Kolik by jste za něj dali?

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

venca

Re: Kolik by jste za něj dali?

Příspěvek od venca »

Tak je fakt že HTP je neskutečně žravý,co máme v práci první Fabky tak pod 10l/100km horko těžko.
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

ne mě čočka nevypadla.Já tu celou dobu mluvim o tom horšim případě kdy je ta 1.2 schopná zřát i 12l pochopitleně mluvim celou dobu o městskym provozu a ty tu pak napíšeš,že je to uplně mimo protože ty s tim po dálnici jedeš za 7l :lol: a jsme zase u toho k čemu to auto má sloužit.Pokud s tim bude jezdit město,tak bych to nedoporučoval ... další runda je na tebe :pifko: :lol:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Já měl bohužel HTPček v rukou hodně a takovou hrůzu bych si nikdy koupit nemoh. Např prázdnej roomster HTP jenom řidič, bez nákladu nebyl schopnej se rozjet na víc jak 110 v tom mini kopečku před chodovem z centra :lol: A co si mam SPEEDY představit že si jel do 150? Podle tý spotřeby si jel tak 110kmh a z kopečka ti to jednou ujelo, protože kdyby si jel celou cestu 140-150, spotřeba bude jinde a to mi nikdo nevymluví...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Ja mam 1,9TDI 96kw v prave FRS a jsem nadmiru spokojen :lol: :lol: Jedinej motor a vybava kterou ve fabii snesu (a i tak zadna slava, furt je to socialka proti jinej vozum tehle tridy). Spotreba dlouhodoba 6,5, dalky kolem 5,5 8) mlada umi i za 4,9 8) Ja mam, ale tezkou nohu takze jezdim za 6-7 8)
" www.autowerks.cz "

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

To je sice krásný, ale RSo nekoupí s jeho rozpočtem...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“