Sviznejsi vozitko. Hlasujte - pomozte vybrat.

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Tak ktere by jste vybrali vy???

Nissan Almera Top Sport
4
18%
Mazda MX-5
5
23%
Subaru Impreza GT
12
55%
jine... odkaz do tematu ;)
1
5%

Celkem hlasů: 22

Spiral

Sviznejsi vozitko. Hlasujte - pomozte vybrat.

Příspěvek od Spiral »

Myslim ze je to jasny... potrebuju Vase tipy. Do kteryho z techto konkretnich jit ;) Mate li jiny tip v podobnem duchu. sem s inzeratem ;) Jinak ANO chci pokudmozno japonce.

Nissan Almera - http://www.sportovnivozy.cz/21449-nissa ... -top-sport" onclick="window.open(this.href);return false;
Mazda MX5 - http://www.sportovnivozy.cz/25353-mazda ... sary-praha" onclick="window.open(this.href);return false;
Subaru Impreza - http://www.sauto.cz/osobni/detail/subar ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;

a budu samozdrejme i rad za komentar proc jste zvolili konkretni atuo 8)
Naposledy upravil(a) Spiral dne 21 bře 2012 03:16, celkem upraveno 4 x.
1991 VW Golf GTI

Sova

Re: Pet tipu. Sviznejsi vozitko. Hlasujte - pomozte vybrat.

Příspěvek od Sova »

Nevím jak bereš sousloví "Svižnější vozítko"...pokud stejně jako já, tak za mě vynechám Subaru...
Mazdu MX5 bych stejnětak vynechal, pokud nemáš druhé konvenčnější auto na ježdění, případně pokud nejsi natolik šílený, že bys jí za konvenčí auto považoval :lol:

Zbývají mi dva...bez zbytečných keců kolem říkám za mě -> AE101

EDIT: Možnosti Jiné sem si nevšiml :lol:ale ve výběru máš samé japonce, tak asi nemá stejně moc smysl sem cpát nějaké Rovery nebo francouzské bagety :D
Cléon & Fonte

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Mozna bych toto presunul do sekce Ojete vozy, kde jsou rady a porady jaky tip vozu vybrat.

Jinak mozna by bylo dobre taky uvest nejaky rozpocet, a taky na co bude auto vyuzito, davat do vyberu MX5 - dvousedalovy roadster a trebe SU"v"BARU GT, je takove protichudne, ale pak taky zalezi na servisnich nakladech atd, nebo mozna dalsim potencialum uprav, pokud bych asi tohle vsechno pominul, tak bych sel do SUBARU GT, ale ta Almera GTI by nemusela byt spatna, dily by mohly byt v klidu, je jich celkem dost, a Toyotu neznam, ale videl jsem nejaky zajimavy tenhle kousek prodavat byla cervena tridverova, odkaz bych musel nekde najit. MX5 je hezka, sam jsem ji chtel jako druhe auto pro zabavu, jinak jsem spis prakticky clovek, takze pokud by mela byt jako jedno, tak bych do ni nesel.

EDIT: tak jsem ji nasel Toyota AE101 http://auto.bazos.cz/inzerat/14121191/T ... GT-20V.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Tady nejaky Subaru Impreza GT http://auto.bazos.cz/inzerat/15006074/S ... eza-GT.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Ale musim rict, ze tato Almera GTI je fakt pekna http://auto.bazos.cz/inzerat/14220889/N ... -SPORT.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

Sova

Příspěvek od Sova »

Takhle...abyste mě špatně nepochopili :D Subaru sem vyřadil díky tomu, že v názvu topiku je "Svižné vozítko" ...Forester u mě není "vozítko"...to je u mě pořádnej kus auta sakra :lol:
A Subaru GT "svižný"? 4x4 2.0 Turbo je u mě rychlý a né jenom svižný :lol:
Berry: Ty Subaru sem nehledal ale ta AE101 je stejné jako z toho jeho inzerátu...nevím proč mu ty linky nejdou...
http://www.sportovnivozy.cz/23914-toyota-corolla-ae101
a almera taky
http://www.sportovnivozy.cz/21449-nissa ... -top-sport
Cléon & Fonte

kony5

Příspěvek od kony5 »

http://jdm-meeting.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=2318" onclick="window.open(this.href);return false; nebo ještě sunny taky s motorem SR20DE jako almera případně nahradíš SR20VE nebo SR20DET ale to už je asi na fwd zbytečné.... asi bych vzal tu corollu myslím že sem o ní něco viděl na netu a tenhle konkretní kousek bude dobrý....

