Odhlášení vozidla bez malého TP
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Odhlášení vozidla bez malého TP
Zdravím,
koupil jsem auto a chci se zeptat jestli ho půjde bez problému odhlásit bez malého technického průkazu, jen s velkým tp a plnou mocí (ve smlouvě o koupi) od prodejce?
Díky za odpovědi.
koupil jsem auto a chci se zeptat jestli ho půjde bez problému odhlásit bez malého technického průkazu, jen s velkým tp a plnou mocí (ve smlouvě o koupi) od prodejce?
Díky za odpovědi.
- LiberaleMiguel2
Re: Odhlášení vozidla bez malého TP
"Malý TP předchozí majitel ztratil /nedal mi ho/snědl ho..."
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Předchozí majitel si ho nechal.LiberaleMiguel2 píše:"Malý TP předchozí majitel ztratil /nedal mi ho/snědl ho..."
- SomČarovný
- LiberaleMiguel2
xnetx: No to ti jako výmluva stačí
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Nenechal - v tom případě ti řeknou, ať ho kontaktuješ a získáš jej... takže ho prostě ztratil.
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Podle mě je to takto správně a vlastně by jsi ho ani neměl mít. To že si ho lidi berou na "cestu" a pak si to auto už nedohlásí aby nemuseli platit EKO a říkají, že auto je půjčený není správě.. Když jdu odhlásit auto na novýho majitele, vždy se po tom techničáku ptají a když ho nemám tak si to někam píšou.. Před pár rokama byla paní tak "milá a ochotná", že mě ještě donutila si jít vyřídit ztrátu, aby ten novej malej TP následně nastříhla a vrátila mi ho at ho pošlu novému majiteli