Klid, Dobrman je typickej případ chudáčka schovávajícího se za rádobypřísnej nick (Dobrman, hahahahahahaha) a rozsévajícího výplody své pubertální mysli (rozuměj, h.ovna) po celém tomto foruKRA píše:Za 3 roky, co mám tohle vozidlo! Jsem se s tímhle výrokem setkal poprvé . A miluji *inteligenty* co plkají tyhle nesmyslné řeči. Na Tigra Team Czech není ani jeden tvůj 4% kamarád a docela by ses i divil, jak by tě některý uživatel Tigry smotal do toho tvého Japonce. Kór i z Pumy.Dobrman píše:vem nejakyho japonce ... zrovna obe auta co chces jsou prosluly tim, ze je maji 4% lidi
Jinak k tématu.
MartyCZe: Tigru nějaký ten pátek mám. A až na běžné závady bylo vše ok. A to jsem si za Tigru připlatil a nekupoval jsem vrak za pár kaček.. Jinak bych taky doporučil 1.4 motor. Jinak co se týká Pumy, tak to vyjde řekl bych na jedno brdo. Výhoda je ta! Že má ten 1.7 motor. Ten je v pohodě. Ale to je tak vše. Jel jsem jak v Pumě tak v Tigře a vyjde to celkem na stéjno. Ale Tigra mě zaujala více. Joke je v tom že takové dilema jsem řešil taky Ale Tigra je Tigra! Kdo to auto nemá tak neví. Ale jestli chceš dávat nějaké lamino bastle na Tigru atp. Tak jdi raději do Pumy
Jinak co se týká Tigry. Tak tu máš naše rosáhle fórum a vše kolem. Rádi tě tam uvidíme!
http://www.forum.opel-tigra-cz.com/inde ... 4e69347b93" onclick="window.open(this.href);return false;
A Tigi bych doporučil hledat/koupit tam + díly a ostatní věci seženeš tam bez problému.
Držím palce ať Ti to vyjde
Opel Tigra vs Ford Puma
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Re: Opel Tigra vs Ford Puma
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Fajn jestli chceš svezení, kup si japonce.Ritchma píše:Pro tvoje info, když už nic jinýho, saxo nevypadá jako gay auto a je s nim rozhodně větší sranda + je znatelně rychlješí jak obě dvě zmiňovaný auta...MiG-21 píše:Ritchma: Nemám takový homosexuální zkušenosti jako tady odborník z francouzský nákupní tašky, ale každý auto má svou pověst. A klady i zápory. Nehledě na to, že extrémně záleží na stavu jednotlivých kusů.
Berry: Jenže Cali je už provozníma nákladama a letopočtem v jinym levelu ne?
Když Ti jde o vzhled, pořiď Pumu nebo Tigru.
A jestli jsi holka co ráda po městě na nákupy je tu ostrý Saxo s interiérem jak z dětskýho autíčka ))
- Tiger.s
- Kontaktovat uživatele:
Cože?
http://www.youtube.com/watch?v=-upCvTKjQZc" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=BY9H-kQPqfE" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=-upCvTKjQZc" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=BY9H-kQPqfE" onclick="window.open(this.href);return false;
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
ale tiger.si to sem vubec netahej
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
Nějaká osobní zkušenost jo? To zní jako by si na tebe nějaký káj s Tigrou/Pumou něco zkusil Zrovna japonské auta jsou zpravidla "strašně chlapský" Ach tohle škatulkování....Dobrman píše:vem nejakyho japonce ... zrovna obe auta co chces jsou prosluly tim, ze je maji 4% lidi
ps : taky by nebylo k zahozeni napsat k cemu to auto vlastne chces
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- Tiger.s
- Kontaktovat uživatele:
crocjirka píše:ale tiger.si to sem vubec netahej
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Řídil si 16v ve slušnym stavu? Jestli jo, nikdy by si tohle neřek. Saxo neni nijak úžasný auto, je to malá, rychlá nákupní taška, ostatně jako puma nebo tigra. Nicméně proti těm dvou opravdu úžasný je..crocjirka píše:jak 1.7 puma tezko... ridil sem nekolik VTS a nekolik pum.. a saxo neni tak uzasne... a to sem nad nim i parkrat uvazoval..
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
osobně proti pumam nic nemam,asi jsou dobry....kdyz uz nebudeme resit to co se tu resilo,tak me osobně se puma nelibi designově ve 3 vecech...interier celkově mi prijde jak z happymealu,plastovej,vrzavej jako u vsehc fordu kolem toho roku vyroby a pak ten zadek je takovej nakoplej a ma maly zadni sklo (nechci timhle rozhodne nikoho urazit,jen mi to tak prijde)..... zepredu je pekna,to uznat musim,ale kdyz sem ji ridil,musim rict ze lip jsem citil v tigre jiank si musime hlavne rict ze motory uz bych ani nesoudil,je to vicemene kus od kusu v tomhle stari....clovek nemuze cekat ze auto mide mit vykon psany v TP....ja mel dve tigry s 1.6 stejnym motorem,ani jedna nezrala olej,mely dobrou spotrebu,ale druha ackoli mela vic najeto jela o poznani lip..... nikdy me nikde nenchala a na silnici podrzela...tigru mam doted a at si klidne kdo chce rika co chce,jestli je to pro gaye nebo holky,mam to auto rad
kazdopadne at se rozhodnes jak chces,tak hlavne preju at dobre koupis a auto bude v relativne dobrym technickym stavu
jiank u obou aut je vcelku silna klubova zakladna....je to jedna z veci za kterou sem rad,protoze diky tomu autu sem potkal spoustu zajimavych lidi se kteryma je prdel
a jeste mimochodem....hondy si davam po obědě jako dezert
kazdopadne at se rozhodnes jak chces,tak hlavne preju at dobre koupis a auto bude v relativne dobrym technickym stavu
jiank u obou aut je vcelku silna klubova zakladna....je to jedna z veci za kterou sem rad,protoze diky tomu autu sem potkal spoustu zajimavych lidi se kteryma je prdel
Müller Motorsport & Customs - Autoservis Prostějov
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
Tak a máte to potvrzený Sorry, ale tohle mi fakt nedalobeck píše:osobně proti pumam nic nemam,asi jsou dobry....kdyz uz nebudeme resit to co se tu resilo,tak me osobně se puma nelibi designově ve 3 vecech...interier celkově mi prijde jak z happymealu,plastovej,vrzavej jako u vsehc fordu kolem toho roku vyroby a pak ten zadek je takovej nakoplej a ma maly zadni sklo (nechci timhle rozhodne nikoho urazit,jen mi to tak prijde)..... zepredu je pekna,to uznat musim,ale kdyz sem ji ridil,musim rict ze lip jsem citil v tigre jiank si musime hlavne rict ze motory uz bych ani nesoudil,je to vicemene kus od kusu v tomhle stari....clovek nemuze cekat ze auto mide mit vykon psany v TP....ja mel dve tigry s 1.6 stejnym motorem,ani jedna nezrala olej,mely dobrou spotrebu,ale druha ackoli mela vic najeto jela o poznani lip..... nikdy me nikde nenchala a na silnici podrzela...tigru mam doted a at si klidne kdo chce rika co chce,jestli je to pro gaye nebo holky,mam to auto rad
Function > Form
Function > Form
pohoda,taky jezdim jeste v audi a mb kdyby t nekdo chtel vedet
mrkni se po fiatu coupe 1.8, to auto bude jeste dlouho pekne narozdil od tech buzikar. celkem to jede, spotreba slusna a kdyz mu doprejes dobrej olej, neni co resit...
Ritchma píše:Řídil si 16v ve slušnym stavu? Jestli jo, nikdy by si tohle neřek. Saxo neni nijak úžasný auto, je to malá, rychlá nákupní taška, ostatně jako puma nebo tigra. Nicméně proti těm dvou opravdu úžasný je..crocjirka píše:jak 1.7 puma tezko... ridil sem nekolik VTS a nekolik pum.. a saxo neni tak uzasne... a to sem nad nim i parkrat uvazoval..
jo jel sem v nekolika.. delal sem driv prijmaciho technika v autoservisu takze sem si projel hodne aut... a nikdy sem nerekl ze je to spatne auto... jen sem rekl, ze to neni tak uzasne jak to tolik lidi vychvaluje... osobne sem jel v nekolika pumach a vim, ze by to saxo nakoply...
