www.dovozauta.cz - znate nekdo

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
Thomesh
Kontaktovat uživatele:

www.dovozauta.cz - znate nekdo

Příspěvek od Thomesh »

znate nekdo?
zkusenosti?

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

zkušenosti nemám, tudíž nemohu nějak soudit, ale co jsem to tak projížděl, tak ze všech aut, jich má servisku jenom 5! ty tachometry tradičně okolo 110 tis.
ale zase na druhou stronu ceny solidní 8)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Thomesh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thomesh »

no prave, ceny pekny, ale ty kilometry mi prijdou nesmyslny
Cali turbo 204 ps

Ghost82

Příspěvek od Ghost82 »

Thomesh píše:no prave, ceny pekny, ale ty kilometry mi prijdou nesmyslny
Proč jako?
"Vím, že jednou opravdu těžce havaruji" Gilles Villeneuve

Thomesh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thomesh »

prijde mi to malo , navic vsechny auta maj prakticky stejne kilometru
Cali turbo 204 ps

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Thomesh píše:prijde mi to malo , navic vsechny auta maj prakticky stejne kilometru
nikdy bych si nenechal dovest auto od nikoho koho neznam, maximalne od nejakyho clena rodiny nebo od nekoho s kterym bych tam jel, pac jaky jsou u nas lidi svet nikdy nevidel......
i soused z vesnice je schopnej dovest auto s 300 000 ktery ti stoci na km ktery sis na zacatku pred vyberem predstavoval (80k km)...

Ghost82

Příspěvek od Ghost82 »

Tak já jsem tam koupil auto a docela spokojenost. Jednání na jedničku. Jezdil jsem to tam okukovat asi 3 týdny a opravdu každý týden přijede tahač se spoustou neboraných vozů a složí je na bazar. Když tamn přijedete za 3 dny tak jich je půlka pryč. Na zakázku nevozí a nákupčí si prý vybírá NL a B jen dobrá auta. Cena s ohledem na km mi nepřijde tak nízká. Je to u Poděbrad. To není AAA. Tady se to musí točit. Jenom ta auta vypadají lépe než jinde. Před nákupem nebyl problém auto odvézt do servisu original peugeot a nechat prohlédnout. Jeďte se tam podívat.

Mekkk

Příspěvek od Mekkk »

Jak jsem na to koukal tak mají sto pro přetočený tacháky a docela chytře kolem 100 nebo 110TKM to se to potom o hodně líp prodává když to má tyhle km.A ještě ke všemu bych si tam ani auto nevybral :nono:

Ghost82

Příspěvek od Ghost82 »

Jo a jak jsi na to koukal? Na foto na internetu? Já ti ukážu to auto co jsem tam koupil a pak můžeš něco tvrdit. Použitost interiéru, volantu a pedálů odpovídá počtu km. Stejně tak podvozek a prosezenost sedaček. To na internetu nezjistíš. Zase to moje bylo za víc než ty co tam mívaj a najeto 78tkm. Auta tam prostě vypadají slušně a chování je taky na úrovni. Za tím si stojím. Kdo tam nebyl tak ať se raději nevyjadřuje. Porovnejte si ceny třeba s ostatními auty na prodej. O tolik levnější tam nejsou ale mají auta v lepším stavu a výbavě. Taky třeba z Peugeota lepší výběr než kde jinde.

i.m.a.c
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od i.m.a.c »

Anonymous píše:
Thomesh píše:prijde mi to malo , navic vsechny auta maj prakticky stejne kilometru
nikdy bych si nenechal dovest auto od nikoho koho neznam, maximalne od nejakyho clena rodiny nebo od nekoho s kterym bych tam jel, pac jaky jsou u nas lidi svet nikdy nevidel......
i soused z vesnice je schopnej dovest auto s 300 000 ktery ti stoci na km ktery sis na zacatku pred vyberem predstavoval (80k km)...
Souhlasim, proto si necham auto dovezt od strejdy.. :) az budou penize
only Hyundai Sonata GLS 2.0i/140PS

Mekkk

Příspěvek od Mekkk »

Tak mi napiš kde by takový poctivý auta asi brali???? :lol: Nissan 1997 nejspíš z holandska se 110TKM :?: takovýho by jsi nenašel ani v ČR. :?

