Ty zadní světla vozil původně na autě Cooper z Tuning Scene. Nějak jsem je ani neměl v plánu, ale kdyý jsem se procházel v Hradci mezi auty a viděl je tam tak to byla "láska na první pohled"
Je fakt že to auto díky nim omládlo tak o 3-5 let (aspoň podle reakcí všech lidí se kterýma jsem se o autě bavil)
No tady se nám to rozjelooo tak šup šup další házejte sem své Blitz cars
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Na těch kolách na té poslední fotce nemá chybku se blbě ptám, co to je za kola???
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Spodli krasavice ty predni svetla s tou maskou tomu sedi a to je sila ze od riegera nesedi, pri tom je drahy jako prase, ja co sjem bral tak jsem bral od JOMu taky z DE, protoze Rieger byla na me drahej a sedi to jak prdle an hrnec, prave u ty masky jsm se bal taky, ale to bylo presne jak origo
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Berry dík .... ta maska je špatně vyřešená nejsou zenitř masky udělaný žádný úchyty k přichycení ke kastli jak byly třeba u origošky myslím tu spodní část co se zacvakávala na obou stranách pod světlama, z vrchu jsou ale spodek moc dobře nedrží
Jo presne vim co myslis to bylo hned prvni co jsem zkouknul kdyz jsem rozball svoji (u astry to drzi aspon vrsek ale u corsy ne tam jsou pak jen dva srouby) oni tam maji byt zespod takovy uchyty ktere se zahknout za naraznik ze vnitr a maji byt po cele spodni casti, to musim rict ze rieger pekne zklamal za ty ceny, ale na fotkach to neni videt a jinak ten prdek se ti moc povedl
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
tu masku možná vyřeším uvidíme jak se mi to povede ale dostal jsem nápad že bych tu spodní část pod světlama moh uchytit pomocí magnetů...tedy jestlli se mi chytnou lepidlem
Ne Vectru B mám masku bez znaku černou http://www.bilgalleri.dk/uploads_large_wm/440414.jpg
za cca 1100,- a stříbrnou za 1600,- kdybys měl zájem... (omlouvám se za inzerci)
a i zadní lampy dokážu sehnat do 3tisíc
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Kubi..no už jsem ho ani neshcáněl několik měsíců sem se na to vybod kámoš byl třeba v německu a na žádnej nenarazil až teď nedávno my napsal jeden kluk mail jestli ho ještě scháním má ho i s mlhovkama takže paráda neprasklej jen poškrábanej a uchyty taky všechny v cajku jen chybí ta krytka na tažný