jinak fiat coupe ma presdivku ferrari pro chude ale interier krasnej
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je pravda, ja jsem jel v Tigi X14XE - 1.4 16V i v pume 1.7Zetec, a objektivne rici, ze Saxu VTS 16V by to nestacilo ani kdyby nevim co, hodne dlouho me vozil Risa v tom svym, a vysledky ze sprintu a vubec i cisle z TP svedci jasneRitchma píše:Řídil si 16v ve slušnym stavu? Jestli jo, nikdy by si tohle neřek. Saxo neni nijak úžasný auto, je to malá, rychlá nákupní taška, ostatně jako puma nebo tigra. Nicméně proti těm dvou opravdu úžasný je..crocjirka píše:jak 1.7 puma tezko... ridil sem nekolik VTS a nekolik pum.. a saxo neni tak uzasne... a to sem nad nim i parkrat uvazoval..
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Nevim no, osobně mi jedno z výběru přijde teplý a druhý je ford... a oboje rezne jako o závod takže hledání rozumnýho bude pěkně gumovej oříšek.
Sám sem jednomu kamarádovi pomáhal s hledáním jedný tigry pro jeho PŘÍTELKYNI a nakonec sme to po třech autech vzdali a pořídili Hyundai Coupe RD těmhle rejžokárm přecejenom rozumim a vim kde je sehnat
Kdyby se na oplátku někdo chtěl opřít do mejch aut tak prosím, rád si poslechnu něco novýho
Sám sem jednomu kamarádovi pomáhal s hledáním jedný tigry pro jeho PŘÍTELKYNI a nakonec sme to po třech autech vzdali a pořídili Hyundai Coupe RD těmhle rejžokárm přecejenom rozumim a vim kde je sehnat
Kdyby se na oplátku někdo chtěl opřít do mejch aut tak prosím, rád si poslechnu něco novýho
Pětka f kombajnu
tohle tema je zase vtipné,všechno to jsou kajkáry,divim se že jste nedoporučili tvrdě mužský auto gola 3,4
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tvrdé no jo sen českého hustokruteho "bouchace" s tuc tuc hudbou mega koly xy samolepkami a machry pred zakladkou, ja se omlouvam te mensine, ktera takova nejspis neni, ale proste mi to neda, jelikoz jsem se nesetkal snad s "normalnim" uzivatelem GIV asi i GIIITakeshi píše:tohle tema je zase vtipné,všechno to jsou kajkáry,divim se že jste nedoporučili tvrdě mužský auto gola 3,4
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Přijímacího technika si dělat moh, ale 16v po čr jezdí jenom pár a těch v slušnym stavu je jenom maličko. Většinou mi v každym servisu řekli, že ten motor v autě vidí poprvé. I v citroenu mi řekli že to ještě neviděli. Očividně bude chyba v tobě, protože puma nikdy nebyla rychlejší než saxo. Už jenom to, že má psanou vyšší maximálku a lepší zrychlení na stovku mluví samo za sebe (puma 9,2, saxo různě 7,8 nebo 8,7s, ale v čr mam origo francouzskou brožuru kterou jsem k autu dostal, tam je psáno 7,8s). To že je puma v průměru o cca 1s pomalejší na sprinut než saxo mluví samo za sebe. Říkej si co chceš, to auto je výrazně lepší jak tigra/puma a tvoje řeči to nezmění...crocjirka píše:Ritchma píše:Řídil si 16v ve slušnym stavu? Jestli jo, nikdy by si tohle neřek. Saxo neni nijak úžasný auto, je to malá, rychlá nákupní taška, ostatně jako puma nebo tigra. Nicméně proti těm dvou opravdu úžasný je..crocjirka píše:jak 1.7 puma tezko... ridil sem nekolik VTS a nekolik pum.. a saxo neni tak uzasne... a to sem nad nim i parkrat uvazoval..
jo jel sem v nekolika.. delal sem driv prijmaciho technika v autoservisu takze sem si projel hodne aut... a nikdy sem nerekl ze je to spatne auto... jen sem rekl, ze to neni tak uzasne jak to tolik lidi vychvaluje... osobne sem jel v nekolika pumach a vim, ze by to saxo nakoply...
jinak fiat coupe ma presdivku ferrari pro chude ale interier krasnej
Function > Form
Function > Form
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A já mam Astru v naftě a tak je taky dobrá dost
To se musíte jak malý děti pořád dohadovat, že je lepší to co mám/měl jsem já?
To se musíte jak malý děti pořád dohadovat, že je lepší to co mám/měl jsem já?
