jaký auto vybrat?

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Re: jaký auto vybrat?

Příspěvek od BIGPAPA »

dělalo se GTI-R a to byla 4x4 8)
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Sova

Příspěvek od Sova »

Shodou okolností před 3-4 dny byl na bazosi, tipcarsu inzerat Saxa VTS 16v po face, r.v. 2001
Italský papíry, nějaká kosmetika exterieru (visící nárazník, chyběla lišta na dveřích, plastový panely blatníku jakýsi přilepený) ale jinak se tvářil origo a schopně 8), litáky origo měl, střbrná barva...

byl za 20 tyček...ze Znojma
Už je fuč...
Po zkušenosti s Williamsem se nebojím říct, že i takový Sunny GTI musí být prostě "lehce" přemotorovaný auto...
Saxo výkonem na tyto auta (Sunny, Williams) nestíhá, ale ačkoliv sem v Saxo nikdy nejel, tak si myslím, že je prostě více vyvážené...

jsou to "kacířský" "kecy" :lol:
Cléon & Fonte

specialized.p2

Příspěvek od specialized.p2 »

rozhodl jsem se pro primeru P11 GT teď už jen nějakou sehnat :)

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

gt do 40 nesezenes.
S tezi obyc 96kw a i to uz je problem :(

matt

Příspěvek od matt »

A co toto ?
http://auto.bazos.cz/inzerat/24915036/N ... -110KW.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

Kdyby za neco stala, tak uz ji mam davno doma. :lol:
Dalsi shnila mr*ka.

velkytata : jo to jo, ale bylo jich vyrobenych jen 200ks a posledni co jsem tak koukal na netu, se prodala za to co ma, akorat v $ :lol: :D :D

specialized.p2

aha a co P10 ta je taky dobrá? těchhle aut je strašně málo i sunny a almer, žádný se neprodávaj, jo za těch 20 tisíc sem na ní koukal chtěl sem se na ní jet podívat ale podle mě to byl vrak. Tak sem se nikam nevydával

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

p10 s tou uz se uplne rozluc :lol: Neshnily gt sehnat je jeste horsi, nez sehnat n14 gti. :D
Pokud nechces po koupi hned strkat nesmyslne penize, tak jedina rozumna volba je P11 non-gt. Mam +- podobny rozpocet a taky koukam po slusnem kusu p11. :)
Chce to koukat i v dojclandu, sem tm, jsou ta pekny kusY.

specialized.p2

ok :D ty japonci hnijou hrozně no :) dá se pak motor nějak upravit na nějakej slušnej výkon ? koupit auto z DE se mi zdá složitější, musel bych mít známosti

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

Do 10tis. jsi na parametrech gtcka 8)
tady mas jednu peknou
http://www.sauto.cz/osobni/detail/nissa ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;

specialized.p2

no tak to je dobrý :) to asi teda koupím radši 96kw je jich víc a je z čeho vybírat, výkon bych rád časem aspon něco kolem 130Kw :)

specialized.p2

hele ta 96kw má taky motor SR20DE?

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

pokud chceš něco většího,koukni po galantu V6 - žralok.. dobrej stroj..120kw serie
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

specialized.p2

měl sem sigmu ta měla 130Kw byla asi možná ještě o něco větší než galant, takový auto už nechci, chci něco s čím bude větší zábava a bude to živější,

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

pak je lepší něco typu CRX.. mě zas ta primera nepřijde nic extra.. galoš jel líp.. na zábavu bych volil něco menšího.. kdysi sme měli mazdu MX3 ta s tím V6 šla po plynu o dost líp než primera..navíc do té mazdy pasuje ten V6 2,5

specialized.p2

99% CRX jsou potuzený vraky co žerou víc oleje než benzínu :) galant je hezkej ale asi bych byl tam kde jsem byl se sigmou.

