Opel Astra GSi 16V M2.8 92"
Re: Opel Astra GSi 16V M2.8 92"
jinak koberečky za 1150 je moc dobrá koupě
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
1254,- s poštovným, za to čekání to stálo
a ten kastlík můžeš reklamovat v Oplu, že to tak navrhli... takhle to je v každém eFku.. a není to jenom kastlík
a ten kastlík můžeš reklamovat v Oplu, že to tak navrhli... takhle to je v každém eFku.. a není to jenom kastlík
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
Je to tak nějak 7 měsíců co mám modrou Astru, při koupi měla najeto 61tis, dnešním dnem už čtu 73tis km. Všechno je zatím super, až na to.. že za tu dobu sjíždím vepředu 2 sadu letních gum. Na další sezónu bych chtěl zkusit Marangoni Zeta Linea Semislick
Zatím mám 4x Potenza Adrenalin RE002 a jsem max. spokojený.. po zahřátí lepí jak prase a mají tvrdé boky.
http://www.bridgestone.com.au/media/articles/re002.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Zatím mám 4x Potenza Adrenalin RE002 a jsem max. spokojený.. po zahřátí lepí jak prase a mají tvrdé boky.
http://www.bridgestone.com.au/media/articles/re002.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
C20XE inside
C20XE inside
na semislick nemaš vikon obyč lepivý barumky musej bohatě stačit
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Nevím které Barumky lepí a odkdy potřebuješ na semislick výkon.. ale budiž..
C20XE inside
C20XE inside
a k čemu ti budou semislicky? budeš jezdit vrchy?
aby mohl hlupák jako ty mít uplně nesmyslné narážky na barvu karoserie když je tu debata o obutí
Od tvýho tvrzení: "na semislick nemaš vikon" ta debata o gumách skončila...
KEHO rennsport
- LiberaleMiguel
Lukin je drsný street racer, co se nebojí si vyskakovat na cokoliv co potká, tak pi*o potřebuje pořádný grip neasi
rallik> dík, nemusel jsem být sprostý
K čemu mi budou semislicky pochopí asi jenom ti, kteří mají auto pro zábavu a vědí jak si s ním zajezdit.
K čemu mi budou semislicky pochopí asi jenom ti, kteří mají auto pro zábavu a vědí jak si s ním zajezdit.
C20XE inside
C20XE inside
takže jsi rozený rejsr klaním se, že víš jak jezdit
těžko tady s tebou o takových věcech diskutovat, když jsi to asi nikdy nezažil. Kdyby jo, tak bys mi řekl, jaký je rozdíl mezi Barumkou a KU36
C20XE inside
C20XE inside
nejlepší gumy co jsem měl na autě byly Pirelli P Zero Asimmetrico
nevím, asi to je pneumatika pro nějaké bezpečné cestování po dálnici, ale rozhodně né pro blbnutí, aby vydržela max. 5tis km, takže bych si ji nekoupil.
Obul bych i tohle , ale dělá se v 15" jenom 205/50
Obul bych i tohle , ale dělá se v 15" jenom 205/50
C20XE inside
C20XE inside
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
Spätne k tomu kastlíku... nesedí na žiadnej astrackej palubke....
Daewoo Leganza 2.0 16V CDX bordová - ABS/TCS,ABG,DigiAC,Wifi,GPS,Park.sensor
Daewoo ?
ex: Lanos, Corsa, Evanda
rip: 2xNexia, Espero, Marea, Vectra
Daewoo ?
ex: Lanos, Corsa, Evanda
rip: 2xNexia, Espero, Marea, Vectra
pan vtipny asi ešte stale nevysral tu vtipnu kašu..
pekna astra..
pekna astra..
feličita: ty si taky polib jsou čobolskou řiť
po dálnici nejezdim a když tak to je stejně jen asi 3km při naší hustotě dalniční sítě, ale na suchu i mokru dobře lepily chtělo by to už vyrust a blbnou radši nějak jinak než v autěLukin_GSi píše:nevím, asi to je pneumatika pro nějaké bezpečné cestování po dálnici, ale rozhodně né pro blbnutí, aby vydržela max. 5tis km, takže bych si ji nekoupil.