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Víš jak. Člověk jel v obojim, tak jsem měl pocit, že bych se o zkušenosti moh podělit. Napsal jsem, že mi tigra neseděla, je pomalá a podvozkově je na tom storkát hůř jak puma, která je daleko lepší, ale nenadchla mě tolik jako saxo, který jsem v tý době měl. Vim že se to majitelům tigry nebo pumy neposlouchá dobře, ale opravdu jsou to dvě auta oblíbený u holek a gayů stejně jako dražší TTčko a pak tady lidi začnou psát že je puma rychlejší jak saxo přitom je to úplná kravina. Tyhle kraviny mě dokážou nasrat... Se na to příště můžu vysrat a místo objektivního porovnání si tu člověk co to téma založil může přečíst subjektivní nesmysly od majitelů jednoho ze zmíněných aut... Poslední dobou mě tohle fórum začíná pěkně srát, vlastně ne jenom to fórum, ale většina čechů s tou jejich posranou povahou
Function > Form
Function > Form
ja jsem rekl pouze objektivni zkusenost.. jo btw a tech 16v se pred rokem prodavalo tak 20... kdyz sem po nich koukal... jinak ja mam tigru a sam sem priznal, ze ta puma 1.7 je lepsi.. i kdyz je nemam rad.. a saxo se mi libilo a v par 16v sem sedel osobne sem si udelal nestranej nazor na to jak to jede atd..
mimochodem.. jeste tu nikdo nedoporucil new beetla v te 1.8T je to husty ale upa jina cenova kategorie no
jinak uz je to celkem slusne OT a hadame se prakticky o tom kdo si vic umi prosadit svou pravdu takze je to diskuze uplne k prdu si myslim, uzivatel chtel vedet neco o tigre a pume a ne o tom jak je saxo uzasne..
mimochodem.. jeste tu nikdo nedoporucil new beetla v te 1.8T je to husty ale upa jina cenova kategorie no
jinak uz je to celkem slusne OT a hadame se prakticky o tom kdo si vic umi prosadit svou pravdu takze je to diskuze uplne k prdu si myslim, uzivatel chtel vedet neco o tigre a pume a ne o tom jak je saxo uzasne..
Naposledy upravil(a) crocjirka dne 14 říj 2011 10:58, celkem upraveno 1 x.
za mě z těch dvou asi pumu,líp se svezeš...
ale za tu cenu bych šel do MX3 mazdy - 1,8 V6 .. vypadá podstatně líp ,je větší, je to V6 = líp se stím jezdí.. na úkor spotřeby..
záleží jak velký motor můžeš provozovat, je teda hromada pěknějších aut za 50 než puma a tigra..
ale za tu cenu bych šel do MX3 mazdy - 1,8 V6 .. vypadá podstatně líp ,je větší, je to V6 = líp se stím jezdí.. na úkor spotřeby..
záleží jak velký motor můžeš provozovat, je teda hromada pěknějších aut za 50 než puma a tigra..
- Sova
u Toho Saxa mi přijde údaj spíš odpovídající skutečnosti těch 8.7. Jelikož mi přijde divný že by to mělo být rychleší než Clio Williams...
Ale je taky otázka jak je to měřeno, asi nebude jen jeden způsob.Co vím tak se to měří s plnou nádrží a se spolujezdcem.
Jinak Saxo/106ka bude pro řidiče rozhodně lepší než Tigra. A co se týká Pumy, tak ta na tom bude lépe než Tigra
Ale je taky otázka jak je to měřeno, asi nebude jen jeden způsob.Co vím tak se to měří s plnou nádrží a se spolujezdcem.
Jinak Saxo/106ka bude pro řidiče rozhodně lepší než Tigra. A co se týká Pumy, tak ta na tom bude lépe než Tigra
Cléon & Fonte
Tigra nebo Puma, že by nakopla 16V saxo ? Ty si mi dobrý jedař , doufám, že si v tom příjmání do servisu auto vytáhl i na kopce...
