T4 multivan.. kolik za to muzu chtit? odpoved 350tis
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
T4 multivan.. kolik za to muzu chtit? odpoved 350tis
zajimala by me cena za kolik se da prodat.. 2,5TDi 75kW, najeto 90 000km; r.v. 7/1999, lehkej tuning.. kůže, klima, airbagy, abs..
Naposledy upravil(a) Jaryn. dne 01 říj 2006 13:06, celkem upraveno 5 x.
Re: T4 multivan.. kolik za to muzu chtit?
tj. 75 kW nebo 111 kW ? kolik to má najeto?
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
upravenoRudi píše:tj. 75 kW nebo 111 kW ? kolik to má najeto?
vybava nejvyssi(asi teda) ale jako kůže klima, stav je podle me dobrej a kilometry podle me vynikajici - 90tis..glof píše:za 150tis ho beru taky. dám klidně i 160tis.
a teď vážně. oko 300tis. záleží na kilometrach, výbavě a stavu. koukni se na tipcars. tam jich je hodně. jinak pěknej kousek.
Tak jsem se tam kouknul a je tam auto se stejnym rokem vyroby, motorem jen kilometru ma o 20tis min; oproti tomu zas nema kuzi, a cena je 385 000.. takze nako kolem 350 000kc bych ho mohl dat ne?
- Tommy-cupra
já bych viděl cenu kolem 350 tis., +- 20 tis. , jenom tak rychle jsem si dal vyhledat multivana na sauto.cz a našel jsem todle -> http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=4777362 , je to zas novější, víc najeto, ale více měně stejný, takže cena okolo 350 tis. Zkus si projet třeba i Tipcars.com a podle toho pak zoohlednit cenu anebo pak přímo na netu asi za kilo ti vůz ohodnotěj podle aktuálních tabulek...
VW - Very Wonderful
tak dekuju vsem
Mi to staci.. proste vim ze ma hodnotu kolem 350tis.. moc dik..