0dci s tiptronicem:-) to je zkaza:-)
vavris:bohuzel c5 znam a konkretne v benzinu to zas takovej pohodlnej kocar neni.pomerne hlucnej,kua kratka prevodovka a tvrdy setup podvozku
vavris:bohuzel c5 znam a konkretne v benzinu to zas takovej pohodlnej kocar neni.pomerne hlucnej,kua kratka prevodovka a tvrdy setup podvozku
- Sova
Kdo se bojí nesmí do lesa
Když chcete spolehlivější...Mazda 5
Jinak o 3.0 dCi jsem se nebavil...
Nemyslím že Velsatis není krajně nespolehlivé auto s těmi motory...Určitě je stejně spolehlive jako Espace a Scénic...a že jich jezdí požehnaně
Když chcete spolehlivější...Mazda 5
Jinak o 3.0 dCi jsem se nebavil...
Nemyslím že Velsatis není krajně nespolehlivé auto s těmi motory...Určitě je stejně spolehlive jako Espace a Scénic...a že jich jezdí požehnaně
Cléon & Fonte
jsem rád za každý tip.
to auto bude primárně využíváno ve městě, ale samozřejmě nebude vyjímkou i když se pojede mimo
to auto bude primárně využíváno ve městě, ale samozřejmě nebude vyjímkou i když se pojede mimo
Když velký auto tak co třeba Volvo V70 ? Honda Accord ? Alfa 159 ? na druhou stranu pochybuju po ěmstě, že se s čímkoliv(ať už takhle velký auto s naftou nebo benzínem) dostaneš pod 10litrů spotřeby..
Micra K11 CG10DE
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P
schvalne si najdi nejblizsi autobazar a odzkousej si mpveckovy automobil...hned zjistis ze to je bomba..tebou chteny vyssi posez,pohodlne nastupovani,vystupovani. kdyz je espace velkej,je tu varianta menciho scenika.
dejv: je fakt, že já jsem jezdil v HDi, nicméně rozdíly v podvozku u dieselu a benzinu mi nejsou známy. Pokud to má funkční hydractive, tak to je paráda a podvozek není tvrdý ani trochu. Jak je na tom dvoulitr s délkou převodovky mi není známo, nicméně na primární použití ve městě je i krátká převodovka dostatečná...
a ono se nemá smysl hádat, protože mu C5 stejně nevoní
a ono se nemá smysl hádat, protože mu C5 stejně nevoní
ale jak uz sem psal,do mesta,kde porad vylejzam a nalejzam bych volil vyssi posed..klidne bych koupil i c4: http://www.tipcar.cz/inzerat/citroen-c4 ... 76372.html" onclick="window.open(this.href);return false;
to je preci krasnej kocar...a delsi cesta no problem:-)
to je preci krasnej kocar...a delsi cesta no problem:-)
- Sova
Stejně je to topik na hovno...někdo ti bude nabízet japonce a sem tam francouzy...ale ty už nyní víš že si koupíš koncern...tak bych to tady zamkl
Cléon & Fonte
8 - 12 tis ročně ve městě neni na naftu ani na SUV. Tam bude mít jakákoliv studená nafta spotřebu 7-9 litrů v kombinaci s SUV to bude přes 10 litrů nafty. Takže bych naftu vyloučil, protože ani ten motor není dělaný na pojezdy 5 km. Oproti felicii je každý auto luxusní - velký skok je třeba i Octavia II
http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;
S timhle motorem budeš tyhle trasy zvládat za 8-9 litrů a auto je to oproti felicii asi jako trabant favorit. Doporučil bych jakýkoliv atmosferický motor s obsahem kolem 1,6ky. I ty 1,2 TSI nejsou na krátké pojezdy ( 5 km ve městě a spotřeba je 9 litrů - na 20 km je to 5,9 litru / 100 km). Je potřeba taky brát v úvahu to z čeho je to auto postavený - koupit si superluxusní bmw je sice fajn, ale jak se něco vymlátí na přední nápravě, tak to neni támhle u franty za 500 jako u felicie. Z hlediska starýho auta je naopak potřeba koukat na cenu dílů. Hlavně japonci a francouzi tam oproti koncernu cpou milionprvkový nápravy, ale zatim je to všecko v záruce a nikdo neví co to udělá. Oproti tomu každej nadává na koncern kterej tu prodá 70 tis vozů ročně a je jasný, že pak jsou nejčastějším vozem v servisu. Navíc si každej koupí auto s 350 tis km, kde na tacháku je 120 tis a pak nadává jak se to sere - to u japonců/ korejců a francouzů neni - ty se tak nestáčej.