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Tak odkazy uz by mely normalne chodit, byl spatny format pri vlozeni, neco se podelalo s url, jinak vidim, ze jsem vlozil to same , co nasel Spiral :lol:

Ten Sunny vypada dobre 8)

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

ověř si jak je to s tou AE101 s papírama a pozorne si hlidej stav motoru.... ( kdyžtak info ze stavby toho auta je na toyotaforu is fotkama a komentářem )
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Vavris.cz

Příspěvek od Vavris.cz »

Z toho výběru jsem trochu jelen. Stejně jako ostatní: V jednom výběru MX-5 a Forester ??? Jak to chceš používat? Co s tím budeš dělat?

ad Almera GTI) Sice moc hezká, ale tuhle konkrétní bych nevzal, protože stojí moc peněz. Jako rozumnější nákup u Sunny a Almary mi přijde koupit levnější kus a šoupnout do ni SR20VE - o což si přímo říká! Jeden z mála legálních SWAP. Jinak celkově výborný HH, ale vzhledem k ceně jiných aut bych za to 75 nedal. Každopádně, pokud je cílem velmi rychlá zábava na okreskách a v případě potřeby i nějaký hobby vrch nebo track day, pak sjou Sunny a Almera super volba.

ad Corolla) Jestli nebudou problémem papíry a věci kolem SWAPu, tak se mi to strašně líbí. Sleeper za pár korun. Z fotek vypadá moc hezky. Koupil bych si to už jen z toho důvodu, že to nikdo jiný nemá

ad MX-5) 120 za Anniversárku je dobrá cena - pokud ty karbonové hrůzy půjdou dolů, aniž by vzaly sebou i původní lak. MX-5 nebude tak rychlá jako předchozí 2, ale rozhodně je extrémně zábavná a ještě extrémněji návyková. Já si ji pořídil jen za účelem, abych se naučil se zadokolkou a teď nemám srdce se jí zbavit, jak se mi zaryla pod kůži. Maximálně funkční a upřímné auto. A dá se s tím v pohodě žít každý den pokud nevadí nízký posez...

ad Impreza) Impreza GT? Proč ne. Ale ten konkrétní kousek z inzerátu rozhodně ne. Bude to pocitově o kousek tupější auto než Sunny nebo Corolla a o pořádný kus než MX-5. Na durhou stranu na poměry čtyřkolek to je lehkonohá atletka. První generace Imprezy je ta nejlepší! Pokud chceš turbokopanec a harakyry v zimě, tak běž do Imprezy, pokud spíš zábavu na okreskách, hledal bych mezi těmi třemi kandidáty výše

ad Forester) Jako rodinný ddaily driver bych si ho uměl představit, jinak mi ke zbytku moc nesedí. Bacha na ty levné kusy - bývají dost utýrané a prvotní servis pak stojí majlant
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.

Vavris.cz

Příspěvek od Vavris.cz »

A jiné do tématu:

Sice to není japonec, je to trochu starší, ale je to masooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!
http://auto.bazos.cz/inzerat/14764413/F ... bo-May.php" onclick="window.open(this.href);return false;
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.

rallik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rallik »

Naprosto mimo výběr, taky nikde nevidim cenu a pak se tu srovnává skvělej starší Sunny za 3 pětky a réza za 120....
Sviznejsi vozitko beru jako HotHatch a zaměřit se jenom na JPN je možná škoda....
KEHO rennsport

Spiral

Příspěvek od Spiral »

Tak nejdriv diky Berrymu za presun do spravne sekce a za zprovozneni linku. nejak jsem netusil kde je chyba ;)

