Zajímavý auta v bazaru
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Zajímavý auta v bazaru
Jel jsem do Prahy a najednou koukam že v Berouně v bazaru stojí zajímavý káry. Škoda že jsem pospíchal a nemohl si je prohlídnout zblízka. Je to focené mobilem tak nic moc
- Přílohy
-
- Obraz008.jpg (111.42 KiB) Zobrazeno 1429 x
-
- Obraz007.jpg (114.4 KiB) Zobrazeno 1427 x
-
- Obraz006.jpg (138.29 KiB) Zobrazeno 1426 x
Re: Zajímavý auta v bazaru
jj docela by mě zajímalo kolik za ty auta chtěj a kde splašili 4 stejný mustangy
neznáte někdo cenovky tejch aut?
Neznam, a asi okolo ani v nejbližší době nepojedu tak nevim kdy bych je zjistil. Mam to asi 20 km od baráku
No uplne stejnej neni ani jeden a dokonce 2 z prava ma i deleny predniLolek píše:jj docela by mě zajímalo kolik za ty auta chtěj a kde splašili 4 stejný mustangy
- Benelli_2000
- Kontaktovat uživatele:
Kde v Berouně to je? Že bych se tam zajel mrknout. Popiš mi pls kde to najdu, nebo nejlépe název ulice, pokud víš.
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, sou fakt pěkný, někdy se tam na ně chci zajít podívat..
Jinak je to když vyjíždíš z Berouna směrem na Prahu tak po levý straně, řiká se tam tomu u zabitho, když se zeptáte místňáků tak vám určitě poraděj.. ale ta Corvetta už je tam asi půl roku a ty mustangy tak čtvrt...
Jinak je to když vyjíždíš z Berouna směrem na Prahu tak po levý straně, řiká se tam tomu u zabitho, když se zeptáte místňáků tak vám určitě poraděj.. ale ta Corvetta už je tam asi půl roku a ty mustangy tak čtvrt...
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
Teda,stačil by mi i jeden z nich Nechcete mi ho někdo věnovat k narozeninám?
mit auto tak se tam okamzite jedu podivat.. docela by me taky zajimaly ty cenovky...
Looking for some car....
U nas se zas tak moc narozky neslavi dostanes bonbonieru a je toPet píše:Teda,stačil by mi i jeden z nich Nechcete mi ho někdo věnovat k narozeninám?
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
když pojedeš z pragy po starý tak je to asi 200m před prvním přejezdem v Berouně, je na to vidět ze silnice takže to nemůžeš minoutBenelli_2000 píše:Kde v Berouně to je? Že bych se tam zajel mrknout. Popiš mi pls kde to najdu, nebo nejlépe název ulice, pokud víš.
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Přesně jak to tu popsali kluci, je to vidět ze silnice, takže si určitě všimnete. Taky by mě zajímalo co to přesně je za auta tak jestli bude někdo něco zjištovat tak dejte vědět
kolik to tak muže stat zhruba?
Jo stojej tady u nas.Ale sou takovy vruznejch stavech.Ten jeden mam myslim uplne shnilou podlahu a tak ruzne ale ma kompletene motor GO (chromy a vsechno jak ma byt)a stoji kolem 200k a ty ostatni sou taky tak ruzne kolem tehle penez.A ta corvetka stoji neco kolem 600k coz je podle me blbost.
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look
Ne tak zmena jen ten s tim motorem je za 200 ty ostatni sou asi 90-120k ale sou v dezolatnim stavu nefunkcni motor a tak.Jeden tam ma dokonce manualni trirychlostni prevodovku.
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look
To je škoda na první pohled vypadají krásně. Ale kdyby to někdo zrenovoval tak by to byla pecka
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Taszi....neprodavat....takovykrasny a vzacny kousky se jen tak neprodavaj....
VW PASSAT B5
Nepredavam to ja... Keby som bol zrucnejsim, mal by som pracu, garaz, prachy-ver mi! Nevahal by som....
Uz mam slubenu test.jazdu
Uz mam slubenu test.jazdu
bylo by foto?
Foto bohuzial len neskorsie, ked bude ta jazdicka
Vtedy to vyfotim a zistim, ze ako to bude s predajom....
Co myslite, aku hodnotu ma to auto? cca.?
Vtedy to vyfotim a zistim, ze ako to bude s predajom....
Co myslite, aku hodnotu ma to auto? cca.?
Fordy Mustang. Ty vpravo jsou model 1964-1966, ty vpravo 1967-1968. Bez bližšího pohledu nepoznám ten rok přesně, v těch rozmezích se to liší jen detailama. To červený je Corvette Stingray tak z půlky 70. let, protože už má plastový nárazníky. 600k je za takovou Vette fakt asi blbost, za to by stál jedině jeden z prvních Stingrayů (myslím že do 71 nebo 72), který ještě měly chromový nárazníky. Těchhle plastovejch je mrtě a daj se za tři kila.Lolek píše:Přesně jak to tu popsali kluci, je to vidět ze silnice, takže si určitě všimnete. Taky by mě zajímalo co to přesně je za auta tak jestli bude někdo něco zjištovat tak dejte vědět
tak kterej je kterejbob ash píše:Fordy Mustang. Ty vpravo jsou model 1964-1966, ty vpravo 1967-1968. Bez bližšího pohledu nepoznám ten rok přesně, v těch rozmezích se to liší jen detailama. To červený je Corvette Stingray tak z půlky 70. let, protože už má plastový nárazníky. 600k je za takovou Vette fakt asi blbost, za to by stál jedině jeden z prvních Stingrayů (myslím že do 71 nebo 72), který ještě měly chromový nárazníky. Těchhle plastovejch je mrtě a daj se za tři kila.Lolek píše:Přesně jak to tu popsali kluci, je to vidět ze silnice, takže si určitě všimnete. Taky by mě zajímalo co to přesně je za auta tak jestli bude někdo něco zjištovat tak dejte vědět
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK