RC Diskuze

Tuningová scéna v Opavě a okolí

Moderátor: fonz

Freeman_TKOZ
Kontaktovat uživatele:

Re: RC Diskuze

Příspěvek od Freeman_TKOZ »

azpek1 píše:Free, řekni mi co ten "Orin" napsal vulgárního že se mu okamžitě dostala taková odpověď, podle mě to napsal slušně ale někteří to fakt nezkousnou tak hned na to nadávky. (pro objasnění toho že i kdyby to někdo od nás byl, jokože ne (aspoň doufám) se pořád choval slušně a nikoho neurážel narozdíl od nich) :wink: doufám že chápeš co tím chci říct :wink:
njn ale i tak... nečekal bych to tady od nikoho :lol:

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipotuning »

Neřešte to furt dokola je to jedno kdo to byl ale měl pravdu! 8)
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben :-(
ex Xclusivecars-............ :-)

Freeman_TKOZ
Kontaktovat uživatele:

Pipotuning píše:Neřešte to furt dokola je to jedno kdo to byl ale měl pravdu! 8)
sorry... mě to jedno není... ale tak to už nebudu řešit no.. :roll:

svanco1915
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od svanco1915 »

To Freemen : nesnižuj nás na jejich urověn.Od nás to nikdo nebyl , nemužu za to že tihle lidi si sami dělaji tolik nepřátel , takže pak se nedivim ničemu.A když je ta diskuze tak super jakto že tam dokazal napsat.Trošku blbosti.At se vyjadři Orin.Pokud to nebyl on i tak mě heslo takže to muselo být z jejiích řád logicky.

Freeman_TKOZ
Kontaktovat uživatele:

svanco1915 píše:To Freemen : nesnižuj nás na jejich urověn.Od nás to nikdo nebyl , nemužu za to že tihle lidi si sami dělaji tolik nepřátel , takže pak se nedivim ničemu.A když je ta diskuze tak super jakto že tam dokazal napsat.Trošku blbosti.At se vyjadři Orin.Pokud to nebyl on i tak mě heslo takže to muselo být z jejiích řád logicky.
O.K.: Chtěl jsem vyjádření 8)

dan7211
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dan7211 »

jejda freemene viděls jejich reakci na to co se stalo? Já nechápu jednu věc oni nemají v sobě ani trošičku studu za tu diskuzi co jsme tady zveřejnili! A že tam toho bylo dost!

Dám ti příklad u nás v práci dělá zip! je to ten co psal že naše přítelkyně jsou děvky atd.....
V práci se semnou bavil jako nej kámoš přišel domů a psal tam takové hovadiny!
To mi připadá jako podraz ne to že jim někdo píše na diskuzi!!!!

Ale na každého jednou dojde! :evil:
BMW E46 - 330D - jede a nežere :-)
seat toledo model 2000, 1.9TDi, 81kw - winter car - prodám
YAMAHA TTR 600

red_wolf

Příspěvek od red_wolf »

jak u blbých pořád dokola, vždyt všichni víme co a jak, proč se pořád opakovat? Ale kubajzova hláška? pojme zatopit do xc byla luxusní, v čem bys nám jako kubo chtěl zatopit? Poslouchám, si nevidíš do huby, věřím že spousta lidí z RC jsou fajn jen kdyby je vedení nevedlo k jistému ... Čekám na odpověd borci z RC, klidne se dostavím osobně na pokec, což se asi nestane, jako vždy
Nebudte na mě nasraní, mám jen auto do kukuřice------------------------------
Ford Focus - PopCorn Edition

red_wolf

Příspěvek od red_wolf »

jak u blbých pořád dokola, vždyt všichni víme co a jak, proč se pořád opakovat? Ale kubajzova hláška? pojme zatopit do xc byla luxusní, v čem bys nám jako kubo chtěl zatopit? Poslouchám, si nevidíš do huby, věřím že spousta lidí z RC jsou fajn jen kdyby je vedení nevedlo k jistému ... Čekám na odpověd borci z RC, klidne se dostavím osobně na pokec, což se asi nestane, jako vždyjak u blbých pořád dokola, vždyt všichni víme co a jak, proč se pořád opakovat? Ale kubajzova hláška? pojme zatopit do xc byla luxusní, v čem bys nám jako kubo chtěl zatopit? Poslouchám, si nevidíš do huby, věřím že spousta lidí z RC jsou fajn jen kdyby je vedení nevedlo k jistému ... Čekám na odpověd borci z RC, klidne se dostavím osobně na pokec, což se asi nestane, jako vždy

svanco1915
Kontaktovat uživatele:

s toho je jasne že ty větry co byly u nas na diskuzi byly od nich , pak kdo se chová jako děti

red_wolf

Příspěvek od red_wolf »