http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;
S timhle motorem budeš tyhle trasy zvládat za 8-9 litrů a auto je to oproti felicii asi jako trabant favorit. Doporučil bych jakýkoliv atmosferický motor s obsahem kolem 1,6ky. I ty 1,2 TSI nejsou na krátké pojezdy ( 5 km ve městě a spotřeba je 9 litrů - na 20 km je to 5,9 litru / 100 km). Je potřeba taky brát v úvahu to z čeho je to auto postavený - koupit si superluxusní bmw je sice fajn, ale jak se něco vymlátí na přední nápravě, tak to neni támhle u franty za 500 jako u felicie. Z hlediska starýho auta je naopak potřeba koukat na cenu dílů. Hlavně japonci a francouzi tam oproti koncernu cpou milionprvkový nápravy, ale zatim je to všecko v záruce a nikdo neví co to udělá. Oproti tomu každej nadává na koncern kterej tu prodá 70 tis vozů ročně a je jasný, že pak jsou nejčastějším vozem v servisu. Navíc si každej koupí auto s 350 tis km, kde na tacháku je 120 tis a pak nadává jak se to sere - to u japonců/ korejců a francouzů neni - ty se tak nestáčej.
dinkin píše:nechci žádnou nákupní tašku když ne SUV, tak alespoň nějakou limizínu
Ale když už jsme u toho, co by jste doporučili vy? S nájezdem 8000 - 12000km ročně, převážně město?
Naposledy upravil(a) Rouballik dne 07 led 2013 11:16, celkem upraveno 1 x.
ok,díky za tip
Sova: Proč bych měl kupovat koncern? koukám, že ti dost leží v žaludku
- Sova
nelezí...dinkin píše:ok,díky za tip
ale znám vysledky techto topiků
Cléon & Fonte
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No jo, jsou nekteri jedinci, kterym koncern lezi v zaludku, ale tak to clovek musi prehlidnout
Jinak s tim 1.2TSI bych chtel jen dat zkusenost (v breznu to bude 3roky, co to mame doma) a dlouhodoba spotreb je 6L a jezdi se 95% mesto a spise kratsi trasy (nekdy treba jen 15km tam a 15km zpet). Ale zase sehnat OII FL v teto motorizaci do teto cenove kategorie je nesmysl, ale ta 1.6MPI 75Kw, neni uplne spatna volba a je pravda, ze na kratsi trasy se studenou naftou, tak budes napostrebe takoveho benzinu jako je 1.6MPI a nebo 1.6FSI a 2.0FSI
Jinak s tim 1.2TSI bych chtel jen dat zkusenost (v breznu to bude 3roky, co to mame doma) a dlouhodoba spotreb je 6L a jezdi se 95% mesto a spise kratsi trasy (nekdy treba jen 15km tam a 15km zpet). Ale zase sehnat OII FL v teto motorizaci do teto cenove kategorie je nesmysl, ale ta 1.6MPI 75Kw, neni uplne spatna volba a je pravda, ze na kratsi trasy se studenou naftou, tak budes napostrebe takoveho benzinu jako je 1.6MPI a nebo 1.6FSI a 2.0FSI
když už jsem se dostali k těmto motrům, jede 1.6FSI trochu lépě než 1.6MPI? který je spolehlivější?
Jiank abych nebyl nařknut, že chci pouze koncern, tak zatím se mě jako jedna z nejvíc líbil ten Citroen C4, jak tu někdo dával. Ten je celkm pěkný
Jiank abych nebyl nařknut, že chci pouze koncern, tak zatím se mě jako jedna z nejvíc líbil ten Citroen C4, jak tu někdo dával. Ten je celkm pěkný
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja osobne bych byl pro 1.6FSI, sice tech 85Kw neni o tolik znat jako o 1.6 MPI 75Kw, to MPI je samo os obe spolehlivejsi, s tim FSI, kdyz se chce, tak se da jet za mensi spotrebu a je to takovy nedoceneny motor v ČR, v Nemecku je dost popularni daval se i do jinych aut koncernu a navic tento motor byl v celkove spolehlivsot na 100 a 200tis km dle Auto Bildu na celkovem 2.miste! coz stoji za zminku, ale proste tady se neuchytil kvuli prodejni cene a jak češi jsou po cenach atd. tak tady masove vitezila arachaicka, ale spolhliva 1.6 MPI.
to picaso ma je malej problem s cenou...rekl bych zentvuj limit buude dost draha....u jakyhokoliv ojetyho auta si nech rezervu 20tisic...malej servis,pneumatiky,nejaky drobnosti...uz to lita:-)
ad ceny nd: kurva to nikdo z vas neservisuje vetsi skalu znacek nez jen koncern? asi ne,prootoze by potom nikdo nezbleptal nesmysl o spasnych cenach nd...je to v globale uplne vsechno stejne drahy!