Názory - prodej ŠKODA 120

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
Kane13
Moderátor

Názory - prodej ŠKODA 120

Příspěvek od Kane13 »

Pánové, potřeboval bych poradit, resp. znát vaše názory.
Kamarád dostal asi před půl rokem od dědy do opatrovnictví Škodu 120 (děda si koupil jiný auto a kámoš neměl čím jezdit). Nicméně asi po měsíci sehnal jiný auto a milá Schade se uklidila do garáže. Děda má teď utkvělou představu, že nejlepší bude auto sešrotovat.
Já osobně jsem toho názoru, že by se dalo prodat.

K autu:
- dovoz z Rakouska, má zadní pásy, přídavnej větráček do veder apod.
- minimálně od roku 1995 nevidělo sníh (a ne, zimáky k tomu fakt nejsou :lol: )
- je to klasický auto "po dědovi" - téměř bez rzi, opiplávaný, roční nájezd asi 2000km
- jedinej neduh jsou "převrácený" dveře u řidiče (narovnaly se, ale jen ručně)
- zespod vypadá pěkně, nicméně zvedat se bude až o víkendu, takže uvidíme

Fotky v případě zájmu dodám, ale i bez nich - je někdo podobnýho názoru, že auto je (byť za málo) prodejný? Díky za jakoukoli konstruktivní připomínku.
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

AR166
Kontaktovat uživatele:

Re: Názory - prodej ŠKODA 120

Příspěvek od AR166 »

http://skoda-virt.cz/cz/" onclick="window.open(this.href);return false; je plnej fanatiku, tam bych to zkusil.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) :D

Sova

Příspěvek od Sova »

Kane13 píše:Pánové, potřeboval bych poradit, resp. znát vaše názory.
Kamarád dostal asi před půl rokem od dědy do opatrovnictví Škodu 120 (děda si koupil jiný auto a kámoš neměl čím jezdit). Nicméně asi po měsíci sehnal jiný auto a milá Schade se uklidila do garáže. Děda má teď utkvělou představu, že nejlepší bude auto sešrotovat.
Já osobně jsem toho názoru, že by se dalo prodat.

K autu:
- dovoz z Rakouska, má zadní pásy, přídavnej větráček do veder apod.
- minimálně od roku 1995 nevidělo sníh (a ne, zimáky k tomu fakt nejsou :lol: )
- je to klasický auto "po dědovi" - téměř bez rzi, opiplávaný, roční nájezd asi 2000km
- jedinej neduh jsou "převrácený" dveře u řidiče (narovnaly se, ale jen ručně)
- zespod vypadá pěkně, nicméně zvedat se bude až o víkendu, takže uvidíme

Fotky v případě zájmu dodám, ale i bez nich - je někdo podobnýho názoru, že auto je (byť za málo) prodejný? Díky za jakoukoli konstruktivní připomínku.
Tak to musí mít děda ohromnou radost :D
Cléon & Fonte

rubber.ducky

Příspěvek od rubber.ducky »

Protože už Š120 zase tolik není tak si myslím že je to škoda likvidovat,stačí si projít inzerci za kolik se prodávají a zvláště když jsou v dobré kondici. Ceny jsou vyšší než za Favority a Felicie. Věc další je prostě ta,že se to nemusí ani šrotovat ani prodávat... Možností je depozit a prodej za pár let až to bude mít vyšší cenu nebo prostě to jde někomu dát za přepis pokud to překáží. Já se tak teď dostal po letech k naší ex 405ce do které se nasypalo moře peněz a teď neprošla na STK na zadní brzdy. Měla jít do šrotu a tak jsem řekl nenene,beru. A nelituju toho,sice již nepatří mezi výstavní kousky ale je to vizuelní,technicky je super a ty zadní brzdiče jsem včera sehnal oba za 1000 a vím že to teď na stk projde. Myslím si prostě že i věnování té šáde někomu kdo se o ni bude starat je lepší než ji nechat zničit. 8)

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Sova: Možná jsem to blbě napsal, ale strůjcem nápadu na sešrotování je právě děda. Kámošovi 120ku dal, aby měl čím jezdit, ale jeho mínění o tom autě je zkreslený. Bere ho jako šrot, přitom (jak jsem psal) je podle mě zachovalý. Krom toho od doby kdy kámoš koupil druhý auto, je v garáži pod plachtou. Nebo jsi tím myslel něco jinýho? Práce se na mě neblaze podepisuje, možná už nechápu ani sarkasmy... :lol:
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

ja bych ji "za odvoz" vzal :?:
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Za odvoz beru jako krajní řešení, ale kdyžtak si tě píšu do pořadníku, náleží ti číslo 148. Zapiš si ho někam :lol:

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

okey :lol:
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“