První auto
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
První auto
mužete my poradit jaké první auto do 80000? Chci si ho koupit v listopadu a chci už mít jasno.Auto by mělo mít alespoň dobrý výkon určitě ne 1.2 htp atd.. Spotřeba maximálně 8 l při běžné jízdě.Díky za rady
Re: První auto
stejně jako vždy aspoň to trochu specifikuj
benzín/nafta
coupé/sedan/hatch/combi
4/6/8 válec
na blbnutí nebo radši pohodlí
atd. atd.
benzín/nafta
coupé/sedan/hatch/combi
4/6/8 válec
na blbnutí nebo radši pohodlí
atd. atd.
Life is too short to drive boring cars
4 nebo 6ti válec no jsem mladej takže spíš na blbnutí nafta nebo benzín je jedno a karoserie sedan nebo coupé
Pro zábavu bych bral Clio Renault Sport. Sám jsem ho chtěl, ale kvůli velikosti jsem ho nakonec nekoupil. Potom tu máš třeba Focuse ST170, Fiestu ST... no bude toho hodně. Z benzinového koncernu si myslím, že poměr výkon/spotřeba je dobrý u motorů 1.8T. Ale spousta lidí tu bude namítat, že koncern s těmito motory nedělal auta pro zábavu
Spíš jsem popsal auta(bylo jich ale víc), nad kterými jsem sám před cca 2 lety přemýšlel, když jsem vybíral auto. Měl jsem i podobné požadavky.
Ale vydrž, určitě sem přispějou další a přidají své poznatky
Spíš jsem popsal auta(bylo jich ale víc), nad kterými jsem sám před cca 2 lety přemýšlel, když jsem vybíral auto. Měl jsem i podobné požadavky.
Ale vydrž, určitě sem přispějou další a přidají své poznatky
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Omega sedan - stojí to pár peněz, z benzínovýma V6 a samosvorem to bude zábavné, má to náhon na správná kola, není jich na každém roku 10, je to pohodlné auto na cestování. Spotřeba spíš o kusek větší,... A pěknej kousek se nechá pořídit za 50 000 Kč.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Co říkáte na toyota celica nebo audi a4 1.8 t?
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Jak se muze nekdo ptat, jake si ma koupit auto? Neco se ti snad libi a mas nejakou predstavu, ne? Tak si za ni jdi, protoze tady ti kazdy poradi to co ma doma, nebo ceho se potrebuje zbavit Pokud jsi chlap bez vkusu a predstavy, kup si fabku a neres to
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
- LiberaleMiguel2
Když teda to co mám doma
Vše funguje. Od koupě jsem vyměnil velký vlnovec, koupil a přehodil čepy řízení, opravil centrál, vyměnil PZ ABS čidlo a LP koupil, ale ještě nevyměnil. Koupil lambdu od Lukáše a vyměnil. Dále koupena a přehozena nová řemenice. Na autě zbude vyměnit ABS kroužek LP kola (540kč), přidělat novou anténu (do 300kč) a začínající rez zadních blatníků. Vše funguje. Blinkry blikají, stěrače stírají. Jediná vada na kráse je svítící ABS viz.kroužek a přehození nového čidla, které k tomu dávám.
Cena platí max.3 dny.
Kámoš hodil před chvíli na Clubu má to chvíli, zjistil, že to není pro něho úplně vhodné(staré kosti vs. tvrdý podvozek )
Kdybys měl zájem, tak napiš SZ
Vše funguje. Od koupě jsem vyměnil velký vlnovec, koupil a přehodil čepy řízení, opravil centrál, vyměnil PZ ABS čidlo a LP koupil, ale ještě nevyměnil. Koupil lambdu od Lukáše a vyměnil. Dále koupena a přehozena nová řemenice. Na autě zbude vyměnit ABS kroužek LP kola (540kč), přidělat novou anténu (do 300kč) a začínající rez zadních blatníků. Vše funguje. Blinkry blikají, stěrače stírají. Jediná vada na kráse je svítící ABS viz.kroužek a přehození nového čidla, které k tomu dávám.
Cena platí max.3 dny.