Hoši z RC já čekám, jak říkám se dostavím osobně, nebo máte strach že by jste měli v klubu problém? to snad ne! sevbertze odvahu

Dzardaa

Re

Příspěvek od Dzardaa »

Ja si myslim ze se klidne muzete sejit a pokecat to nebude problem. Za to ze v klubu RC jsou super lidi rucim! Myslim ze Tuning cat v ostrave je toho dukazem. A taky mi prijde uz hloupe porad resit co kdo kde napsal! Proste jsme lidi a mame kazdy na vec jiny nazor. Chtelo by to vzajemny respekt a toleranci a bude to v klidu.

red_wolf

Příspěvek od red_wolf »

tzo dzarda: snad to nějak půjde

Dzardaa

Re

Příspěvek od Dzardaa »

Nepochybuji o tom ze to pujde. V sobotu je ukonceni sezony v opave. Kdyz se tam stavis,urcite ti kluci reknou svuj nazor na celou vec.

svanco1915
Kontaktovat uživatele:

ty lidi co byly na Tunig Cat to jsou jediny normální asi , ten zbytek je jen očkován proti nám.Slyšel sem pomluvy co konkretně o mě šiřite a sám víš že to je ejdna větši blbsot jak druha.Takže třeba azčit u sebe a je to OK.My máme fungujici klub s lidma co u nás fakt jsou.Tam to je jen osuda tuningu.
Ale těd nechápu či ty jsi ?Zase zpátky v RC ?

Dzardaa

Re

Příspěvek od Dzardaa »

Davide,ja nejsem nici. Chci zustat nestrany,bavit se s vama i s kamarady z RC. Doufam ze to tak pujde? Nechci resit porad nejake blbosti! Vy jste v klidu parta lidi a u rc mam taky kamarady! Jo a dik za pochvalu.
Skoda OCTAVIA 1.9TDI & Renault MEGANE 1.6e

red_wolf

Příspěvek od red_wolf »

tak a ticho už bude, celkem vše už bylo řečeno, všichni víme už co a jak, všichi se vyjádřili takže to považuju za uzavřené. Nastává období klidu :-))) zasraná zima

POLO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od POLO »

red_wolf píše:tak a ticho už bude, celkem vše už bylo řečeno, všichni víme už co a jak, všichi se vyjádřili takže to považuju za uzavřené. Nastává období klidu :-))) zasraná zima
Vo co ti ku... jde?? Pojede se na prkno už mám domluvenou chatu.Jo a ještě autobus na Raču na Slovensko za super cenu :) :lol: 8)

dan7211
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dan7211 »

tak je dost goot jsem pro jen at padá pak zablbnem na kopcu!
BMW E46 - 330D - jede a nežere :-)
seat toledo model 2000, 1.9TDi, 81kw - winter car - prodám
YAMAHA TTR 600

POLO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od POLO »

dan7211 píše:tak je dost goot jsem pro jen at padá pak zablbnem na kopcu!
To je fakt a Pedro nám v patách na sjezdovce s STI 8) :)

red_wolf

Příspěvek od red_wolf »

bude nás na kopcu STIhat

Freeman_TKOZ
Kontaktovat uživatele:

Dostalo se mi oficiálního vyjádření klubu RC k věcem které se zde dějí
(dávám to zde, protože si myslím že se toto vyjádření tyká všech zde přítomných a všichni jste na něj čekali):
Road Crime píše: Zdravíme, to co povídá XC a zda těm nesmyslům někdo věří je jen čistě každého věc, nicméně to co povídají jsou samé lži se záměrem nás poškodit.Oni zřejmě stále neumí překousnout že jsme se od nich odtrhli skoro většina a založili nový klub který v Opavě taky něco znamená.Je nás dost a jsme pohodová parta lidí a nemáme zapotřebí pořád do někoho drbat jako oni.Když se podíváš na forum tak to řeší stále ti samí lidé kterým do dneška ležíme v žaludku že jsme se trhli.Nikomu nezakazujeme se s ostatníma bavit nebo dokonce někde nakupovat (jako tomu je v XC-zákaz se s náma bavit a nakupovat v opavském Inferno tuningu)což je docela směšné. A jejich trapné naschvály jako vydávat se za naše členy a psát na naši diskuzi a naši lidi o tom ani neví že za ně někdo od XC píše to je trapné,nebo psát na nás kritiku do custom magazinu apod.My je neřešíme ale oni nás pořád a my se tomu už jen smějem.Scházíme se pravidelně,děláme akce a srazy a myslím že jako klub fungujeme výborně a rozrůstáme se. To že nás někteří z XC špiní moc dobře víme ale pokud nás neznáte a dáte jen na jejich trapné řeči je to škoda,někdy můžeme udělat nějaký srazík v příští sezóně a sami můžete zhodnotit jací opravdu jsme,myslím že nikomu jsme jako klub nic neudělali tak nás nikdo nemusí soudit.

