jaký auto vybrat?

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

MartyCZe

Re: jaký auto vybrat?

Příspěvek od MartyCZe »

specialized.p2 píše:ono je docela těžký vědět co vlastně chci, když vlastně vybírám auto po slepu, nejlepší by bylo se v těch autech projet a říct co by mi vyhovovalo nejvíc, ale to je nereálný a v mim okolí "tuněj" jen felicie a golfy co maj 40kw. Auta sem zatím měl jen dvě, je fakt těžký říct co chci a asi plácám už kraviny :D sigma měla 0-100 za 9 sekund.
pořád je tu pro tebe mocná 2.5 válcová fobie :lol:
Teď vážně, kup si toho swifta gti
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

specialized.p2

Příspěvek od specialized.p2 »

ta je pro tebe Márty ty máš rád Hitlerův Tajný Projekt :D no ještě uvidím :)

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

to nni o tom, ze nevis co chces, kdyz takhle vybiras po slepu, ale chce si to hlavne ujasnit na co to auto vubec chces. Bez toho se neda hnout...

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

MartyCZe píše:Teď vážně, kup si toho swifta gti
už jsem mu to tu psal 2x a on furt nic :D Osobně bych ho klidně bral hned pro sebe na zimu mít těch 30 :-)
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

specialized.p2

na kraviny prostě, občas někoho napráskat a tak, nepotřebuju ho na každej den, na normální ježdění mam sunnyho.

Vavris.cz

Příspěvek od Vavris.cz »

Swifty bývají strašně uhoněné... ještě jsem v životě neviděl levného GTI Swifta, který by obstojně jel...
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.

Vavris.cz

Příspěvek od Vavris.cz »

a jestli chceš práskat, tak nejlepší bude něco takového:
http://auto.bazos.cz/inzerat/23807678/F ... -Turbo.php" onclick="window.open(this.href);return false;
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

nebo vem toho Fiata Coupe co tu Stanley prodává, za 10k ho dáš s přehledem dokupy, je to lehce poladěné, jede to jak jeblé 8) navíc ten zvuk BOV je brutální :slina:
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

specialized.p2

fiat, furt mam z něj pocit že by se mi rozsypal pod rukama a finančně je to podle mě dost náročný udržet to v chodu když vidím co on do toho vysypal peněz a zase to nejede, nechtěl bych v tom pokračovat.

Rostack

Příspěvek od Rostack »

jestli chces vykon a spolehlivost, tak jdi jen do Japonců. Je to hodně muziky za málo peněz. Ta Almera by nemusela být špatná, jen najít vhodný kousek no
life's too short to drive slow

specialized.p2

jo rád bych se držel jen těch japonců

specialized.p2

http://www.sbazar.cz/hanczer3/detail/20 ... 10kw-150hp" onclick="window.open(this.href);return false;
sunny GTI uplně doje...banej možná když z těch 30 tisíc ho ukecám tak na 5 tisíc tak bych to vzal a ty nárazníky bych pak někde ukopal :D

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Furt vybírám a furt narážím na jiná auta :D

Dokáže někdo porovnat Focuse ST170 a Leona Cupru R(případně obyč Cupru)?

Vím, že Leon pojede lépe(170ps vs 224ps), ale jde mi o celkový pocit z jízdy atp a to si myslím, že bude lepší u Focusu, ale nevím :? Pro navýšení výkonu zase bude asi lepší Leon předpokládám. Náklady na provoz budou asi u obou aut podobné.

Klidně napište vaše zkušenostmi ať s jedním nebo s druhým autem. Děkuji (:

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

to radši focuse 8) ten má přecijen moderní podvozek a ne jak seat co má stejný komponenty jako 1. Golf 8)

pokud chceš méně nakladné auto na opravy tak vem tu atmosferu bo tam neodejde turbo za pár kaček 8)
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Gooder

Příspěvek od Gooder »

A nevíte, v čem se liší Cupra R od obyčejné Cupry? Nemyslím exteriér ani interiér, ale spíše techniku. Co jsem se dočetl, tak "R" by mělo mít jiné nápravy :?

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

Jestli chces koncern, tak si sezen hodne dobry pojisteni proti kradezi. :lol: :lol: :lol:

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

Gooder píše:A nevíte, v čem se liší Cupra R od obyčejné Cupry? Nemyslím exteriér ani interiér, ale spíše techniku. Co jsem se dočetl, tak "R" by mělo mít jiné nápravy :?
Cupra 2.8 V6 (150 kW/204 PS mit Allrad)
Cupra R 1.8 20V Turbo (154 kW/209 PS später 165 kW/224 PS)
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Koncern moc nechci, ale ta Cupra R se mi ze všech líbí nejvíc. Navíc ten Seat je za rozumnější peníze než zbytek aut od koncernu v poměru k výbavě(alespoň to tak na mě působí).

Doma mám zamčené dvoje vrata a zase tak často nikde dlouho neparkuju, aby si to auto někdo někde vyhlídnul. Doufám teda :D

Umí někdo německy? :D Výsledky na té trati, co jsem našel na internetu jsou Focus 20,34s a Leon Cupra R 20,32s. Na to, že má Focus o 50ps méně mi to přijde slušný výsledek 8)
https://www.youtube.com/watch?v=Ti1DtdGRHYg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=IMZRaCwm8Dk" onclick="window.open(this.href);return false;

Míra: Cupra se dělala i 1.8 20V Turbo s cca 180ps(stejný motor jako Octavia), tu mám na mysli ;)
Naposledy upravil(a) Gooder dne 12 srp 2013 20:35, celkem upraveno 2 x.

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

nee to je TOP SPORT nebo FR 8)

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Aha, člověk aby se v těch jejich názvech vyznal :roll:

Teď koukám, že 206 RC to dalo za 20,07s :shock: Ale to mi přijde jako auto bez duše :D

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“