Sry že oživuju celkem dost staré téma, ale zajímalo by mě, jak to dopadlo, jestli koupil toho Nissana a jestli ho stále má, popř jak dlouho vydrželo, protože to tu nezaznělo. Jestli to vadí, smažte mi to
Pročetl jsem si tohle téma a zjistil jsem, že mám stejný vkus jako autor. Taky se mi líbí Boxster, ale i 350Z a BMW mě vůbec nepřitahuje (až na některé modely, ale ty nové to rozhodně nejsou), ale já zatím ještě "nevstoupil do života" tak nějak naplno, protože zatím studuju a pevný příjem nemám a díky tomu nemůžu přemýšlet nad koupí nového starého auta. Nemám ani bohatý rodidě / prarodiče, abych na ně udělal oči a měl auto
Strašně se mi líbí 350Z ale i Boxster a taky bych některé z těchto aut chtěl mít (jsou to takové moje sny a řekl bych, že né nereálné), na druhou stranu souhlasim s tím, že si nemůžu říct "mám 300k, tak si koupim auto za 300k". Nechtěl bych ani tak velký výkon a spíš mě táhne Boxster (je to blbý říkat, když zatím nemám peníze ani na kola z toho auta, ale snít můžu, ne?) a ať si říká kdo chce co chce, dle mě je to pěkný auto a kdybych na něj teď měl, od koupě mě nikdo neodradí. Možná proto, že nejsem náročný řidič i když mi pár aut prošlo pod rukama. Zatím se drkotám v Golfíku 3 1.9 TDI 66kw (to je fáro, na to šlápnu a skoro to nejede
).