měj se

Kubajz - Road Crime

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

No zajimavé počtení! :twisted:

Freeman_TKOZ
Kontaktovat uživatele:

Road Crime píše: Zdravíme, to co povídá XC a zda těm nesmyslům někdo věří je jen čistě každého věc, nicméně to co povídají jsou samé lži se záměrem nás poškodit.Oni zřejmě stále neumí překousnout že jsme se od nich odtrhli skoro většina a založili nový klub který v Opavě taky něco znamená.Je nás dost a jsme pohodová parta lidí a nemáme zapotřebí pořád do někoho drbat jako oni.Když se podíváš na forum tak to řeší stále ti samí lidé kterým do dneška ležíme v žaludku že jsme se trhli.Nikomu nezakazujeme se s ostatníma bavit nebo dokonce někde nakupovat (jako tomu je v XC-zákaz se s náma bavit a nakupovat v opavském Inferno tuningu)což je docela směšné. A jejich trapné naschvály jako vydávat se za naše členy a psát na naši diskuzi a naši lidi o tom ani neví že za ně někdo od XC píše to je trapné,nebo psát na nás kritiku do custom magazinu apod.My je neřešíme ale oni nás pořád a my se tomu už jen smějem.Scházíme se pravidelně,děláme akce a srazy a myslím že jako klub fungujeme výborně a rozrůstáme se. To že nás někteří z XC špiní moc dobře víme ale pokud nás neznáte a dáte jen na jejich trapné řeči je to škoda,někdy můžeme udělat nějaký srazík v příští sezóně a sami můžete zhodnotit jací opravdu jsme,myslím že nikomu jsme jako klub nic neudělali tak nás nikdo nemusí soudit.

měj se

Kubajz - Road Crime
2svanco: To je pravda? :twisted:

svanco1915
Kontaktovat uživatele:

Fremiku je mi dost na to abych věděl že nemá smysl a ani JÁ nemám právo něco někomu zakazovat je to blbost.pravda je trošku jinak asice ta že u nás (Red Wolf a Petr) scháněji členum díly a tady je ten zakopany pes.Toto jim totiž vadi.Já se ani nedivim jelikož jde o kšeft.A zákza se bavit s někym či jsi kámoš jenom kvůli klubu dalši směšnost.Každého věc.

Já sem pro udělát sraz společny kolit aut ze 40 členého webu dojede jestli dojede i ten skutr a ne v Opavě ale třeba v Ostravě Xc rádo dojede.
Na druhou stranu měli těd cely rok celou sezonu proč se nikde neukazaly kolik bylo štěrkoven Tunig Cat (tam jich pár bylo) velké srazy po republice.Víš proč?Jelikož 1/4 aut neni v tuningu a dalši 1/4 neví že tam jsou a k zbytku se nevyjadřuju nepomlouvam jako oni mě(Viz kola od babičky)

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Máš recht čeče! :wink: 8)

svanco1915
Kontaktovat uživatele:

jinak mě ještě tak napada , ja vím na milion % že jsem nikomu nic nezakazoval jdu do toho bud na sraze nebo ti klidně naposílam na lid co maj tak icq a na zbytek mobily a ptej se nezavazně na mě a uvidime kde se začina lhát

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Chtělo by to LIVE diskuzi mezi oběma kluby!

svanco1915
Kontaktovat uživatele:

jinak i PIPO ti muže říct a i zbytek lidi co sem chodi
LIVE klidně si posluž ja Kubu znám hodně dobře zkuste si to.

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Myslím tim ,že kdyby se udělala taková LIVE diskuze tak by se tam dalo vše vyříkat a ukončit už nesmyslné pomlouvaní a vzájemné napadaní!no ni?

svanco1915
Kontaktovat uživatele:

tak muže odpovědet jak za sebe tak bys to i b klubu slyšel něco takového ne?

Zamčeno

Zpět na „Opava a okoli“