Jinač Colta ber No jo píšu zaujatě a ty máš velký rozpočet, svého sem pořídil za dvacku včetně eko, pokazil se jen rozdělovač a než mít zrezlou feldu tak je lepčí mít colta f plný . Jinak za 50 tisic bysi mohl koupit toho 1.8 gti šedeho co je teť na prodej a za zbytek ho dát i do pucu to by blo žůžo
edit: hýr http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... lt/9279228
Jinač Colta ber No jo píšu zaujatě a ty máš velký rozpočet, svého sem pořídil za dvacku včetně eko, pokazil se jen rozdělovač a než mít zrezlou feldu tak je lepčí mít colta f plný . Jinak za 50 tisic bysi mohl koupit toho 1.8 gti šedeho co je teť na prodej a za zbytek ho dát i do pucu to by blo žůžo
edit: hýr http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... lt/9279228
kdyz vedle sebe postavis pumu 1.7 v dobre kondici vs saxo v dobre kondici, tak to bude prakticky stejne...
- Sova
Zde máte srovnání:
http://autoweb-france.com/fiches-techni ... ma_1.7.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://autoweb-france.com/fiches-techni ... 6v_VTS.php" onclick="window.open(this.href);return false;
U Saxa údaj z 0-100 chybí ale dle čtvrtmíle a kilometru se vede lépe.Ve prospěch Saxa hovoří taky poměr váha/výkon (Poids/Puissance)
http://autoweb-france.com/fiches-techni ... ma_1.7.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://autoweb-france.com/fiches-techni ... 6v_VTS.php" onclick="window.open(this.href);return false;
U Saxa údaj z 0-100 chybí ale dle čtvrtmíle a kilometru se vede lépe.Ve prospěch Saxa hovoří taky poměr váha/výkon (Poids/Puissance)
Cléon & Fonte
úplně jednoduše - Puma je hezká - jak z venku, tak interiér. 1,7 motor JEDE. Podvozkově si troufám tvrdit, že jsou auta srovnatelná. Taky jsem kdysi za mladých let před sedmi lety koukal po Pumě a měl možnost projet jak Forda, tak Opela... A rozhodně v tomto případě doporučuji Pumu
Nafta & benzín
Tak když každý "objektivně" doporučuje to svý tak já taky - ber Kadetta GSi 16v stovku má v sérii za 8.0s, motor když se o něj staráš přežije všechny výše zmíněné stroje (provokace ) a že kastle rezne vůbec nevadí, za pár let to zameteš a nemusíš shánět hengr abys to odvez do žida budiž moje ironie pochopena
Nosce te ipsum - know thyself
ja nevim,me se proste interiery fordu nelibi....vubec se tam necitim dobre :/
Konečně rozumnej názor, díky Jestli se to měří s plnou nádrží a spolujezdcem, je možný že to měřili jinak, protože ve většině případů je opravdu napsáno 8,7. Na druhou stranu když jsem žil sprintama jsme několikrát zkoušeli saxo vs OI RS a nikdy jsem neprohrál pokud nebylo RSo upravený a ta má psáno 7,9Sova píše:u Toho Saxa mi přijde údaj spíš odpovídající skutečnosti těch 8.7. Jelikož mi přijde divný že by to mělo být rychleší než Clio Williams...
Já mam dojem že tohle je dokonce část z toho co mam doma - http://www.dur.ac.uk/m.a.coxon/vts/saxo_tech_spec.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; (driver alone)
Aby nedošlo k omylu vůbec ho nenutim aby si koupil saxo, naopak z výběru doporučuju pumu která bude pravděpodobně za ty peníze v lepšim stavu
Function > Form
Function > Form
Ritchma: ses nejak rozjel VTS 16V (tedy nejakych 87kW) jede pekne, ale nazyvat to uzasnym je trochu prehnany, od toho jsou jina auta. Nicmene za ty penize je to asi nejvhodnejsi volba.
O jednom 16V VTS na prodej bych asi vedel, ale majiteli se ted rozbila A3 1.8TQ 132kW a tak s nim ted jezdi. Nicmene by asi prodal - barva zluta, najeto miliarda (tusim, ze skoro 300tkm), pouze dve a to sportvni sedacky + extras, dovoz CH, klima (odstavena), v zime nejezdi a jezdilo pouze na 10W60 Valvoline.
O jednom 16V VTS na prodej bych asi vedel, ale majiteli se ted rozbila A3 1.8TQ 132kW a tak s nim ted jezdi. Nicmene by asi prodal - barva zluta, najeto miliarda (tusim, ze skoro 300tkm), pouze dve a to sportvni sedacky + extras, dovoz CH, klima (odstavena), v zime nejezdi a jezdilo pouze na 10W60 Valvoline.