výběr auta

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Kane13
Moderátor

Re: výběr auta

Příspěvek od Kane13 »

Domas píše:měl sem vybráno BMW e46 328i 142kw, ale když mi v pojišťovňě řekli kolik bych platil povinný tak mě málem kleplo, a to je jediný co mě od toho auta odrazuje, jinak ten lexus je takovej japonskej bmw, ve výběru je furt lexus, ale přibejvá tam i to bmw, přece jenom je to EU car, a na japonskýho lexuse budou drahý díly :roll:
A ty nemáš příbuzný, kteří by ti naklonovali bonusy? Některý pojišťovny to nabízí, např. Česká...
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

Domas

Příspěvek od Domas »

rodiče sou od sebe 15 let, táta řídí ale máma ne, má řádičák ale už 6 let neřídila, takže bonusy nemá, a nevim jestli je táta u český, musej tam bejt oba rodiče aby se ty bonusy dali dát na mě ne?

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Bonusy s řidičákem nemají nic společného. Bonus se vztahuje na to, na koho je auto registrované. Odkud jsi a kolik Ti je let, že ti vyběhla nějak extra závratná suma?

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“