Kupé na víkendové vyjížďky
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Re: Kupé na víkendové vyjížďky
Jak už tady někdo vzpomínal,co takhle Mitsubishi Eclipse 2G ?? Pěkné kousky se dají sehnat kolem 100 tis.,bohužel sehnat kousek nenapadený tuzerem a v cajku je trochu problém,protože těch aut v rep. moc není,ale občas někdo z clubu prodává. Do 150 se dá sehnat i turbo,ale to už musí být haluz,na GSX je třeba si připlatit ,ale těch je v rep. jen pár,spíš vybírat v DE. Motor 4G63 je kvalita a držák ať už N/A nebo turbo. Podvozek je perfektní jako u každýho japonce,s tím se taloši nemůžou vůbec rovnat.A vůbec vzhledově je to podlě mně jedno z nejhezčích coupé. Kdekoliv člověk jede všude se za tím lidi otočí.
Mitsubishi Eclipse 2G DSM Cars
tohle neni ani krabice,ani Ital,motor šlape taky dobře,je tam potenciál i zvýšit výkon a neleze to do peněženky...
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Astra OPC (206kw,390Nm)
850Ci? Jako těžítko do garáže dobré...xciba píše:tjn to bmw 850 to ma hodne co do sebe zkus se na nej podivat
ale asi bys do toho zahucel hrozne..
Myslíš, že nějaké správné BMW s R6 nebude mít charisma? Zas tak bych nezobecňoval O GTV jsem jednu dobu strašně uvažoval a po předchozí zkušenosti se starou transaxlovou GTV6 jsem si byl jistý tím, že to bude divočina, která mi vyžene srdce do kalhot a hele ho, na živo mi mnohem charakternější přišlo právě to BMW.onetwothree píše:No ale jak píšeš, sto lidí, sto chutí, spousta lidí vášeň pro italy nepochopí, já nepochopim, jak může někdo napsat "charisma" ve spojení s německejma krabicema Ale díky za další typy
qpc: je tam hlavně potenciál aby to sežralo další prachy na odtuzení
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
- T.i.m.u.r
- Kontaktovat uživatele:
Někdo má prostě radši italské emoce, než německou dokonalost (občas hraničící se sterilitou)
Můj sen je Integrála. Neříkám, že třeba výše zmiňované 300ZX by se mi nelíbilo (je v mém žebříčku taky na předních pozicích) ale kdybych si měl vybírat auto v kterém utopím peníze, tak si vyberu takové, u kterého to (i když nebude dokonalé, ba dokonce může být horší než ostatní) udělám rád,...
Chce Itala a já ho chápu. Sám bych asi vybíral jinak (Coupe ani GTV mi zrovna moc nesedí a hlavně jsou na mě asi moc nové,...)
Abych nebyl OT, já bych jako magor šel až po strop do tohohle: http://1url.cz/erdz případně třeba tohohle: http://1url.cz/BrdK" onclick="window.open(this.href);return false;
Protože když už kasičku, tak aspoň pořádně stylovou.
Můj sen je Integrála. Neříkám, že třeba výše zmiňované 300ZX by se mi nelíbilo (je v mém žebříčku taky na předních pozicích) ale kdybych si měl vybírat auto v kterém utopím peníze, tak si vyberu takové, u kterého to (i když nebude dokonalé, ba dokonce může být horší než ostatní) udělám rád,...
Chce Itala a já ho chápu. Sám bych asi vybíral jinak (Coupe ani GTV mi zrovna moc nesedí a hlavně jsou na mě asi moc nové,...)