A pokusil bych se nejak (snad inteligentne) vysvetlit proc je vyber tak ruznorodej.
Zacalo to tim ze jsem chtel uz na 99procent forestra protoze jsem potreboval neco co muze na polnacku, a zaroven se nebudu muset bat projet zatacku rychleji nez ukazuje cedule pred ni :) Jenze pak se do rodiny poridilo Pajero, navic mam jeste porad ATW cimz mi odpadlo to ze potrebuju na polnacku a muzu se soustredit na auto "jen" pro radost. Takze chci neco co bude malicko rychlejsi a zabavny. Zaroven ale chci aby bylo mozny pouzivat to jako daily... takze zadny vyramovany nebo plazici se bestie. Stejne tak nechci zadny "preturbeny" silenosti ve kterych se pravdepodobne nekdo predtim hrabal (tim odpada vetsina auto jako je Cellica, 3000gt a podobne.). Navic bych chtel alespon neco malicko originalniho (tim odpadaji vsechny golfy, BMW nebo audi, tech je proste vsude az az...). No a jak uz tady probehlo dalsi moznost by byla nejaka francouzska pastika... jenze uz jsem predtim mel 106 GTI a chtel bych zkusit zase neco jineho (tim odpada peugeot, saxo a podobne.. to uz jsem proste mel) jeste je tam clio... ale to mi prijde zase tak nejak.. no proste maly a nezajimavy.
Dalsi podminka je ta ze nechci pod tim autem vic lezet nez jezdit... spis jak se casto pouziva bych chtel neco "sednout a jezdit", a servisovat bezny veci samozdrejme. Zadnej dalsi potencial neni potreba.Spokojim se ve vetsine pripadu s tim co auto nabizi v tehle verzich. Jediny veci co na tom pripade budu menit je podvozek, kola, vyfuk atd... zadne zmeny v motoru.

Tak ted cena... maximum co do toho chci dat se vsim vsudy je tak 135 tisic. maximalne. kdyz sezenu levnejsi zabavny auto bude to jedine dobre a zbydou prachy jeste na jiny veci. Tim se dostavam k tomu proc jsem rovnou nesahnul po Impreze GT... protoze jich neni moc. a tahle konkretni je za 120... a rozhodne to neni TOP... obavam se ze kdyz budu chtit rezu GT tak se holt nevejdu za peknej kousek financne.Aneb pokud vite o nejaky pekny do 130 sem s ni!! :)
Naproti tomu Mazda za tech 120 vypada v opravdu peknym stavu a je to pro me velky lakadlo i presto ze na dailydriving to nebude uplne to pravy orechovy holt. ale tohle auto me neuveritelne laka.
Almera tahle konkretni se mi libi diky tomu ze je delana presne v mym stilu. zadny silenosti presto originalni. proste se mi trefila do vkusu. Stejne tak Corolla o ktery se musim zjistit vic (diky Idaho za tip kde zacit ;), protoze v pripade ze ta prestavba probehla tak jak mela je to za ty penize moc pekna nabidka.

Jinak je docela hezky ze Berry nasel natuty stejny auta co mam v merku :) Z toho mam radost...

Vavris.cz: diky moc za nazor. s tou mazdou me jen utvrzujes ve vyberu. ale holt se bojim te ucelovosti. a Almera se ti zda draha? vzhledem k tomu ze neni s cim srovnat tak si nejsem jistej. jestli je na tom skutecne tak jak je na fotkach tak bych se ty penize nestydel za ni dat asi.
a co se tyce Capriho tak jako kdyz jsem ten inzerat videl tak se mi srce rozbusilo naplno. krasavec nehoraznej. ale tohle neni auto na daily. bohuzel. o tohle uz se clovek musi starat jak vo mimino.

rallik: no ja jine nez japonske neodmitam. ale jak rikam francouze uz jsem mel, vw, bmw jsou vsude... takze co jineho????

kazdopadne DIKY vsem za Vase nazory, tipy a rady ;)
1991 VW Golf GTI

T.i.m.u.r
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T.i.m.u.r »

Nějakého Itala?