Obul bych i tohle http://im9.cz/iR/importprodukt-orig/894 ... 50x250.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;, ale dělá se v 15" jenom 205/50
třeba si už konečně najít ženskou a píglovat tu ale jak se říká sex je zábava pro chudý dospělý chlastaj a užívaj si aut
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
Pan táta by měl změnit fórum na senilniseniori.cz protože já z toho určitě nikdy nevyrostu, už teď se těším až si pořídím auto na pořádnou zábavu ale to asi pochopí jen ti, kteří mají to samé
C20XE inside
C20XE inside
- LiberaleMiguel
jo tak proto ty seš furt s tou svojí, když si nemůžeš užívat auta, když je z něho tak akorát těžítkoLordík píše:třeba si už konečně najít ženskou a píglovat tu ale jak se říká sex je zábava pro chudý dospělý chlastaj a užívaj si aut
no tak asi je čas na změnu auto je jen dopravni prostředek
ty gumy vypadaj dobre a v mem rozmeru ala 17tky nejsou ani drahe, jak jsou na tom na mokru ty Potenza Adrenalin RE002?
a taky se chystam na origo koberecky
a taky se chystam na origo koberecky
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Tato pochop taky, ze kazdy ma jiny konicek,hobby, kde chce vrazet penize.
A k tomu tematu o gumach .... no comment
A k tomu tematu o gumach .... no comment
no protože já jsem malej neukojenej hřebeček tak to mám jiný moje auto bude vždy jen těžítko (s tím záměrem ho i stavím) až budu chtít v něčem blbnout či jezdit po městě koupím si jiný auto - jak jednoduchýLiberaleMiguel píše:jo tak proto ty seš furt s tou svojí, když si nemůžeš užívat auta, když je z něho tak akorát těžítkoLordík píše:třeba si už konečně najít ženskou a píglovat tu ale jak se říká sex je zábava pro chudý dospělý chlastaj a užívaj si aut
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
ani se mi nechce věřit některým názorům tady.semi slick nebo slick je asi ta nejlepší úprava kterou jsem udělal na svém estéčku a na astře to chce to samé a k tomu ještě samosvor a to bez debat o výkonu
opel kadett 2.0 16v gsi
bývalka:opel astra g coupé linea blu OPC paket
Ford Focus ST white
bývalka:opel astra g coupé linea blu OPC paket
Ford Focus ST white
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nevím,proč tady místní chytráci vůbec přispívaj,když nemaj k tématu co říct.
Já mám KU36 a jsem zatím s něma max spokojený.Koncem října,pokud bude počasí,tak je budu zkoušet na Masarykáči, ale doposu bez problemů. I na vodě zatím vklidu,ale nejezdím s nima pilu...
Já mám KU36 a jsem zatím s něma max spokojený.Koncem října,pokud bude počasí,tak je budu zkoušet na Masarykáči, ale doposu bez problemů. I na vodě zatím vklidu,ale nejezdím s nima pilu...
Audi Coupe Quattro
- LiberaleMiguel
takže rada total k hovnuTom_ píše:ale nejezdím s nima pilu...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jde vidět,že jsi na takových pneu nikdy nejezdil.Ja ostře nejezdím nikdy,když je mokro.Holt čuráci jako ty,nejspíš jo,pak se není co divit,když hnujde je jak rohlík a ještě tady meleš něco o 500ps 4x4...
Audi Coupe Quattro
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
profil 205 mi pride moc...
ja prave uvazujem mat kombinaciu 195/50 vpredu
a 185/xy vzadu (R15 samozrejme)
ja prave uvazujem mat kombinaciu 195/50 vpredu
a 185/xy vzadu (R15 samozrejme)
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/