Abych nebyl OT, já bych jako magor šel až po strop do tohohle: http://1url.cz/erdz případně třeba tohohle: http://1url.cz/BrdK" onclick="window.open(this.href);return false;
Protože když už kasičku, tak aspoň pořádně stylovou.
r.v.: 1974 - 55HP/80Nm
(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz
(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
S tou GTV ho docela chapu, mel jsem moznost se jednou projet a je to asi auto typu 100lidi 100chuti, ten design mne osobne se libi, a kdyz uz, tak asi zvolit s timto motorem 3.0 V6 http://www.sauto.cz/osobni/detail/alfa- ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak jsem psal prechozi prispevek o Volvu C70, tak chapu, ze to neni tak "emotivni" auto po strance designu
A co treba Spidera, kdyz to bude jen na vikend
http://www.sauto.cz/osobni/detail/alfa- ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak jsem psal prechozi prispevek o Volvu C70, tak chapu, ze to neni tak "emotivni" auto po strance designu
A co treba Spidera, kdyz to bude jen na vikend
http://www.sauto.cz/osobni/detail/alfa- ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Jak psal milan, sto lidi sto chuti. ja bych do itala nesel. A hlavne asi ne do niceho takto noveho. Jako nissanak bych vyhodil penize (v kategorii kupe) do datsuna 260z. A 150k by me na bej stacilo. Vym o nekolika kousech tady v cr.
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
ještě tady tuším nepadlo mercedes slk buď 230 compressor nebo rovnou 32amg, ale vůbec nevím jak se to pohybuje cena vs. spolehlivost
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Německá dokonalost
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
SLK neni spatny, ale pozor na korozi a hlavne v jakem stavu je motor a priapdne automaticka prevedovka ktera prevazne byla u verze 320
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
- Sova
Souhlas s Dejvem...kdybych chtěl coupé, nic nového bych něchtěl...koupil bych starou zachovalou klasiku, nebo Youngtimer.
Jednak ty auta už nepujdou z ceny, poptávka bude v budoucnu určitě vyšší než po moderních coupé 98+
Nová auta pro radost a pro zábavu mi v těch běžných cenových hladinách přijdou prostě nudná, kultivovaná a snažící se zavděčit všem...
Dejme tomu bez duše...
Šel bych do FC3S...jestli má být kupé nepraktické a nekonvenční, tak se vším všudy sakumprásk...s rotorem místo motoru
Jednak ty auta už nepujdou z ceny, poptávka bude v budoucnu určitě vyšší než po moderních coupé 98+
Nová auta pro radost a pro zábavu mi v těch běžných cenových hladinách přijdou prostě nudná, kultivovaná a snažící se zavděčit všem...
Dejme tomu bez duše...
Šel bych do FC3S...jestli má být kupé nepraktické a nekonvenční, tak se vším všudy sakumprásk...s rotorem místo motoru
Cléon & Fonte
Se ti vysype a dojezdils.. Šel bych po RWD voze jednoznačně..Sova píše:Souhlas s Dejvem...kdybych chtěl coupé, nic nového bych něchtěl...koupil bych starou zachovalou klasiku, nebo Youngtimer.
Dejme tomu bez duše...
Tu Mazdu sice do 150 koupí, ale pak bude muset dát dalších 150 za repas motoru aby mu zase 100tkm vydržel
123: Ta 155 zmiňována výše je teď na 17" kolech a vypadá fakt parádně. Za ty kačky bych jí vzal, víkendovka vzhledem k motorizaci parádní;) Aspoň se zkus svézt, jestli to nemáš daleko
123: Ta 155 zmiňována výše je teď na 17" kolech a vypadá fakt parádně. Za ty kačky bych jí vzal, víkendovka vzhledem k motorizaci parádní;) Aspoň se zkus svézt, jestli to nemáš daleko
-
Já wankelu fandím a obrečel jsem, že Mazda pozastavila vývoj ale ten bych koupil asi jen z nějaký klubový komunity, kdy víš, že ten člověk se o ten motor staral jak bylo potřeba atd. A navíc s RWD žádnou zkušenost nemám, jak už jsem psal...a sám jsem si tady přečetl spoustu příspěvků typu "mladej kluk když si koupí silnou zadokolku, tak jí v první zatáčce pošle do pole"...A taky opakuju, že já sám si na tom autě fakt nic kloudnýho neudělám, takže koupit něco staršího, to by si na mě nějaká firma akorát pěkně namastila kapsu:( Navíc s věkem auta se taky zvedá pojistka, ne? Jestli se nepletu, tak dost na tom, že jsem mladej a měl bych velkej objem...