Fiat? (Coupé, Punto GT,...)
Lancia? (Delta 2.generace, Dedra Integrale,...)
Alfa? (Za ty peníze krásná zachovalá 145 nebo 156 či 147)
Staré Maserati BiTurbo,... :lol: (To bych ale servisovat nechtěl)
r.v.: 1974 - 55HP/80Nm

(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz

kony5

Příspěvek od kony5 »

http://www.sportovnivozy.cz/25833-nissa ... s-14-praha" onclick="window.open(this.href);return false; za 130 super s14 s SR20DET a VLSD super zábava 8) 8) na druhou stranu pokud chceš auto pro zábavu tak se na to dívej i tak že je velká pravděpodobnost že to auto jednoduše někde zrušíš... pak budeš shánět kastli a nějakýho exota neseženeš ... tak pak 200sx s13 a bude snažší sehnat díl,karoserii atd..
http://www.sportovnivozy.cz/26413-nissa ... x-s13-brno" onclick="window.open(this.href);return false;

Spiral

Příspěvek od Spiral »

T.i.m.u.r píše:Nějakého Itala?

nic co by me oslovilo.... coupe vubec ne. to ma u me nalepku lacinyho auta co si hraje na neco vic.krom to si myslim ze neni vubec zabavne... punto Gt... o tom jsem premyslel. ale je to takovy moc obycejny. vetsina jich je zprasenejch. ted jsem sice videl jedno moc hezke na prodej. ale proste neni to vono..

a zbytek.... ve vetsine pripadu se bojim servisu. jedinej ital na kteryho jsem koukal byla Barchetta jako "levnejsi nahrazka" za mx5tku... ale asi bych toho litoval ... to si radej pridam na tu MXku
1991 VW Golf GTI

Spiral

Příspěvek od Spiral »

kony5 píše:http://www.sportovnivozy.cz/25833-nissa ... s-14-praha za 130 super s14 s SR20DET a VLSD super zábava 8) 8) na druhou stranu pokud chceš auto pro zábavu tak se na to dívej i tak že je velká pravděpodobnost že to auto jednoduše někde zrušíš... pak budeš shánět kastli a nějakýho exota neseženeš ... tak pak 200sx s13 a bude snažší sehnat díl,karoserii atd..
http://www.sportovnivozy.cz/26413-nissa ... x-s13-brno" onclick="window.open(this.href);return false;

rozbit to rozhodne v planu nemam :) i kdyz nerikam ze se to stat nemuze. ale tyhle nissany to uz je u me priklad "sportovniho" auta kde je potreba hodne servisu o motor aby vsechno slo jak ma. hodne prace. a navic vetsinou dokurveny od predchozich majitelu.

MIMOCHODEM zmeneno hlasovani. Forester je mimo misu (ten mi tam predtim holt zbyl) a Corolla je taky pryc. Jsem moc posranej z toho ze tam probeh swap a ze by se neco mohlo podelat. chtel bych neco co neproslo tak velou upravou asi spis :) A subaru zda se je pryc ... nasel jsem jeste jedno ktery stoji za uvahu ale je na hranici financniho limitu. a moc toho o nem v inzeratu neni...
1991 VW Golf GTI

T.i.m.u.r
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T.i.m.u.r »

Spiral píše:
T.i.m.u.r píše:Nějakého Itala?

nic co by me oslovilo.... coupe vubec ne. to ma u me nalepku lacinyho auta co si hraje na neco vic.krom to si myslim ze neni vubec zabavne... punto Gt... o tom jsem premyslel. ale je to takovy moc obycejny. vetsina jich je zprasenejch. ted jsem sice videl jedno moc hezke na prodej. ale proste neni to vono..

a zbytek.... ve vetsine pripadu se bojim servisu. jedinej ital na kteryho jsem koukal byla Barchetta jako "levnejsi nahrazka" za mx5tku... ale asi bych toho litoval ... to si radej pridam na tu MXku
No jo, jako Italofil se holt člověk musí asi narodit,... :lol:

Přeju hodně štěstí při výběru, v Japoncích se nevyznám, takže už nabízet alternativy nebudu.
Ačkoli: Ještě možná Civic jakékoli generace, ale to je Tunerská tuctovka, a nebo Integra? Ale tam nevím jak by ses vešel s rozpočtem.
Pokud ne, tak se k tomu ani nemusíš vyjadřovat; jako bych nic neřekl. :wink:

www.stukater.wz.cz

Spiral

Re: Sviznejsi vozitko. Hlasujte - pomozte vybrat.