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

Mozna to uz tu padlo, ale co takhle Suzuki Swift/Subaru Justy ?
http://www.sportovnivozy.cz/40170-suzuk ... ti-pribram" onclick="window.open(this.href);return false;
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

specialized.p2

to je moc pěkný občas se tu prodává i 4x4 ale nevím ten výkon no 100 koní :D nikdy sem v tom nejel neumím si to představit, moje představa rád bych aspon z 0-100km za 7 sekund nevím jak moc je to reálný moje přání samozřejmě po nějakých úpravách nemyslím auto v serii ale zase abych tam nezahučel za 100 tisíc

LiberaleMiguel

u tohodle se da lehce nejake ty kone nahonit. Vazi to hovno, takze tech 100koni je vic nez dostacujicich :-)
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

specialized.p2

kdyby to bylo 4x4 tak by to bylo dobrý dokonce by se mi to vešlo možná i do garáže :D

specialized.p2

jednou sem vlastně v něčem podobným jel byl to fiat uno 1.3 turbo to má taky 100 koní a váha stejná jelo to celkem krutě ale furt to jen hrabalo

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

furt přemejšlim, co bude na P10 s 96kW zábavnýho a nic mě nenapadá? :?
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

specialized.p2

asi nic nevím nemůžu posoudit neměl sem to auto, mě se hlavně líbí když mě auto pořádně zaboří do sedačky o to mi jde, ale zase můžu říct že třeba muj nissan sunny 1.4 co má 55KW je na plyn a je to už šrot takže má nejspíš asi tak 30 koní :D tak s nim sem si užil daleko víc zábavy (zvlášt třeba v zimě nebo na mokru) než se sigmou která jela 230 a měla 130kw, prostě dvou tunový auto, bál sem se s ním cokoliv udělat protože ze škarpy by mě snad nic nevytáhlo :D

LiberaleMiguel

No tak si proste kup toho Swifta a budes spokojeny :D :-)
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

Vavris.cz

Příspěvek od Vavris.cz »

specialized.p2 píše:to je moc pěkný občas se tu prodává i 4x4 ale nevím ten výkon no 100 koní :D nikdy sem v tom nejel neumím si to představit, moje představa rád bych aspon z 0-100km za 7 sekund nevím jak moc je to reálný moje přání samozřejmě po nějakých úpravách nemyslím auto v serii ale zase abych tam nezahučel za 100 tisíc
máš naivní přání... z hovna bič neupleteš... od začátku se tady plácáš v nereálných představách. Za 40 tisíc zadokolku nebo čtyřkolku, pokud možno, aby to člověka nestálo skoro nic na provozu a teď ještě kilo za 7 sekund. Hodně štěstí...

Rudi píše:furt přemejšlim, co bude na P11 s 96kW zábavnýho a nic mě nenapadá? :?
jízdní vlastnosti, řízení, spolupracující zadek auta... popřípadě legální implementace motoru SR20VE.
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

No... pokud by sehnal neco za slusnou cenu a zbylo by mu jeste na par uprav, tak by se na to i mohl dostat. :D
http://www.youtube.com/watch?v=c1WiScHgKq8" onclick="window.open(this.href);return false; (Vacky, rj , gt prevodovka +- 10tis.)

Vavris.cz

Příspěvek od Vavris.cz »

já na tom videu vidím kilo za +- 8 sekund.
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.

Progresss

Příspěvek od Progresss »

A já klouzavou spojku :lol:

Jinak jak říkaj kluci když se podíváš na výkon/váha bude to nejspíš ještě v prospěch swifta.

A jestli je protebe zábava mačkání do sedadel, stejně by bylo nejlepší TDI :lol: :lol:

A co třeba FOCUS v 3dveři a 2litru ? Podvozek taky slušnej, váha taky dobrá a výkon jak Primera, navíc s předpokladem že by o nemuselo bejt tak zhnilý a dílů, kol atd je nato taky spousta 8)

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

mrkni na tohle..cena nízká,zbyde ti trochu na úpravy :D
http://auto.bazos.cz/inzerat/24963115/M ... lacena.php

specialized.p2

ono je docela těžký vědět co vlastně chci, když vlastně vybírám auto po slepu, nejlepší by bylo se v těch autech projet a říct co by mi vyhovovalo nejvíc, ale to je nereálný a v mim okolí "tuněj" jen felicie a golfy co maj 40kw. Auta sem zatím měl jen dvě, je fakt těžký říct co chci a asi plácám už kraviny :D sigma měla 0-100 za 9 sekund.

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“