- Sova
nesmyslwalish píše:Tu Mazdu sice do 150 koupí, ale pak bude muset dát dalších 150 za repas motoru aby mu zase 100tkm vydržel
Jinak zachovalý 2O let starý auto, muže být mnohdy v lepším stavu než 5-1O let stará ojetina.
To by tady taky mělo zaznít...
Cléon & Fonte
- twingo.driver
S věkem auta se povinný ručení nezvedá a cokoli jinýho nemá cenu na starej "pelech" platit, aspoň podle mýho názoru.
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja bych osobne po s2, taky sel do te rx7.Mistni guru higgi by ti to urcite pomohl udrzovat a to ze neumis ted si na aute nic opravit,neznamena ze to i tak zustane...chce to jen chtit a uvidis ze to pujde a hlavne nezapomen,ze na rx7 budes platit pojistku ve vysi jako je felicie,diky objemu
http://rx7.cz/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://rx7.cz/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Audi Coupe Quattro
pojistka je to poslední,co by mě u RX zajímalo.. já bych nešel ani do S2 ani do RX.. ale každýho jiný cíl..
YJeste ze jsou tady mlady cucaci co chtej auta novejsich rocniku..kdyby vsichni touzili po klasikach tak bych byl f pitsi.
Jeste jedno auto me napadlo,penize ti na nej budou stacit,jen asi neoslni vykonem,ale vzhledem bych rekl ze se trochu vymyla a to Corrado vr6 popr g60
Jeste jedno auto me napadlo,penize ti na nej budou stacit,jen asi neoslni vykonem,ale vzhledem bych rekl ze se trochu vymyla a to Corrado vr6 popr g60
Myslím, že tady borca zbytečně tlačíte někam, kde nechce. Už od začátku píše, že nestojí o nějaký ultimativní vytloukač plomb, ale o auto na výlety se ženskou.
Nevím jaká je vaše zkušenost, ale ta moje mi říká, že ženské z těch starých nekompromisních pekáčů zrovna unešené nejsou... Stejně tak, pokud autor nemá potřebu trávit každý druhý víkend hrabáním se v autě, je nerozum navrhovat turbo-wankely nebo nějaké youngtimery...
Čím dál víc mi přijde, že to GTV s Bussem je jedna z ideálních variant - relativně nové, díky šestiválci to má jakýsi charakter, vevnitř i po letech moc hezké (talošská kůže je holt talošská kůže), prostě auto pro něho i pro ní....
Nevím jaká je vaše zkušenost, ale ta moje mi říká, že ženské z těch starých nekompromisních pekáčů zrovna unešené nejsou... Stejně tak, pokud autor nemá potřebu trávit každý druhý víkend hrabáním se v autě, je nerozum navrhovat turbo-wankely nebo nějaké youngtimery...
Čím dál víc mi přijde, že to GTV s Bussem je jedna z ideálních variant - relativně nové, díky šestiválci to má jakýsi charakter, vevnitř i po letech moc hezké (talošská kůže je holt talošská kůže), prostě auto pro něho i pro ní....
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
No teda starý SLKčko nejenom že vypadá jako auto pro teplouška nebo ženskou, ale to auto nejede, žere a kvalita zpracování hodně bídná.... Některý stary mergly právě jako SLK nebo starý ML jsou prostě špatný auta.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- Sova
Kupovat si auto podle ženské je velkej nerozum...
Autem to začíná a končí to totální organizací života alá moula v papučích...
Macho rulez
Autem to začíná a končí to totální organizací života alá moula v papučích...