Příspěvek od Spiral »

Jo to asi musi :) a ja se tak nenarodil zda se :)

Jinak civic jak pises moc "obycejny" , a Integra by se mi sice libila... ale ta je mimo cenu ;)
1991 VW Golf GTI

kony5

Příspěvek od kony5 »

tak prelude 2,2 Vtec ale to je pořád fwd to je divný ...

kentoya

Příspěvek od kentoya »

pod pojmem svižné vozítko, by jsi měl hledal vozítko s nízkou hmotností do tuny, z toho výběru je tam nejblíže almera
civic je sice rádoby tuctové auto, ale zase jsou to celkem lehká vozítka a dobře sedí, a jenom proto že je to rádoby tuctovka bych to nezatracoval
taková fiesta 1,6 zetec je taky svižná, ale taky tuctovka

toš asik tak
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

Spiral

Příspěvek od Spiral »

Dobra tak kdyzbych Civica nevyradil. Nejakej tip na nejakej vonavej kus? je jich mraky a spousta s nich mi prijde proste dojebana...
1991 VW Golf GTI

Vavris.cz

Příspěvek od Vavris.cz »

Tak po přečtení doplňujícího popisu už mi to je jasné a myslím, že z primárního hlediska "svižná jízda a bezúdržbový provoz" tam jsou určitě jedni z nejlepších kandidátů. Jak Impreza, tak Nissan i Mazda jsou hodně blbuvzdorná auta.

Když se tady teď probírá Civic. Ano, taky by se tam dal zařadit, ale vadí mi na něm ceny - které jsou kvůli H-fanatikům na takové úrovni, že krom H-fanatiků je nikdo jiný nemůže akceptovat. A pak taky řízení jak u zaoceánského parníku. No a schopnosti podvozku bych teda zařadil určitě až za všechny 3 auta z ankety.

Spiral, být tebou, tak si zkusím ty auta projet a rozhodnu se na základě toho, co mi bude nejvíc sedět. Ony jsou totiž všecky 3 skvělé, jen každé osloví trochu jiný typ řidiče.

Imprezu bych asi vyřadil jako první a to především kvůli ceně. Do 130 možná bude nějaký pěkný předFL kousek, jestli se dá za ty peníze sehnat i pěkný poFL kousek, si ale nejsem jistý. Impreza bude mít rozhodně nejvyšší provozní náklady. Na druhou stranu bude v přímce nejrychlejší a naplno použitelná i v zimě. Imprezu bych bral v případě, že by pro mě bylo prioritní mít celoročně použitelné auto, i když by nebylo tak zábavné, prostě velice schopný daily driver šmrcnutý trošičkou rally feelingu.

Modrá Almera mi už po upřesnění zadání dává mnohem větší smysl - jestli jí chceš jako bezúdržbové auto. Pokud by byla v tip top stavu, tak by to mohlo být hodně radosti za minimum starostí. No a pokud by náhodou v budoucnu potřeba daily dopravy nebyla tak akutní, žije v Rožnově člověk s přezdívkou Jagy, který na Nissan sežene úplně všechno a pár lidem už SR20DE pod kapotou zaměnil za japonskou SR20VE, která má 190k. Almera s tím motorem dostává úplně jiný rozměr. Je pak rychlá zhruba jako CTR 7G s tím, že její multilink vzadu je i přes starší konstrukci o dost kvalitnější, než ten Hondí. Navíc to není ta hrůza, kterou si člověk představí pod pojmem SWAP, ty motory jsou stejné, mají i stejný kód, takže na STK a v TP je vše v pořádku, sedí uchycení, elektrika... Almeru a Sunara GTI dycky uvádím jako jednu z nejlepších cest ke sportovnímu HH, který je zábavný, denně použitelný a skoro nic nestojí. No a v případě implementace toho VE je pak i pekelně rychlý!

A co MX-5? No, nejdřív si do toho sedni - jestli se ti vůbec vlezou nohy pod volant a jestli hlava nebude přečuhovat přes střechu. Každý den se s tím dá žít úplně bez problému, pokud přežiješ nastupování a vystupování kdesi ze spod a nepotřebuješ sebou převážet sekačku, 5 cestovních tašek a podobné věci. Já se sbalil i na týdenní dovolenou ve dvou. Místo je za sedadly pod střechou, za sedadly samotnými, odkládacích prostor na krávoviny je vevnitř dost. No a co se týče jízdy, MX-5 bude rozhodně nejpomalejší, požitkářská, suverénně s nejlepším řízením a převodovkou. Nejdou s ní lámat rychlostní rekordy a nejvíc se v ní projeví šikovnost řidiče. Každý kilometr rychlosti si musíš kurevsky odedřít, ale bude tě to neskutečně bavit. Do 130 by se už nechala sehnat prvotřídní NA (mrkačka) s nejsilnější 1.8 a samosvorem anebo samozřejmě NB – třeba ta v odkazu.

