Pomoc s rozhodnutím - výběr mezi E36 a 206cc

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Který s těch dvou vám vzhledem k využití přijde lepší??

BMW E36 2,8
26
79%
Peugeot 206CC 1,6 případně 2,0
7
21%

Celkem hlasů: 33

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomoc s rozhodnutím - výběr mezi E36 a 206cc

Příspěvek od Starlet »

crocjirka píše:a proc si teda nekoupis nejakej ten pekac na daily car za par kacek? a nechej si lestenku na srazy a vikendy.
Má pravdu ten chlapec!
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

cleman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cleman »

Asi je to možná nejlepší řešení. Jen mi přišlo uhozený platit pojistku na dvě auta.
JK Elektroinstalace
Práce v oblasti tekoucího čehosi co není vidět ale kope to jak sviňa. Realizace černých odběrů pro PRE a ČEZ.

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

To pojištění druhýho auta bude stát pár kaček...
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

cleman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cleman »

No když to tak poslouchám tak asi opravdu báwo nechám a pořídím něco co má jen čtyři kola a jede to za hovno. Jen mám dotaz na ostatní. S technickou nemám problém (už díky stavu nemám obavu) a jsem na ní už domluvenej nicméně řeším problém že nemám plaťák a auto s koulí. Když jsem si sečetl půjčení auta, půjčení plaťáku, cenu technický, času s tím atd ....... tak jsme hodně za 4000. Je tu někdo přes technickou??
JK Elektroinstalace
Práce v oblasti tekoucího čehosi co není vidět ale kope to jak sviňa. Realizace černých odběrů pro PRE a ČEZ.

T.i.m.u.r
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T.i.m.u.r »

To neni možný tam dojet po ose? :?

Nebo je to až taková leštěnka, že s tím v tomhle počasí nechceš jezdit? V tom případě bys s tím ale nevyjel ani v nejbližší době a to už by technická mohla počkat do jara,... Kdy už by sis tam dojel,... :)

Pokud jsem to nějak nepochopil, tak se omlouvám. :pifko:
r.v.: 1974 - 55HP/80Nm

(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz

cleman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cleman »

Nene. Za takovej úchyl nejsem :lol: :lol: . Jde o to že značky jsou v depozitu. Pro jejich vyzvednutí je potřeba tu technickou vyřídit. Proto není možný tam po ose dojet. A bez značek si to nelajznu. Proto někdo přes technickou? Spíš asi SZ
JK Elektroinstalace

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

cleman píše:No když to tak poslouchám tak asi opravdu báwo nechám a pořídím něco co má jen čtyři kola a jede to za hovno. Jen mám dotaz na ostatní. S technickou nemám problém (už díky stavu nemám obavu) a jsem na ní už domluvenej nicméně řeším problém že nemám plaťák a auto s koulí. Když jsem si sečetl půjčení auta, půjčení plaťáku, cenu technický, času s tím atd ....... tak jsme hodně za 4000. Je tu někdo přes technickou??
posilam ti sz ;)
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

cleman píše:Abych vás dokázal hodit do obrazu. Ročně toho opravdu nenajezdím moc. Aspoň teda co se soukromých cest týče. Viz. úvod. Nicméně jak už to tu někdo zmíňil auta opravdu mám rád a Báwo je taková leštěnka. Čili proto řeším jestli díky tomu že jsem teď "bez auta" radši nekoupit už něco jinýho a Báwo prostě poslat do světa. Samo že obava s toho jak tu někdo psal že jiným autem to začne odznova tam je ale to už bych nemohl koupit nikdy nic :lol: :lol: :lol: . Báwo není kabrio ale KUPÉ! U toho pežota je ta spotřeba opravdu klidně o 2 litry níž. Ač to nebude nikdy jako ta 2.8 tak v tý 1,6 je ta 206 celkem živá. U 206 by prostě přisli hezký kola a tím by to haslo. U tý E36 mám pocit že už jen tim stavem se to začíná stávát přísavka na průsery.

Ono defakto finačně by to bylo auto za auto. Cena mýho auta by při prodeji byla zhruba stejná jako cena velmi pěkný 206cc ale o pár let mladší. S tím že čím dál tím víc mi taky ten 2.0 přijde vzhledem k zaměření auta až zbytečnej.

Nicméně koukám že v anketě varianta BMW vyhrává
takže ono to asi taková vůně nebude, nejvyšší čas prodat a dát do inzerce :lol: když koupíš dobrou mrdku na lítání po okolí, tak good, povinný dneska stojí pár peněz, ale jestli máš rozdíl 2l ve spotřebě, což je asi tak 60Kč+-, tak při 5000 nájezdu kilometrů, ušetříš asi 3000Kč. Takže ono se pořád vyplatí jezdit a mít jenom jeden vrak na údržbu než dva :D
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“