Macho rulez
Cléon & Fonte
No, já myslím, že už samotná koupě něčeho tak nepotřebného, jako je auto na víkendy, je dost mujo... A koupit něco tvrdého, uřvaného, v čem ženská dojde amoku po ujetí 10 km, zavdává příčinu k mnoha problémům
Donedávna jsem žil v přesvědčení, že je ideální mít 2 auta, čím dál víc ale zjišťuju, že potřebuju 3 auta:
1x daily driver, 1x víkendovka, 1x ultimátní time-attacker na závodění a trackdays
Donedávna jsem žil v přesvědčení, že je ideální mít 2 auta, čím dál víc ale zjišťuju, že potřebuju 3 auta:
1x daily driver, 1x víkendovka, 1x ultimátní time-attacker na závodění a trackdays
Nikoho nikam netlacime...jen mu nadhazujem za co muze vyhodit svy prachy je zamilovanej do talose a stejne si ho koupi...je to jeho vec a ja mu preju at mu to dela radost. A RIKAL ZE CHCE auto pro zabavu, nikoli pro zenskou. Auto se musi libit majiteli...zenska je jen ten spravny doplnek(esli se ji to libi nikoho nezajima )Vavris.cz píše:Myslím, že tady borca zbytečně tlačíte někam, kde nechce. Už od začátku píše, že nestojí o nějaký ultimativní vytloukač plomb, ale o auto na výlety se ženskou.
Tak abych podporil, tak z meho pohledu fiata coupe ne. Mel jsem tu moznost odzkouset 2.0 16v I ten petihrnek f turbu. Cvajlitr se mi zdal lehce nedotacivej a chybela mu sila. Petihrnek byl silnenedotacivej a misto luxusniho zatahu ven ze zatacky se spise prokluzovali gumy. Neni to tak ze bych mel necitlivou nohu ale to auto se proste hrnulo diky sve vaze. Nevim kolik to vazi ale dle toho jak to projizdelo zatacky to snad melo prez dve tuny. tot je jen muj muj dojem na tento vuz.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nikdo nikoho nikam netlaci,jen je dobre, obcas cloveku rozsirit obzory.Pokud chce tedy alfu,tak at si ji koupi,je to ciste jen jeho vec a jeho penize.Potom je debata,co tady probehla z 90 procent zcela bezpredmetna.Nejlepsi bude asi napsat na nejaky alfa forum a tam toho clovek zjisti nejvic.A to,ze zrovna tvoji zenske to nevyhovuje,neznamena, ze to bude nevyhovujici i vsem ostatnim,ale kazdy dle svyho gusta
Audi Coupe Quattro
na nedělní vyjíždky bych šel do nějakýho z kategorie GT.. velký,krásný stroj..
-
Tak já myslím, že ten věk by zas tak na škodu nebyl, spíš záleží na stavu. Bude vypadat líp starý auto, který má zachovalej interiér než mladší, co má všechno ošoupaný, bůhvíčím zaprasený, plasty nějak poškozený atd. žejo...Nicméně výběr se skutečně ženskou neřídí, jen to může být malé bezvýznamné plus, když jí taky padne do oka ikdyž Vavris mé potřeby celkem vystihl.
Já se nikam stejně moc natlačit nenechám, protože mám před těma autama pořád docela velkej respekt. Ale každej návrh oceňuju a pomáhá
Já se nikam stejně moc natlačit nenechám, protože mám před těma autama pořád docela velkej respekt. Ale každej návrh oceňuju a pomáhá
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
amenVavris.cz píše:No, já myslím, že už samotná koupě něčeho tak nepotřebného, jako je auto na víkendy, je dost mujo... A koupit něco tvrdého, uřvaného, v čem ženská dojde amoku po ujetí 10 km, zavdává příčinu k mnoha problémům
KEHO rennsport
http://www.alfisti.cz/forum/viewtopic.php?f=83&t=11105" onclick="window.open(this.href);return false;
Life is too short to drive boring cars