Kdyby sis chtěl počíst ještě něco víc, tak tady je moje recenze: http://moje.auto.cz/Wawris/mmm-mala-modra-mr-dka-d.html" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT: Tahle je až na ty kola (velké, těžké) super: http://www.autoscout24.cz/Details.aspx?id=ckbix1dy1b4w" onclick="window.open(this.href);return false;

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

šel bych do 2G eclipse turbo.. v tý ceně se už prodávaj.. 200kobyl..AWD.. potenciál..pěkný design a prodejný..
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Jeste me napadla Toyota MR2 2.generace,ale najit ji a nedobastlenou, je umeni. Pamatuju,jak zde nekdo prodaval tu hezkou cernou a dlouho ji nemohl prodat,ale prodala.

Jinak neco z novejsiho me napadlo, vim ze designove to asi neoslni, ale 141Kw neni zas tak spatne.
http://www.sauto.cz/osobni/detail/toyot ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;

Vavris.cz

Příspěvek od Vavris.cz »

MR2 2. generace je strašná sfině sfinutá - říká se, že jakmile se začne přetáčet, jsi automaticky v prdeli...

Corolla mi zase přijde taková schizofrenní - skorozávodní motor a naprosto nudné obyčejné auto. Celice by slušel víc, ale ta se nevleze do limitu.

Sova

Příspěvek od Sova »

Spiral píše: rallik: no ja jine nez japonske neodmitam. ale jak rikam francouze uz jsem mel, vw, bmw jsou vsude... takze co jineho????
Rover 200 BRM se samosvorem Torsen

Obrázek

V česku je jeden naprodej. Dovoz CH, serviska a 8000tkm, což je v podstatě nový vůz.

Edit: Kde zmizela Corolla?
Cléon & Fonte

T.i.m.u.r
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T.i.m.u.r »

Sova: Bojí se administrativních problémů kvůli swapu. :wink:

www.stukater.wz.cz

rallik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rallik »

Jo to vypadá dobře, vim, že jsem na něj taky koukal když jsem vybíral auto, každopádně myslim, že u inzerátu neměl cenu. Ale předpokládám že cena bude přes 100 000? :?
KEHO rennsport

Sova

Příspěvek od Sova »

rallik píše:Jo to vypadá dobře, vim, že jsem na něj taky koukal když jsem vybíral auto, každopádně myslim, že u inzerátu neměl cenu. Ale předpokládám že cena bude přes 100 000? :?
Jo říkal mi 140...ale asi by se dalo vyjednávat.
Ale i tak...dle jeho informací 8tk, serviska, CH původ, rarita-limitka(795ks pro UK kdoví kolik jich je pravostraných, ale určitě méně) a samosvor...
stojí to tolik co Impreza, ale v jakém stavu ta Impreza bude a bude mít 8tkm?Navíc tohle auto má tzv. příběh a nikdo ho nemá :wink: Když pojedu za bráchou do zlína, potkám 10 Imprez...
Navíc ten samosvor...kterej hothatch to za tu cenu má a v jakém bude stavu?
Žádnej??
Cléon & Fonte

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Pro trhy s levostrannym rizenim bylo vyrobeno 350Ks. Docela bude zajimave pak na to shanet dily, asi pak jedine UK :wink:

Sova

Příspěvek od Sova »

Berry píše:Pro trhy s levostrannym rizenim bylo vyrobeno 350Ks. Docela bude zajimave pak na to shanet dily, asi pak jedine UK :wink:
Já myslím že nebude problém, pokud nebudeš shánět ty drobnosti vzhledu čím se BRM liší, tak je to normální Rover 200 1.8 16v
převodovku to má kratší a podvozek bude trochu improved...
ale motorový díly nebudou problém...
Cléon & Fonte

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“