Kámoš hodil před chvíli na Clubu má to chvíli, zjistil, že to není pro něho úplně vhodné(staré kosti vs. tvrdý podvozek )
Kdybys měl zájem, tak napiš SZ
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Buď si koupíš auto.. nebo hyundai Za mě cokoliv koncernového v 1,9 TDI (budeš jezdit a neřešit)
" www.autowerks.cz "
Myslíte že na každodenní ježdění 27 km do školy a 27 km zpět cca 80% okrsky je lepší diesel nebo benzín? Popřípadě jaký ale s výkonem alespoň 110kw
Není to málo 110kw na začátek? Když už si rozbít hubu, tak ať to stojí za to
Tak jako raději budu jezdit se 110kw a opatrně než mít 80kw a za 3 měsíce to prodat a koupit 110kw
a není 110kW málo?
http://www.sauto.cz/osobni/detail/saab/ ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sauto.cz/osobni/detail/saab/ ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
http://www.sportovnivozy.cz/14014-mazda-323-gtr-zasmuky" onclick="window.open(this.href);return false; toto vem
na 250kW jen tak žadne kladivo není na jeh cestování je nafta idealní
http://www.sauto.cz/osobni/detail/volks ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;
akorát ten turek je cenou mimo tak A8 by se vešel
http://www.sauto.cz/osobni/detail/audi/ ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sauto.cz/osobni/detail/volks ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;
akorát ten turek je cenou mimo tak A8 by se vešel
http://www.sauto.cz/osobni/detail/audi/ ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- Mirek-200sx
Primera P11 GT, 2.0i 16V 110 kw, primery maji perfektni podvozky, spotreba kolem 8 litru, kdyz tomu budes slapat tak samozrejme vice
In progress: Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Project car #1: Nissan Primera P10 GT (SR20VE I in progress)
Project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (SR20DET/VET
Daily car: Škoda Felicia II 1.6i rv.98
Project car #1: Nissan Primera P10 GT (SR20VE I in progress)
Project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (SR20DET/VET
Daily car: Škoda Felicia II 1.6i rv.98
Já jsem před dvěma týdny dal vale své krevní skupině bimmer a spustil se s Fordem Ovšem, to byl šok! Chtěl jsem něco zábavného na dojíždění do práce, na nákup i na řádění na okruhu a okrskách. Vybral jsem Focus MK1 ST170 a pokaždý z toho auta vylejzám vytlemenej jak idiot. 1200 kg, 127kw, točivej motor s krouťákem odspoda, 6ti kvalt a přitom hodně příjemná spotřeba, tužší podvozek, spojka, řazení, ostré řízení a byl za hubičku. Mám 3dv. a přitom se dozadu v pohodě seskládají dva dospělí, možná i pohodlněji než v 5dv BMW e46 a velikost kufru ani nevyužiju... Vždy jsem říkal Fordem tam a vlakem zpátky a Alfou ani tam... no ale asi přehodnotím svůj názor
Já to znám z druhé strany, po pár letech s Pumou a její okruhovou příbuznou jsem si koupil E46 328i a jo, máš recht ford je lepší S tu pumou je prostě větí sranda, ikdyž s tím jedu jak naprostý hovado žere to jak 328i při sotva svižné jízdě, jako ta 46stka je pohodlnější ale i tak dost tuhá takže taky nic extra pohodlnýho a za 40 000km tam nebyla dražší oprava než 5000 a to byla nová převodovka + spojka
Kupujte fordy, jsou supr !
Kupujte fordy, jsou supr !
Měl jsem Mondeo Mk III 2.0 16v a bylo to super auto a servis byl uplně směšnej...hodně dílů jsem bral přímo v autorizáku.... Bral bych ho hned znovu, ale s V6 a ideálně ST....
mx5
Tak sa opýtaj mesiac pred tým, za pol roka sa toho zmení habadejdoly 13 píše:mužete my poradit jaké první auto do 80000? Chci si ho koupit v listopadu ...
Mužete my poradit co jse při jizdě 2 týdny v měsíci 35km tam a zpět cca 80-90 % okrsky vyplati? Jestli benzin diesel nebo lpg do 80000 diky
- LiberaleMiguel2
náklady na servis budou u dieselu vždycky vyšší než u atmosférického benzínu s LPG
náklady na palivo budou +- stejné
takže záleží co za ty prachy najdeš. Osobně bych bral nějakou V6 s LPG
náklady na palivo budou +- stejné
takže záleží co za ty prachy najdeš. Osobně bych bral nějakou V6 s LPG
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)