Ghost82

Příspěvek od Ghost82 »

Mekkk píše:Tak mi napiš kde by takový poctivý auta asi brali???? :lol: Nissan 1997 nejspíš z holandska se 110TKM :?: takovýho by jsi nenašel ani v ČR. :?
http://cze.autoscout24.com/home/index/l ... ion=Hledat

Ghost82

Příspěvek od Ghost82 »

tohle je z belgie a přes autoscout. Oni mají určitě už vytypovaná dobrá místa a prodejce.

Dan Mag

Příspěvek od Dan Mag »

Z vlastní zkušenosti doporučuji si auto dovést sám, protože co si sami neohlídáte to za vás nikdo neudělá.

Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavisimo »

ja jsem si na tuhle firmu udelal obrazek.
Diesel power :)

Ghost82

Příspěvek od Ghost82 »

Ty jsi tam něco kupoval?

Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavisimo »

no spatne sem to napsal, trochu me zarazel stav nekterejch aut+info prodejce.

Ghost82

Příspěvek od Ghost82 »

jako třeba?

Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavisimo »

jako treba jojo jede sem chlapek kterej naplni klimu vsechno v pohode otevreme kapotu ta tam chyby remen na klimu jinak pohoda... potom ty nektery auta maj problem ze je tahaj od more takze maj od ty soli (jak bych to rekl zkorodovany) olupanej lak treba na hagusech, srouby v motoru zrezli jak ja nevim co. a na to ze to auto melo oznaceni ty nej vybavy tak to byla nejaka divna vybava a ten clovicek rikal ze prej jeste nevidel 4el okna vzdy videl jen 2 u toho auta.

Ghost82

Příspěvek od Ghost82 »

Nevím co jsi tam viděl za auta, ale ty peugeoty 406, a těch tam vždycky byl docela slušný výběr, vypadají docela dobře. Hlavně odpovídaqjí ceně. 406 kombi za 150 tisíc je prostě za 150 tisíc. Lidi co jezdí na BBTP tak jí viděli a můžou ti říct jak vypadá. Auta od moře mají problém se solí pokaždé a nedá se s tím nic moc dělat. Stejný problém má taky dovoz z usa a japan. S tou klimou to je holt lajdáctví ale v jiných bazarech je to o 100 procent horší. Já jsem tam prohlížel asi 4 auta (jenom peugeot) a prostě normal.

V AAA jsem jel ve 406 kde jsem musel tomu prodejci držet řadičku aby nevypadávala rychlost a mohl vůbec vyjet z bazaru na silnici. :D :D

Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavisimo »

tvoji 406 sem videl na BBTP, jinak se mi tam libila jedna 406 ta byla fakt pekna a pekne klimovala , prej byla koupena od nejakyho pana z CR.

Ghost82

Příspěvek od Ghost82 »

Prostě je to jako každý bazar. Kdo hledá najde. Jenom tam mají o lepší jednání (příjemnější) než jinde a jsou ochotní odvézt auto do peugeotu do kolína na prohlídku a to bez keců. Prostě pohoda. Všechno klape jak má, drží slovo a vše je vyřízeno za chvilku. Byl jsem už v hodně bazarech a měl dočinění s hodně auty a tady to bylo o něco lepší než jinde. Takže když tady někdo píše o něčem o čem nic neví tak je musím trošku bránit, když jsem tam byl docela spokojený.

To se divím že byla z ČR myslel jsem že tam mají většinou jenom dovoz.

*WirusH*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *WirusH* »

Ja mam Fiata z roku 92 a ma najeto 90K km a to auto tolik opravdu ma. Je z nemec po duchodci...takze takova auta se daji sehnat a za pomerne slusne penize.

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“